Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 16., szerda 13:16

Halfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már :mrgreen:
Tessék :mrgreen:

With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 16., szerda 13:11

Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 16., szerda 12:40

nem hiaba akarja halit a city, tokeletesen illene oda elore, jobban szukseguk van ra, mint nekunk.
thereisonly1ronaldo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 16., szerda 12:27

Matthias Sammer (Dortmund's external adviser) to 'Amazon Prime': "When I saw Man City's offer for Haaland I passed out." @elchiringuitotv

Ok. :lol: Biztos a jegybevételek miatt tudnak ilyen szép summát kerekíteni neki.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 16., szerda 10:26

halamadrid írta: Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.

Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
Ja, a statjait figyeltem én is.. De kb. a 18-as vb-n láttam játszani utoljára, akkor korrekt kis játékosnak tűnt..

Aurier focistának közepes, de egy bajkeverő, bomlasztó figura a morzsák szerint. Az érdekelt, esetleg ez a srác is ilyen-e? (Dani, Bodri, LV vs. Dani, Sidibe, LV.. nekem ebenguba, kb ugyanaz az erősség így szemre, de hátha valaki jobban tudja)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 16., szerda 9:55

raul 4 ever írta: Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?

Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)

(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Beszédes, hogy 29 éves, lejár a szerződése és még nincs fixen új csapata..

Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.

Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 9:48

It is NOT true that Haaland's release clause needs to be activated before April 30. @JanAageFjortoft #rmalive

Ez a pöcs mindig jön és lelövi a bulit :lol:

In 2021, Chelsea knocked on Haaland’s door but in England there were talks that their contract was rejected by Haaland himself because he wanted Real Madrid. They also mentioned Haaland to Real Madrid is a done deal. @jfelixdiaz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 16., szerda 9:31

Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?

Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)

(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Beszédes, hogy 29 éves, lejár a szerződése és még nincs fixen új csapata..

Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 16., szerda 9:29

Pad'em írta: Mbappé, Haaland, Tschouameni. Nem rossz nyári lista.

Utóbbi csak akkor jönne ha sikerül megszabadulni a Hazard, Jovic, Mariano, Ceballos sortól. Erre azért elég jók az esélyek. Szélsőhátvéd az egyedüli ami ki fog megint maradni, max a Rayos gyereket hozzuk vissza, meg ugye Odrit.

Haaland ügyben meg akkor rákanyarodunk a célegyenesre, kívancsi leszek.
Mission failed.... :mrgreen:

Odris hírtől nem dobtam hátast, amíg itt volt egy össze-vissza futkosó player képét mutatta.

Salgadot nem lehet aktiválni? :D a pali még a beton falon is átgázolt ha kell.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 9:24

Mbappé, Haaland, Tschouameni. Nem rossz nyári lista.

Utóbbi csak akkor jönne ha sikerül megszabadulni a Hazard, Jovic, Mariano, Ceballos sortól. Erre azért elég jók az esélyek. Szélsőhátvéd az egyedüli ami ki fog megint maradni, max a Rayos gyereket hozzuk vissza, meg ugye Odrit.

Haaland ügyben meg akkor rákanyarodunk a célegyenesre, kívancsi leszek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 16., szerda 9:23

Mondjuk az mokas, hogy ha csak az atigazolasi dijat nezzuk, 10 millaval dragabb mint Jovic. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 16., szerda 9:14

Hát ez tényleg brutál lenne, ha mindkettőt leakasztanánk. :ozil: :ozil: :ozil:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 9:12

halamadrid írta:
Realista24 írta: Napi Haaland.

Azt írják, hogy április 30-ig lehet aktiválni Haaland 75 milliós kivásárlási árát.
Dortmund CEO Madridba utazik tárgyalni.
Cityé a legerősebb ajánlat pénzügyileg.
A játékos továbbra is a Realt preferálja.
A Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.
Elméletileg, ha nem hozzánk igazol, akkor azért, mert végül mi hátrátlunk ki az üzletből.
Ha jól értem, akkor 75 millión kezdődik a licit, illetve aki leigazolja az akár már májusra be is jelentheti?
Sztem a 75 a fix, a többi a család, Raiola, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 16., szerda 9:06

hehetheoriginal írta:
A Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.
hozzátok a keresztet meg a fokhagymát bazmeg :lol: :lol: :lol:

game over
Hát, a RM orvosi stábjáról az üzemorvosunk jut eszembe:

1.bemész=tudsz járni-alkalmas
2.rádnéz=van kezed,lábad-alkalmas
3.megkérdezi van-e panaszod, bírod-e a melót? -(nyilván minden ok, mert dolgozni akarsz)-alkalmas
4.ha épp full alapos kedvében van, akkor az asszisztenssel megméreti a vérnyomásod-bármi is az érték-alkalmas

:lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 16., szerda 8:29

hozzátok a keresztet meg a fokhagymát bazmeg :lol: :lol: :lol:

game over
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 16., szerda 8:24

Szerintem 75 millió a kivásárlási ár. A licit inkább a játékos szerződési feltételeinek szól.

Watzke azt mondta pár hete, hogy pár héten belül eldől Haaland sorsa, úgyhogy szerintem igen. Áprilisra eldöntheti. Más kérdés, hogy nem vagyok benne biztos, hogy egyből bejelentenénk, ameddig állunk a BL-ben és a Mbappé bejelentés előtt. Mindenképp előbb Mbappé bejelentésének kell szerintem meglennie.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 16., szerda 8:17

Realista24 írta: Napi Haaland.

Azt írják, hogy április 30-ig lehet aktiválni Haaland 75 milliós kivásárlási árát.
Elméletileg, ha nem hozzánk igazol, akkor azért, mert végül mi hátrátlunk ki az üzletből.
Ha jól értem, akkor 75 millión kezdődik a licit, illetve aki leigazolja az akár már májusra be is jelentheti?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 7:56

Napi Haaland.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 15., kedd 18:45

Yazid írta:
Realista24 írta: Negotiations for #Tchouameni are progressing nicely. The deal between #RealMadrid and #Monaco will close for a sum of 55M including bonuses, the player has been offered a 5-year contract and will earn 4M per season. We are almost there.
#rmalive
kellő rotációval van értelme leigazolni. ckm fede cama meg ő elég jól hangzik. de sajna modric pótlás nem lesz :/
Egy az egyben nem is lehet potolni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 15., kedd 18:45

Hosszú távon és - és szerintem a legtöbben - Camavinga+Valverde+valaki középpályában gondolkodnak. Ha ez így lesz, ahhoz szerintem nem kell Casemiro helyettes, van akkora work ratejük és vannak elég fizikálisak ahhoz hogy egy harmadik univerzálisabb játékossal is kerek legyen a középpálya.

Vissza: