Jovicot ki tudjuk tenni a nyáron, nem félek hogy itt marad, 1-2 érdeklödő mindig volt rá

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 14., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 14., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. március 14., hétfő 13:47
Ez fantasztikus lenne!Realista24 írta: A Haaland üzlettel egyidőben a Dortmund előrehaladott tárgyalásokat folytat Jovicért, és a dolgok jól alakulnak a hírek szerint.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 14., hétfő 13:32
kérlek ne csináld ezt velünk.Realista24 írta: A Haaland üzlettel egyidőben a Dortmund előrehaladott tárgyalásokat folytat Jovicért, és a dolgok jól alakulnak a hírek szerint.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 14., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 14., hétfő 7:39
Mondjuk vele kapcsolatban meg azaz igazság, hogy én se tudom eldönteni, hogy lepasszolni volna-e jó vagy megtartani. Amikor tavaly Zidane elkezdte játszatni a sok sérülés miatt, nagyon korrekt teljesítményt hozott le. A Fiorentina meccseit nem követem, de úgy látom ott is kezdő és valószínűleg jó teljesítményt hozhat, ezért tartanák meg. Itt az a kérdés, hogy érdemes-e Lucast előrébb sorolni azon a poszton mint őt. Mert ha nem - tekintettel Carvajal sérüléseire -, akkor én visszahoznám.halamadrid írta: Real Madrid will have to "battle" with Fiorentina for Alvaro Odriozola. He will return to Madrid in the summer but the Italian club wants to keep him.
Remélem most az egyszer 'veszítünk". Ha el tudnánk adni 20-30ért,abból egy sokkal jobb jobbhátvéd is kijönne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 14., hétfő 7:16
Ő csak B terv ha nem jön Tchouameni. Illetve alapból úgy fest hogy a Bayern van pole pozícióban.halamadrid írta: Real Madrid will have to "battle" with Fiorentina for Alvaro Odriozola. He will return to Madrid in the summer but the Italian club wants to keep him.
Remélem most az egyszer 'veszítünk". Ha el tudnánk adni 20-30ért,abból egy sokkal jobb jobbhátvéd is kijönne.
További hír, hogy a Kicker szerint mi és a Bayern vagyunk versenyben Gravenberchért. Kevés tapasztalatom van velük, megbízható forrás?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 14., hétfő 0:41
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 13., vasárnap 20:58
Az a ritka, hogy echte német és mellette hatalmas tehetségRemy írta:A tehetség, vagy az, hogy német?halamadrid írta: Asensio fiunknak is ilyenje volt, nem? Csak nehogy a német is elkezdjen forgolódni. Kummanagy tehetség és tényleg német. Ritka manapság az ilyen.![]()
![]()
![]()
Jó gyerek, simán eltudnám itt képzelni, ha úgy adódik.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. március 13., vasárnap 20:54
Isco posztja. Nem tudom mennyire tudna ő érvényesülni ebben a 4-3-3-ban.Remy írta:A tehetség, vagy az, hogy német?halamadrid írta: Asensio fiunknak is ilyenje volt, nem? Csak nehogy a német is elkezdjen forgolódni. Kummanagy tehetség és tényleg német. Ritka manapság az ilyen.![]()
![]()
![]()
Jó gyerek, simán eltudnám itt képzelni, ha úgy adódik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 13., vasárnap 20:44
A tehetség, vagy az, hogy német?halamadrid írta: Asensio fiunknak is ilyenje volt, nem? Csak nehogy a német is elkezdjen forgolódni. Kummanagy tehetség és tényleg német. Ritka manapság az ilyen.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 13., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 13., vasárnap 20:18
Nagy kár érte, lefőtt neki is, még egy Ballack kaliber lehet.Realista24 írta: Wirtz keresztszalag off.
Mondjuk mi úgyis csak 2023ban akartuk, de sokan már idén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 13., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. március 13., vasárnap 18:04
Oké, szerintem ez olyan dolog, hogy kicsit mindkettőnknek igaza van.ateeemadrid írta:Azért komolyantalan a 2 bajnokságot összehasonlítani, az oké, hogy 1 csapat kiemelkedik, de a német csapatok jóval előrébb vannak a franciáknál.Donát írta:
Ott a Bayern.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 13., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 13., vasárnap 16:00
Azért komolyantalan a 2 bajnokságot összehasonlítani, az oké, hogy 1 csapat kiemelkedik, de a német csapatok jóval előrébb vannak a franciáknál.Donát írta:Ott a Bayern.petiamadridista írta: Valamint igen, egy egycsapatos bajnokságból nehéz igazán átütő versenyképes csapatot összerakni.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. március 13., vasárnap 14:20
Ott a Bayern.petiamadridista írta: Valamint igen, egy egycsapatos bajnokságból nehéz igazán átütő versenyképes csapatot összerakni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 13., vasárnap 13:58
Dreams.euzsuninnyo írta:forras?ikarus93 írta: Mbappe done deal.![]()
Január 30ikán aláirt hozzánk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 13., vasárnap 13:37
Szerintem maximum félig van baj a kieséssel. Itt a hogyanon van a lényeg. Balhé az öltözőben? Aladin bírókkal kiabál és mindent felvesznek? Az ilyen nem fér bele nekik ezért villámgyorsan fejeket követelnek Agrabahban.petiamadridista írta: Mondjuk ha az arabok begőzölnek ennyire, egy REAL MADRID elleni kiesés után, amely Madrid vezeti hazája bajnokságát, tehat nem egy 2 évvel ezelőtti Milanról van szó, akkor a Citys arabok is leléphettek volna pár éve, vagy az egy teljesen masik történet. ??
Valamint igen, egy egycsapatos bajnokságból nehéz igazán átütő versenyképes csapatot összerakni.
De ha a hír igaz, amit kétlek, akkor Mbappé mellett raboljunk le még onnan valakit.![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem