TessékHalfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már![]()

With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 16., szerda 13:16
TessékHalfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 16., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 16., szerda 12:40
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 16., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 16., szerda 10:26
Ja, a statjait figyeltem én is.. De kb. a 18-as vb-n láttam játszani utoljára, akkor korrekt kis játékosnak tűnt..halamadrid írta: Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.
Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 16., szerda 9:55
Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.raul 4 ever írta: Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?
Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)
(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Beszédes, hogy 29 éves, lejár a szerződése és még nincs fixen új csapata..
Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 16., szerda 9:31
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 16., szerda 9:29
Mission failed....Pad'em írta: Mbappé, Haaland, Tschouameni. Nem rossz nyári lista.
Utóbbi csak akkor jönne ha sikerül megszabadulni a Hazard, Jovic, Mariano, Ceballos sortól. Erre azért elég jók az esélyek. Szélsőhátvéd az egyedüli ami ki fog megint maradni, max a Rayos gyereket hozzuk vissza, meg ugye Odrit.
Haaland ügyben meg akkor rákanyarodunk a célegyenesre, kívancsi leszek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 16., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 16., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 9:12
Sztem a 75 a fix, a többi a család, Raiola, stb.halamadrid írta:Ha jól értem, akkor 75 millión kezdődik a licit, illetve aki leigazolja az akár már májusra be is jelentheti?Realista24 írta: Napi Haaland.
Azt írják, hogy április 30-ig lehet aktiválni Haaland 75 milliós kivásárlási árát.
Dortmund CEO Madridba utazik tárgyalni.
Cityé a legerősebb ajánlat pénzügyileg.
A játékos továbbra is a Realt preferálja.
A Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.
Elméletileg, ha nem hozzánk igazol, akkor azért, mert végül mi hátrátlunk ki az üzletből.
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 16., szerda 9:06
Hát, a RM orvosi stábjáról az üzemorvosunk jut eszembe:hehetheoriginal írta:hozzátok a keresztet meg a fokhagymát bazmegA Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.![]()
![]()
game over
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 16., szerda 8:29
hozzátok a keresztet meg a fokhagymát bazmegA Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 16., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 16., szerda 8:17
Ha jól értem, akkor 75 millión kezdődik a licit, illetve aki leigazolja az akár már májusra be is jelentheti?Realista24 írta: Napi Haaland.
Azt írják, hogy április 30-ig lehet aktiválni Haaland 75 milliós kivásárlási árát.
Dortmund CEO Madridba utazik tárgyalni.
Cityé a legerősebb ajánlat pénzügyileg.
A játékos továbbra is a Realt preferálja.
A Real orvosi stábja analizálja a norvég sérüléseit, el akarják kerülni az újabb Hazard ügyet.
Elméletileg, ha nem hozzánk igazol, akkor azért, mert végül mi hátrátlunk ki az üzletből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 15., kedd 18:45
Egy az egyben nem is lehet potolni.Yazid írta:kellő rotációval van értelme leigazolni. ckm fede cama meg ő elég jól hangzik. de sajna modric pótlás nem leszRealista24 írta: Negotiations for #Tchouameni are progressing nicely. The deal between #RealMadrid and #Monaco will close for a sum of 55M including bonuses, the player has been offered a 5-year contract and will earn 4M per season. We are almost there.
#rmalive![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 15., kedd 18:45
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem