Benzema, Gomez, Morata hármassal már neki lehet menni a szezonnak.
(ejj, mit kapok én ezért

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 4., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 4., szombat 18:38
vigye csak Khedirat ne Alonsot. Alonso tapasztalata meg sokat erhet, meccsekre beszallva lendithet.fringsquad írta:
Khedira nem elég jó?![]()
egynek örülnék, ha ennek az ivelgetős, semmi kontra játéknak vége lenne az új edzővel és ha vége lesz akkor az unico viheti magával Alonsot.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 4., szombat 18:35
Khedira nem elég jó?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 4., szombat 18:27
86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 4., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 18:07
Robben nevét ne emlegesd nekem,ha megkérhetlek.pheco írta:vagy, mint Robbenna viccet félretéve. persze nem azt várnám el tőle, hogy mindig csak beadja a labdákat, tologasson befelé is aztán tüzelhet, passzolhat, csak, hogy ha olyan szitu van, hogy jobban járunk, ha beadja, akkor adja be jobbal, ne húzza vissza mindig a balosra. ha ezt megcsinálja akkor áldásom rá, persze, ha Lucast nem sikerül elhozni
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 4., szombat 17:51
Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 4., szombat 17:21
Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...Los Blancos írta:Verratti mellett felesleges.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 4., szombat 11:11
vagy, mint RobbenGT37 írta:Alapvetően szerintem képes lenne rá, de erre alkalmazni jókora böszmeség lenne.pheco írta:Nekem annyi lenne a kérdésem Bale-el kapcsolatban, hogy ha a jobb szélen játszana itt, akkor képes jobb lábbal normálisan beadni a labdát? Nem kellene még egy Di María oda a jobb oldalra.![]()
Ha már jobbosra akarjátok, akkor meg kell neki mondani, hogy húzzon befelé, mint Messi anno, aztán vágja be a hosszúba vagy ahova akarja.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 4., szombat 10:26
ÉN se kezdőnek hoznám, hanem cserecsatárnak. Jól fejel, jó a pozíciós játékban, jól tartja meg a labdát, oké nem egy gyors játékos, meg nem biciklizik, de tudna ő segíteni a rutinjával. Mellesleg nem kerülne sokba se sztem.hehe írta:bocs, de finom leszek.
fred nem. ő khm hogyismonydjam nem igazán technikás.![]()
mint ahogy damiao sem.
ők ilyen jorente típusú erőcsatárok, gyöklassú, nulla csel, lőni talán tud, érkezni tud, de játékban duplanulla.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 9:45
Nem is tipikus irányító, ott játszik ugyan, de mivel a Spurs köré van építve, így gyakorlatilag szabad kezet is adott neki AVB, szóval ott tűnik fel, ahol megítélése szerint a legnagyobb szükség van rá. Ez általában azt jelenti, hogy a csatár mögötti területen ténykedik, de rengetegszer húzódik ki balra, esetenként jobbra is, de az sem ritka, hogy felmegy középcsatárba, Defoe pedig visszahúzódik az ő helyére. Ebben a rendszerben tudja hozni azt, amit látunk tőle idén.Kerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
Alapvetően szerintem képes lenne rá, de erre alkalmazni jókora böszmeség lenne.pheco írta:Nekem annyi lenne a kérdésem Bale-el kapcsolatban, hogy ha a jobb szélen játszana itt, akkor képes jobb lábbal normálisan beadni a labdát? Nem kellene még egy Di María oda a jobb oldalra.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 4., szombat 8:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 3., péntek 22:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 3., péntek 22:18
honnét veszed, hogy Mata 1-2 idényes? Tavaly sem volt rossz, de idén sikerült rendesen beilleszkednie és még csak most lesz a Chelseanél állandóság, ha odamegy az új edző.Legkisebbtobi írta:regota kivancsi voltam a velemenyedre rolaR.M.C.F írta:Bale-t eléggé alulértékelik sokan, a "VADLÓ" nagyon sokat fejlődött az elmúlt években,kitört a vonalszélső szerepből,kb 5 poszton bevethető,gyors,technikás,erőszakos,jól passzol,sokat dolgozik,veszélyes a kapura fejjel,jobbal,ballal talán még a pötsével is,a pontrúgásai is remekek,ha kell irányít,vagy éppen elfut és bead,ha kell gólpasszt oszt,ha kell gyéztes gólt szerez.......egyszerűen NINCS gyenge pontja.
![]()
en elfogadnam ot is. neymar-t nem igazan. lucast szinten. hazard meg nekem tulsagosan is szurke. mataban gondolkodtam mostanaban. csak az a baj hogy o is inkabb ilyen 1-2 idenyes jatekos mint ozil.
Jó hasonlat. Nekem pont ezért elképzelhetetlen azon a poszton. Aztán kitudja...R.M.C.F írta:Mitől lenne Boas zseni? ezt senki sem gondolhatja komolyanKerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.![]()
Bale nem tipikus irányító........hanem egy VADLÓ.......
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 3., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 3., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 3., péntek 22:13
sztem elég nagy gyenge pontja van. hogy ropiból van a teste és gyorsan amortizálható. legalábbis elég sokat sérült.R.M.C.F írta:Bale-t eléggé alulértékelik sokan, a "VADLÓ" nagyon sokat fejlődött az elmúlt években,kitört a vonalszélső szerepből,kb 5 poszton bevethető,gyors,technikás,erőszakos,jól passzol,sokat dolgozik,veszélyes a kapura fejjel,jobbal,ballal talán még a pötsével is,a pontrúgásai is remekek,ha kell irányít,vagy éppen elfut és bead,ha kell gólpasszt oszt,ha kell gyéztes gólt szerez.......egyszerűen NINCS gyenge pontja.
mint céronaldo. ha jól értem.Bale nem tipikus irányító........hanem egy VADLÓ.......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 3., péntek 22:13
Mitől lenne Boas zseni? ezt senki sem gondolhatja komolyanKerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 3., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 3., péntek 21:45
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem