Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Laportat amúgy nem kezdték ki?
Beigerte Messi maradasat, majd Haalandot.
Egyik sem jött össze.
Vagy a Xavi ball kárpótol mindenért?
Beigerte Messi maradasat, majd Haalandot.
Egyik sem jött össze.
Vagy a Xavi ball kárpótol mindenért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Laporta legnagyobb huzasa, ahogy a ligara mutogatva megszabadult Messitol, a brutalis fizetesevel egyutt.rikko írta: Laporta nagyon buta lenne, ha bármilyen formátumban visszavinné az argentint.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Szerintem az idei év mutatja meg, hogy Messi nélkül is van minőségi foci. Pedig hol van már a Puyol,Xavi,Iniesta,Messi féle felhozatal ?
Laporta nagyon buta lenne, ha bármilyen formátumban visszavinné az argentint.
Laporta nagyon buta lenne, ha bármilyen formátumban visszavinné az argentint.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi karrierjét jelenleg egy ember tudná megmenteni. Cr ha párizsba igazolna. Akkor még lenyelnék egy szezonra a párizsiak mert mindenki làtni akarná őket együtt játszani.Cé meg szivesen elvállalná a góllövést is addig messit lehet ajnározni hogy azért nem rúg gólokat mert előkészít. Minden más verziónál szerintem vasvillával lesz elüldözve onnan a barsza meg a világ pancsere lenne ha visszavinnék akár ingyen is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Korrektdavi10 írta: ...

a előző körben is egy nyögvenyelős 1-1 lett az első meccsen, a napoli pedig nem hiszem, hogy alacsonyabb polc, mint a galata.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Az elmúlt évek átigazolási politikajáról nem tudok jókat mondani. Irreális összegek repkedtek olyan játekosokért, hogy csak a fejemet fogom. Most meg abból főz a klub, amiből tud, szabadon igazolható játékosok meg kölcsönök. Szerintem ez teljesen rendben van, még a lesajnált LDJ is teljesen vállalható mostanában.realbeckham írta: Tudjuk mit jelent a fociban az ingyen. Értem is, hogy ezek a biznicek, klubvezetes jelenthetnek koncepciot. Csak tudod, olyan érdekes ilyenkor, hogy amiert eveken keresztül az europai foci el lett küldve a vilag faszara, amiert mernek költeni nagy osszegben es forgatják a keretet ilyen olyan kölcsönel, vételi opciokkal, olykor zsebbe rakva, addig a barca kinevel. A lamasia. A holland iskola, meg még egyéb fantazia nevek, amiket kitalaltak. Most lett volna a legjobb idoszak arra, hogy ez a filozófia érvényesüljön. Az elnokvaltasotok utan nem tudom hány név került már képbe, beigerve. Gyanítom nem kevés. Lehet nekem magas a katalán gondolkodás mód, de szembetűnő számomra, hogy mert ég a ház gyakorlatilag a lelketeket eladjatok az ördögnek és mindenféle xaviball, meg fejlődésbe ringatjátok magatokat, hala azoknak a ligacsapatoknak, akiknek jó a 0:0 alapom mennek még ki ellenetek, de picivel magasabb polcon egy Galata ellen izzadni kell. Te is felsoroltal már jo par nevet, bár van meg boven, de igy olvasva még szebb, hogy gyakorlatilag tobb ember fordult meg nálatok amióta látványosan baj van, mint a city, psg párosnal.
A la masia kritikát nem biztos, hogy teljesen értem, tele van a brigád fiatalokkal, rohadt sokan kaptak esélyt a nagycsapatnál. Van, aki megragadt, van aki kevés. Senki nem állítja, hogy ki lehet nevelni 11 kezdőjátékost, pl. saját nevelésű támadót, aki igazán bevált, nem is nagyon tudnék most mondani, talán Pedro. De ezekért régebben is zsebbe nyúlt a klub, Ibra, Villa, Neymar, Suarez stb. És most is a legtöbb igazolás előre jött, mert úgy néz ki támadókat nem érdemes várni a B csapattól.
Az, hogy a klub mit kommunikál nekem egyértelmű, hogy nem mérvadó. Muszáj becsalogatni a nézőket, ebből lesz pénz. Az más kérdés, hogy most történetesen tényleg jól megy a csapatnak (a Galata elleni 0-0 kb. az egyetlen kivétel az utóbbi hónapokban, úgyhogy azt nem feltetlenül venném alapul).
Azzal sem teljesen értek egyet, hogy eladná a klub a lelkét az ördögnek, ennek szerintem a legszembeötlőbb bizonyítéka Messi elengedése és az első körös CVC deal megfúrása.
- realbeckham
Tudjuk mit jelent a fociban az ingyen. Értem is, hogy ezek a biznicek, klubvezetes jelenthetnek koncepciot. Csak tudod, olyan érdekes ilyenkor, hogy amiert eveken keresztül az europai foci el lett küldve a vilag faszara, amiert mernek költeni nagy osszegben es forgatják a keretet ilyen olyan kölcsönel, vételi opciokkal, olykor zsebbe rakva, addig a barca kinevel. A lamasia. A holland iskola, meg még egyéb fantazia nevek, amiket kitalaltak. Most lett volna a legjobb idoszak arra, hogy ez a filozófia érvényesüljön. Az elnokvaltasotok utan nem tudom hány név került már képbe, beigerve. Gyanítom nem kevés. Lehet nekem magas a katalán gondolkodás mód, de szembetűnő számomra, hogy mert ég a ház gyakorlatilag a lelketeket eladjatok az ördögnek és mindenféle xaviball, meg fejlődésbe ringatjátok magatokat, hala azoknak a ligacsapatoknak, akiknek jó a 0:0 alapom mennek még ki ellenetek, de picivel magasabb polcon egy Galata ellen izzadni kell. Te is felsoroltal már jo par nevet, bár van meg boven, de igy olvasva még szebb, hogy gyakorlatilag tobb ember fordult meg nálatok amióta látványosan baj van, mint a city, psg párosnal.davi10 írta:A Spotify mellett még téma a CVC deal, és úgy néz ki a Barca Studios-nak is eladja a klub a 49%-át.realbeckham írta: Nem tudom a stadion nevén kívül van e meg valami eladhato tradicionális örökség, amiből pénzt lehet csinalni. Valószínűleg Laporta talál. Az egész filozófiajuk, amire verték az elmult 15 evben, kuka. Ez a pánik, aminek köszönhetően a fosbol épphogy kilatszik az orruk hegye, amiért kaparnak, mint a mergezett egér nekünk a lehető legjobb. Laporta is azert nagy pokerjatekos. Mindent is beígért, de csak B megoldasok és nyugdijas nosztalgiaemberek szaladgalnak az Európa Ligába.
Amúgy értem én, hogy gebasz van, de nehogy már ilyen ingyen játekosok ne férjenek bele. Ha másból nem is, Coutinho-ból és Griezmann-ból valószínűleg jönni fog a pénz (40-40 misi opció van mindkettőre, ha jól emlékszem). És akkor még ott vannak az igazán fölösleges játékosok, akikért ha nem is vagyonokat, de lehet pénzt kérni (Lenglet, Umtiti, Braithwaite, Puig, Neto, Pjanic, és van akiket nem tudni Xavi akar-e jövőre, Trincao, Depay, Collado, és tuti kihagytam még valakit).
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A Spotify mellett még téma a CVC deal, és úgy néz ki a Barca Studios-nak is eladja a klub a 49%-át.realbeckham írta: Nem tudom a stadion nevén kívül van e meg valami eladhato tradicionális örökség, amiből pénzt lehet csinalni. Valószínűleg Laporta talál. Az egész filozófiajuk, amire verték az elmult 15 evben, kuka. Ez a pánik, aminek köszönhetően a fosbol épphogy kilatszik az orruk hegye, amiért kaparnak, mint a mergezett egér nekünk a lehető legjobb. Laporta is azert nagy pokerjatekos. Mindent is beígért, de csak B megoldasok és nyugdijas nosztalgiaemberek szaladgalnak az Európa Ligába.
Amúgy értem én, hogy gebasz van, de nehogy már ilyen ingyen játekosok ne férjenek bele. Ha másból nem is, Coutinho-ból és Griezmann-ból valószínűleg jönni fog a pénz (40-40 misi opció van mindkettőre, ha jól emlékszem). És akkor még ott vannak az igazán fölösleges játékosok, akikért ha nem is vagyonokat, de lehet pénzt kérni (Lenglet, Umtiti, Braithwaite, Puig, Neto, Pjanic, és van akiket nem tudni Xavi akar-e jövőre, Trincao, Depay, Collado, és tuti kihagytam még valakit).
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tegnap volt itt valami stat, hogy mi iszonyat fizucsökkentést kéne a barcának csinálnia.. Szerintem akkor kell félni, ha úgy jönnek ezek az arcok, hogy közben a jobbak közül nem kell eladniuk..gutihaz14 írta: nettó 6,5 M-et fog keresni kessie, az ajaxos meg bónuszokkal nettó 5-t
@shutter: Kessie amúgy szerintem ügyes kis játékos, az ovifoci helyett mindenképp előrelépés (bár ez a 6,5 érdekes, milannal 8 alatt szóba sem akart állni?). kkp-tkp-t játszik pár hete a milanban, a futás nem büdös neki. Kérdés, a gyengusabb olasz liga miatt tűnik jó játékosnak, vagy amúgy is..
Ha meg mondjuk el kell adniuk Mazraui miatt Dest-et, lefele cseréltek (viszont akkor a realnak nagyon rá kéne mennie Dest-re

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realbeckham
Remélem ezeken kívül igazolnak még vagy 3-4 embert nyáron. Ott tartanak, hogy a történelmi mélypont ellenére több ember jön, mint az utóbbi 3 évben.
Egyszerűen képtelenek vegetálni. Jol meghuzni a gatyamadzagot, leadni minimálra az egész klubot, aztán majd a befektetoknek köszönhetően valamikor jovore elkezdeni valami munkát.
Nem tudom a stadion nevén kívül van e meg valami eladhato tradicionális örökség, amiből pénzt lehet csinalni. Valószínűleg Laporta talál. Az egész filozófiajuk, amire verték az elmult 15 evben, kuka. Ez a pánik, aminek köszönhetően a fosbol épphogy kilatszik az orruk hegye, amiért kaparnak, mint a mergezett egér nekünk a lehető legjobb. Laporta is azert nagy pokerjatekos. Mindent is beígért, de csak B megoldasok és nyugdijas nosztalgiaemberek szaladgalnak az Európa Ligába.
Egyszerűen képtelenek vegetálni. Jol meghuzni a gatyamadzagot, leadni minimálra az egész klubot, aztán majd a befektetoknek köszönhetően valamikor jovore elkezdeni valami munkát.
Nem tudom a stadion nevén kívül van e meg valami eladhato tradicionális örökség, amiből pénzt lehet csinalni. Valószínűleg Laporta talál. Az egész filozófiajuk, amire verték az elmult 15 evben, kuka. Ez a pánik, aminek köszönhetően a fosbol épphogy kilatszik az orruk hegye, amiért kaparnak, mint a mergezett egér nekünk a lehető legjobb. Laporta is azert nagy pokerjatekos. Mindent is beígért, de csak B megoldasok és nyugdijas nosztalgiaemberek szaladgalnak az Európa Ligába.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
utolso feloras leolvadas ide vagy oda, azert ezt koltoi tulzasnak erzem.A PSG értékét most valóban jól tükrözte, hogy annyit érnek kb., mint a Mallorca/ Elche/ Bilbao.
kessie : nagyon hasznos, jo jatekos, de nehezen kepzelem el a mi szisztemankban, inkabb egy 3-5-2-ben vagy mondjuk conte-nel.
illetve max taktikai fegyvernek, mint anno paulinho, mert a fdj-gavi-pedri harmastol azert kulonbozo karakter.
- Sorrentino
És most mi a katalán kommüniké? Ők is leadtak az igényekből csak azért, hogy ott játszhassanak?gutihaz14 írta: nettó 6,5 M-et fog keresni kessie, az ajaxos meg bónuszokkal nettó 5-t

nettó 6,5 M-et fog keresni kessie, az ajaxos meg bónuszokkal nettó 5-t
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kessié szerintem nagyszerű játékos.
Sajnálom ha a Barcaba megy.
Sajnálom ha a Barcaba megy.
- flori
Igen, mindenki azt írja, hogy megvan az egyezség Kessiével.
Christensen, Kessié, Mazraoui.
Érdekes névsor, ingyen mindenképpen jó biznisznek tűnnek. Kérdés minőségi javulást hoz-e bármelyik, mert az nem érv, hogy a dán esetleg jobb, mint Lenglet.
Kicsit ilyen besüppedős, bévonalas politikának tűnik ez, Kessiét kifejezetten nem tudom elképzelni a barcában.
Christensen, Kessié, Mazraoui.
Érdekes névsor, ingyen mindenképpen jó biznisznek tűnnek. Kérdés minőségi javulást hoz-e bármelyik, mert az nem érv, hogy a dán esetleg jobb, mint Lenglet.

Kicsit ilyen besüppedős, bévonalas politikának tűnik ez, Kessiét kifejezetten nem tudom elképzelni a barcában.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
kessie lassan hivatlaos lehet es az ajaxos jobbhatved is celegyenesben
valamelyik univerzumban:

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Miért kellene már nekik egy kiégett játékos, amikor megtanultak nélküle játszani, ráadásul az összes pénzt is elhordta onnan ? Olyan számokat kezdenek hozni nélküle, mint fénykorukban. Megint borítani kellene miatta mindent.
A következő fordulóban kiderül amúgy, hogy hol tartanak a katalánok most.
Egyébként Benzema meg olyan volt a PSGnek, mint az ukránoknak a háború. Nemrég még szép meg jó volt minden, de egy fél óra alatt összedőlt az egész. Ha igazak a hírek, sokan menekülnének Párizsból, nemcsak messi. Nem fogja aladdint megdicsérni a sejk, az biztos. Beáraztuk az olajosok projektjét.
A következő fordulóban kiderül amúgy, hogy hol tartanak a katalánok most.
Egyébként Benzema meg olyan volt a PSGnek, mint az ukránoknak a háború. Nemrég még szép meg jó volt minden, de egy fél óra alatt összedőlt az egész. Ha igazak a hírek, sokan menekülnének Párizsból, nemcsak messi. Nem fogja aladdint megdicsérni a sejk, az biztos. Beáraztuk az olajosok projektjét.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Biztos, hogy nem engedik el. A következő szezonban még kitölti a szerződését, esetleg utána lehet róla szó, de addigra már a Barcának se fog kelleni.flori írta: Elméletileg Messi fater már megkereste a barcát a visszatérés miatt.![]()
Bohózat lenne Alves után.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Valamilyen minimális esélye lehetne rá, ha tényleg elzavarják El-Kiflit, Leonardot stb.t, és tiszta lappal akarnak kezdeni.gutihaz14 írta:elo szerzodese van meg a kovi evre is. nem fogjak elengedniflori írta: Elméletileg Messi fater már megkereste a barcát a visszatérés miatt.![]()
Bohózat lenne Alves után.
De a Barcánál sem hülyék, nem akarják ők visszavinni, szóval nem lesz ebből semmi szerintem.