elo szerzodese van meg a kovi evre is. nem fogjak elengedniflori írta: Elméletileg Messi fater már megkereste a barcát a visszatérés miatt.![]()
Bohózat lenne Alves után.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat eg es fold a szezon elso felehez kepest, a verfrissites es xavi azert felraztak a dolgokat.
viszont csaloka, mert azert dob a gep is, pl rikipudzs ki tudja, mikor rugott labdaba legutobb, most meg egybol golt rug, stb.
jobbak vagyunk, de kozel sem stabilan jok.
viszont csaloka, mert azert dob a gep is, pl rikipudzs ki tudja, mikor rugott labdaba legutobb, most meg egybol golt rug, stb.
jobbak vagyunk, de kozel sem stabilan jok.
Feljottek ezek a kecik rendesen, masodik hely szerintem boritekolhato. Nagyon egyben vannak most ugyfest (bajnoksagban legalabbis).
- flori
Elméletileg Messi fater már megkereste a barcát a visszatérés miatt.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem egy nagy szám a dán, de érdekes azért, hogy ott a BM, ahol láthatóan lenne helye, és inkább a xaviball-ba megy. Erre jó volt a simaláb szerződtetése, hogy még mindig ennyire vonzó klub, így lehet begyűjteni a tesco gazdaságos igazolásokat.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Átjött a poén, de ott van nekik Dest. Nem valószínű, hogy belőle klasszis lesz, de amióta Xavi az edzőjük és tényleg jobb védő ként használja, már pislákol benne valami. Azpi-val tökön lőnék magukat, azért nem mindegy, hogy szárny vagy szélsővédőt játszik. Középen meg pláne halott ötlet, ha csak 1 kh van mellette. Na mindegy, ahogy írtad, vigyék oda tininek Alves mellé.Tjacks írta: Pedig tök egyszerű. Beújítanak egy fiatal klasszis szélső hátvédet, Dani Alves után ez olyan mintha egy tini rohangálna azon a poszton

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pedig tök egyszerű. Beújítanak egy fiatal klasszis szélső hátvédet, Dani Alves után ez olyan mintha egy tini rohangálna azon a posztonM1Ö írta:
Egyébként én azt nem értem, hogy Azpiliqueta-nak miért örülnének annyira. 4 védős rendszerben már kevés szélre, középen meg még nem is játszott.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kb annyit fog játszani, mint én. Nagyon sérülékeny. Meg alapból nem tudom van-e olyan jó, hogy kiszorítsa Piqué-t. Mert nem lepődnék meg, ha jövőre is Piqué-Araujo duó lenne az alap. Mondjuk rotációba jobb lesz, mint a 2 francia.
Egyébként én azt nem értem, hogy Azpiliqueta-nak miért örülnének annyira. 4 védős rendszerben már kevés szélre, középen meg még nem is játszott.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mindenki a Barcába akar menni

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

chelseas haverom azt mondta csak akkor lett jo naluk is mikor atalltak 3 kh-s jatekra tuchellel. addig egy zsak szar volt. meglatjuk. remeljuk tenyleg betli lesz
valamelyik univerzumban:

- Sorrentino
Nem nagyon követtem mostanában a PL-t. Ő most milyen szintet képvisel?Realista24 írta: #Christensen has signed with Barcelona, #Bayern made a higher offer on the last day but the player wants to join the #Barcelona project and has already signed his contract as a free agent.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
#Christensen has signed with Barcelona, #Bayern made a higher offer on the last day but the player wants to join the #Barcelona project and has already signed his contract as a free agent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Eurobarcan már tényként kezelték. Bár ha jól rémlik itt is páran.flori írta: Laporta: “Haaland? Even if we are in the best economic situation, there are operations that we will not do.”
Akkor úgy tűnik a barca ki is szállt a versenyből. Pedig nagy ígérgette.![]()

- flori
Laporta: “Haaland? Even if we are in the best economic situation, there are operations that we will not do.”
Akkor úgy tűnik a barca ki is szállt a versenyből. Pedig nagy ígérgette.
Akkor úgy tűnik a barca ki is szállt a versenyből. Pedig nagy ígérgette.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Csak nekem tűnik úgy a meccs utáni nyilatkozataikból, hogy lesajnálják Galatasarayt? Bár csak angolul olvastam őket. Jajj mekkora mémek születnének, ha a török 12-ik kiejtené őket.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem aranyos ahogy elvannak a saját kis világukban. Mondjuk sokan példát vehetnének róluk, itt a barsza nyer 2 meccset és már irigykedtek rájuk. Ott meg a bolondok megszakértik a futballt az europa ligából, meg top3 ba sorolják az elmúlt évek barszáját úgy hogy ‘17 óta minden bl kiesésük valami világraszóló égés volt amin hónapokig/évekig röhögtünk.ferni írta: Átnéztem az eurobarcára kb másfél év után, az még hagyján, hogy majdnem behugyoztam mikor megláttam a Barca az Európa Ligában topikot, de hát lett egy gyöngyszem is![]()
![]()
Látom sok a félig teli pohár, én sem tudom, kit kedvelek kevésbé, a Reál nemrégi triplázása, amikor talán top3 csapat sem voltak Európában, kicsit zavaró nekem![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Dani Alves így 38 éves korára milyen normális figura lett.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Átnéztem az eurobarcára kb másfél év után, az még hagyján, hogy majdnem behugyoztam mikor megláttam a Barca az Európa Ligában topikot, de hát lett egy gyöngyszem is

Látom sok a félig teli pohár, én sem tudom, kit kedvelek kevésbé, a Reál nemrégi triplázása, amikor talán top3 csapat sem voltak Európában, kicsit zavaró nekem

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Puyol: @Benzema es un fenómeno, tirando del carro… 

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát tossza meg a ló, az hogy került oda?Halfkey írta: Posting only üzemmód![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema