Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem Haaland a Citybe fog menni. Megpróbálnak még kisajtolni mindent belőlük Raiolával.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha már valóban megvan bappé, akkor haalandért nem szabad licitháborút indítani. ha nem itt akar játszani, akkor meg kell érteni. bappé is hozni fogja a gólokat, inkább akkor mögé kell csapatot építeni (jobb oldalt).
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Huhh. Nagyon kéne az a Benfica.Pad'em írta:Halfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már
Mendy 10-15 napot lesz off.flori írta: With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Pad'em
Halfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már![]()
Hagyjuk a német bulvárlapot, már én is azt mondomflori írta: With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness

Mendy 10-15 napot lesz off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ferland Mendy is out of the Clásico with an abductor injury. Benzema and Rodrygo are not discarded yet. MARCA
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
TessékHalfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már![]()

With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem hiaba akarja halit a city, tokeletesen illene oda elore, jobban szukseguk van ra, mint nekunk.
thereisonly1ronaldo
- flori
Matthias Sammer (Dortmund's external adviser) to 'Amazon Prime': "When I saw Man City's offer for Haaland I passed out." @elchiringuitotv
Ok.
Biztos a jegybevételek miatt tudnak ilyen szép summát kerekíteni neki.
Ok.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja, a statjait figyeltem én is.. De kb. a 18-as vb-n láttam játszani utoljára, akkor korrekt kis játékosnak tűnt..halamadrid írta: Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.
Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
Aurier focistának közepes, de egy bajkeverő, bomlasztó figura a morzsák szerint. Az érdekelt, esetleg ez a srác is ilyen-e? (Dani, Bodri, LV vs. Dani, Sidibe, LV.. nekem ebenguba, kb ugyanaz az erősség így szemre, de hátha valaki jobban tudja)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.raul 4 ever írta: Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?
Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)
(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Beszédes, hogy 29 éves, lejár a szerződése és még nincs fixen új csapata..
Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Pad'em
It is NOT true that Haaland's release clause needs to be activated before April 30. @JanAageFjortoft #rmalive
Ez a pöcs mindig jön és lelövi a bulit
In 2021, Chelsea knocked on Haaland’s door but in England there were talks that their contract was rejected by Haaland himself because he wanted Real Madrid. They also mentioned Haaland to Real Madrid is a done deal. @jfelixdiaz
Ez a pöcs mindig jön és lelövi a bulit

In 2021, Chelsea knocked on Haaland’s door but in England there were talks that their contract was rejected by Haaland himself because he wanted Real Madrid. They also mentioned Haaland to Real Madrid is a done deal. @jfelixdiaz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?
Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)
(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mission failed....Pad'em írta: Mbappé, Haaland, Tschouameni. Nem rossz nyári lista.
Utóbbi csak akkor jönne ha sikerül megszabadulni a Hazard, Jovic, Mariano, Ceballos sortól. Erre azért elég jók az esélyek. Szélsőhátvéd az egyedüli ami ki fog megint maradni, max a Rayos gyereket hozzuk vissza, meg ugye Odrit.
Haaland ügyben meg akkor rákanyarodunk a célegyenesre, kívancsi leszek.

Odris hírtől nem dobtam hátast, amíg itt volt egy össze-vissza futkosó player képét mutatta.
Salgadot nem lehet aktiválni?

- Pad'em
Mbappé, Haaland, Tschouameni. Nem rossz nyári lista.
Utóbbi csak akkor jönne ha sikerül megszabadulni a Hazard, Jovic, Mariano, Ceballos sortól. Erre azért elég jók az esélyek. Szélsőhátvéd az egyedüli ami ki fog megint maradni, max a Rayos gyereket hozzuk vissza, meg ugye Odrit.
Mondjuk az mokas, hogy ha csak az atigazolasi dijat nezzuk, 10 millaval dragabb mint Jovic.

Hát ez tényleg brutál lenne, ha mindkettőt leakasztanánk.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem a 75 a fix, a többi a család, Raiola, stb.halamadrid írta:Ha jól értem, akkor 75 millión kezdődik a licit, illetve aki leigazolja az akár már májusra be is jelentheti?Realista24 írta: Napi Haaland.
Azt írják, hogy április 30-ig lehet aktiválni Haaland 75 milliós kivásárlási árát.
Dortmund CEO Madridba utazik tárgyalni.
Cityé a legerősebb ajánlat pénzügyileg.
A játékos továbbra is a Realt preferálja.
A Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.
Elméletileg, ha nem hozzánk igazol, akkor azért, mert végül mi hátrátlunk ki az üzletből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Hát, a RM orvosi stábjáról az üzemorvosunk jut eszembe:hehetheoriginal írta:hozzátok a keresztet meg a fokhagymát bazmegA Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.![]()
![]()
game over
1.bemész=tudsz járni-alkalmas
2.rádnéz=van kezed,lábad-alkalmas
3.megkérdezi van-e panaszod, bírod-e a melót? -(nyilván minden ok, mert dolgozni akarsz)-alkalmas
4.ha épp full alapos kedvében van, akkor az asszisztenssel megméreti a vérnyomásod-bármi is az érték-alkalmas

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hozzátok a keresztet meg a fokhagymát bazmegA Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.

game over
thereisonly1ronaldo