Nekem dereng egy olyan hír, hogy kölcsönbe adjuk, és Ospinát hozzuk ingyen a helyérewZoLee7 írta: Luninnal egyebkent mi a helyzet? Tervezzuk kolcsonbe adni es hozni valakit cserenek, vagy marad itt tovabbra is?

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. március 18., péntek 15:22
Nekem dereng egy olyan hír, hogy kölcsönbe adjuk, és Ospinát hozzuk ingyen a helyérewZoLee7 írta: Luninnal egyebkent mi a helyzet? Tervezzuk kolcsonbe adni es hozni valakit cserenek, vagy marad itt tovabbra is?
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 18., péntek 15:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 18., péntek 15:14
Ancelotti is testing Mariano ahead of Bale, Jovic or Isco to replace Benzema if he does not finally arrive for El Clásico. @SQuirantePad'em írta: Mariano tarkóállásból Piqué lábai közt gólt fejel simán, calma.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 18., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 17., csütörtök 7:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 18:07
MR vagy ilyesmi gondolom.sonic írta:PCR?Realista24 írta: Karim pénteken megy újabb tesztre...a hírek optimisták, R24 nem annyira.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 16., szerda 17:55
PCR?Realista24 írta: Karim pénteken megy újabb tesztre...a hírek optimisták, R24 nem annyira.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 16., szerda 17:18
Ez alapjan a hir alapjan en sem.Realista24 írta: Karim pénteken megy újabb tesztre...a hírek optimisták, R24 nem annyira.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 16., szerda 17:12
Easy. Ha mindenki egeszseges:Pad'em írta: Hogy tenné amúgy fel a csapatot Carlo ha jönne Haaland, Mbappé és Tschouameni?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 15., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 15., kedd 15:01
Igen, nekem is beugrott tegnap az a meccs, amikor Vini még vak volt és csak agyonrúgni tudta a japánt.. Nem tett jót neki az az elvesztegetett tavalyi év..reeed_ati írta:Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet..![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 15., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 13:57
Rákerestem. Rodry 64, Kubo 67 kilóreeed_ati írta:Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet..![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 15., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 15., kedd 12:34
NeRemy írta: Kubo kell. Ha elszórjuk a selejtet, kelleni fognak cserejátékosok is. Ha a japán nem is lesz egy szupersztár, egy frissebb Lucas még lehet belőle. Az meg mint tudjuk, aranyat tudott érni anno.
A hozzáállása top, hajtós játékos és azért focizni is tud. Simán ki kell próbálni cserejátékosként.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 15., kedd 12:29
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem