Bővebb hír nincs, amikor vége lett, szólt egy rövidebb újra, az illetékes hatóságok annyit közölnek a közösségi oldalukon, hogy tiszta a légtér, biztonság van...

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. március 14., hétfő 7:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 12., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 12., szombat 14:15
Nem a rasszizmusra reagáltam, hanem az idézett részre. Ha valaki addig nacionalista, hogy szürke marha, túró rudi, népzene/néptánc az tök jó. Én is imádom Magyarországot, a magyar kultúrát, szeretek magyarnak lenni. Csak a szélsőjobb az nem áll meg ennyiben az a baj.hehetheoriginal írta: Pont errol beszelek, mint ahogy a media miatt a kulvilagban sem, itt is van, aki nem tud kulonbseget tenni a rasszizmus es a nacionalizmus kozott. Neked se sikerult mesut.
HozzászólásSzerző: Xober » 2022. március 12., szombat 13:13
Mármint azon az egyen kívül, a prostituálttal?Caraway írta:Szerintem szimplan egy kamus. A borkaison kivul semmi mast nem tudott felmutatni, pedig anno igergetett Tonis sztorikat is, utana meg mar csak probalta fenntartani a hypeot.'shutterisland írta: picit mas tema.
szerintetek mi tortent az ordog ugyvedjevel ? kiiktattak ?
vagy igazak lennenek a conteok, hogy homonnay volt az ?![]()
nem a beigert vidi miatt, csak kivancsisagbol.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 12., szombat 12:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 12., szombat 11:51
Ja, fene jó dolog ez a nagy nacionalizmus. Nagyon szimpatikus most is a sok gyökér, aki azt mondja megérdemli Ukrajna amit kap, mert bántják a külhoni magyarokat. Csak közbe azt nem veszik észre, hogy ugyanaúgy állnak a szituhoz. Meg úgy alapból rohadjon meg a román, rohadjon meg az ukrán, a szlovák, a francia, az orosz, a német, az amerikai, mindenki. Még az a magyar is aki kicsivel liberálisabv beállítottságú. A Fidesznél is látszik milyen jó a gyűlölet keltés, mi lenne velük?hehetheoriginal írta: De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe?
A víztorony még mindig nincs lefestve'shutterisland írta: mzp durandan
ez az utcakep felidezi a klasszikus leonidaszos emlekeket.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 12., szombat 11:24
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 12., szombat 11:12
De miert olyan dolgok alapjan akarsz negativan / pozitivan megkulonboztetni valakit, amirol nem tehet, tehat szarmazasa, akar vallasa? Mond azt, hogy ez egy budos idiota mbarom allat az meg egy rohadt naci, ezek ertheto okok arra, hogy ot negativan megkulonbozteted, vagy masokat preferalsz helyette. De azert vkit elkuloniteni, hatranyosan megkulonboztetni, megvonni a jogait es igy tovabb, mert oda es "annak" szuletett ami, nem mas mint szimpla butasag.hehetheoriginal írta:Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta: Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.
A rasszizmus az baj, oke. Mert az negativ konnotacio, pl nem ulhetsz a busz elejebe (vagy maszk nelkul/sarga csillag nelkul nem vasarolhatsz ebben a boltban (hupsz)) De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe? Mert ez a ket dolog nem ugyanaz, es ez utobbival nekem abszolut semmi gondom nincs. Te is, en is, mindenki ugyanezt csinalja pl a szuk csaladjan belul a kulvilag fele.
Ha meg plane bizonyos embercsoportok jocskan nagy tomege olyan szinten káros a masikra es egyuttelni keptelen, akkor miert kellene lehajtott fejjel, becsukott szemmel, elharapva az igaz szot es a realitast nap mint nap szolga modra elni?
Most tegyuk felre a mindenki egyenlo es mindenki mindenkinek a baratja dolgokat, mert az total faszsag.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 12., szombat 11:00
Egyetertek veled, azzal nincs semmi baj, ha valaki elonyben reszesit maguk kozott valakit, ez termeszetes szerintem, bizonyos mertekig persze. Azzal van a baj szerintem, ha kozben hatraloki a masikat, es ugy gondolja hogy ahhoz, hogy o elorejusson valakinek hatrebb kell kerulnie.hehetheoriginal írta:Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta: Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.
A rasszizmus az baj, oke. Mert az negativ konnotacio, pl nem ulhetsz a busz elejebe (vagy maszk nelkul/sarga csillag nelkul nem vasarolhatsz ebben a boltban (hupsz)) De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe? Mert ez a ket dolog nem ugyanaz, es ez utobbival nekem abszolut semmi gondom nincs. Te is, en is, mindenki ugyanezt csinalja pl a szuk csaladjan belul a kulvilag fele.
Ha meg plane bizonyos embercsoportok jocskan nagy tomege olyan szinten káros a masikra es egyuttelni keptelen, akkor miert kellene lehajtott fejjel, becsukott szemmel, elharapva az igaz szot es a realitast nap mint nap szolga modra elni?
Most tegyuk felre a mindenki egyenlo es mindenki mindenkinek a baratja dolgokat, mert az total faszsag.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 12., szombat 10:43
Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta:Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.soadroli írta:én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincs
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 12., szombat 10:32
Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.soadroli írta:én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincs
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 12., szombat 9:34
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 12., szombat 0:10
én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincsFaust írta: Jo, hat a Roli-fele ertelmiseget celozzak meg, mit varunk a mihazanktol.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 12., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 11., péntek 23:06
és milyen jól tetted, így tovább!Sierra írta: Eddig egy idiotanak tartottam ezt a Toroczkait
HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 11., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 11., péntek 22:24
Jó nézem közben, sok dologban igaza van.Sierra írta:
Jo igen ezektol en is rosszul vagyokde ebben is mond erdekes dolgokat
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 11., péntek 22:17
Jo igen ezektol en is rosszul vagyokcsababarca írta:Mondja azokat a paneleket, hogy:Sierra írta: hmm
Eddig egy idiotanak tartottam ezt a Toroczkait, de mostanaban vannak erdekes videoi, meglatasai, ezt is erdemes megnezni.
- új világrend
- great reset
- A Mi Hazánk az első olyan párt, akik... (ide bármi behelyettesíthető)
Ha nem, akkor megnézem![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 11., péntek 22:05
Mondja azokat a paneleket, hogy:Sierra írta: hmm
Eddig egy idiotanak tartottam ezt a Toroczkait, de mostanaban vannak erdekes videoi, meglatasai, ezt is erdemes megnezni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 11., péntek 21:57
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem