OFF
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: OFF
Meklárent én is nézegettem, de nagyon nem tetszett a kivitelezése.
Viszont tavaly újra beütött nálam a legó láz, be is szereztem a Technic sorozatból az újakat: a sárga Jeepet, a nagy Land Rovert, a narancs Ford Raptort, a kék McLaren Sennát. plusz neten találtam oldschool Ford Mustangot is jó áron (nemsokára kifutó modell lesz és elszáll az ára mint a Lambo Sian és Bugattinak 100e felett már) - ez még összerakásra vár.
Viszont tavaly újra beütött nálam a legó láz, be is szereztem a Technic sorozatból az újakat: a sárga Jeepet, a nagy Land Rovert, a narancs Ford Raptort, a kék McLaren Sennát. plusz neten találtam oldschool Ford Mustangot is jó áron (nemsokára kifutó modell lesz és elszáll az ára mint a Lambo Sian és Bugattinak 100e felett már) - ez még összerakásra vár.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Amugy en a meklarenre fenem a fogam, de ilyen gagyi modon ahogy megcsinaltak, nem biztos, hogy erdemes. Aztan az is csak egy porfogó
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Alin vannak használható lego replikák, talán lesz ebből is.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miert vartak volna? Megveszed a mostanit, majd 2-3 ev mulva az ujat isBencze írta:Lehetne szurke a beige helyett. Vagy vartak volna amig elkeszul az uj. old trafford viszont eleg pofasikarus93 írta: Bernabeu lego szett
https://www.lego.com/en-us/product/real ... dium-10299
Kinél van otthon ?![]()

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Lehetne szurke a beige helyett. Vagy vartak volna amig elkeszul az uj. old trafford viszont eleg pofasikarus93 írta: Bernabeu lego szett
https://www.lego.com/en-us/product/real ... dium-10299
Kinél van otthon ?![]()
Azt a Teve utcában kézbe kéne tudniuk adni.
- ___Samy___
Falusi csokhoz kellett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ez érdekes, ott vmi más kellhetett, mert én ezt 2x kértem életemben, és személyesen ott odaadták.___Samy___ írta: Az asszony egy hete kert szemelyesen tb igazolast, de meg nem kaptunk semmit. Szoval nem tudom mennyire relevans, hogy online igenyles eseten tobb ido, mire megkapod.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
___Samy___ írta: Az asszony egy hete kert szemelyesen tb igazolast, de meg nem kaptunk semmit. Szoval nem tudom mennyire relevans, hogy online igenyles eseten tobb ido, mire megkapod.
Megcsinálom online, ezért biztos nem megyek be Budapestre.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ___Samy___
Bocsanat, nem mult heten, hanem 2 hete kerte meg ugyfelkapura, es meg nem jott semmi ezzel kapcsolatban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Az asszony egy hete kert szemelyesen tb igazolast, de meg nem kaptunk semmit. Szoval nem tudom mennyire relevans, hogy online igenyles eseten tobb ido, mire megkapod.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kiserik azonnal kisegített, nagyszerűek vagytok srácok.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Helló! Nagy segítséget szeretnék kérni. Nekem nincs bankszámlám, nagymamámnak van, K&H mobilbank, minden. Egész évre kellene a súlyadót befizetni a kocsimra, csekk nem érkezett, már nem akarok igényelni, ne szaladjak ki a határidőből, az utalás ugye azonnali, csak nem értek hozzá, nem szeretném elrontani. Ügyfélkapum van, meg van pontosan minden adat, ami a befizetést illeti, csak túl sok nekem. Személynek már utaltam pénzt, szóval azzal nem lesz gond, azonnal visszautalom a pénzt.
18480 forintról lenne szó, emailben el tudom küldeni a PDF-et, jöhet az adat is, hogy hová utaljam majd én az összeget. Előre is nagyon köszönöm, aki ki tudna segíteni.
18480 forintról lenne szó, emailben el tudom küldeni a PDF-et, jöhet az adat is, hogy hová utaljam majd én az összeget. Előre is nagyon köszönöm, aki ki tudna segíteni.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

En ez alapjan kertem fel eve: https://hiteltszeretnek.hu/csok-oep-iga ... keresztul/csababarca írta: Sziasztok.
Bank kér hitelhez valami OEP igazolást (gondolom a köztartozásmentességről), elvileg ügyfélkapun keresztül lehet ilyet igényelni, de sehol nem találom.
Ötlet?
Hitelügyintézõd a faszát veri vagy mit csinál hogy nem küldött leírást hogy hogy igényeld?
Írj mailt privátban és átküldöm amit tavaly én kaptam, az leírja hogy kell online igényelni.
Szerk: személyesen is lehet persze, ahogy írják a többiek. Kérdés gyorsan kell-e, ha gyorsan akkor csak az az opció mert az online 1-2 hét míg megjön.
Írj mailt privátban és átküldöm amit tavaly én kaptam, az leírja hogy kell online igényelni.
Szerk: személyesen is lehet persze, ahogy írják a többiek. Kérdés gyorsan kell-e, ha gyorsan akkor csak az az opció mert az online 1-2 hét míg megjön.
Lehet, csak 8 munkanap mire kikuldik, mar ha kikuldik.Pad'em írta:TB igazolás gondolom. Nekem az alábbi volt a menetrend: Teve utca, reggel 8, egy-két óra alatt meg van, helyben megkapodcsababarca írta: Sziasztok.
Bank kér hitelhez valami OEP igazolást (gondolom a köztartozásmentességről), elvileg ügyfélkapun keresztül lehet ilyet igényelni, de sehol nem találom.
Ötlet?Ja hogy ezt lehet online is, ne basszatok fel
![]()
- Pad'em
TB igazolás gondolom. Nekem az alábbi volt a menetrend: Teve utca, reggel 8, egy-két óra alatt meg van, helyben megkapodcsababarca írta: Sziasztok.
Ötlet?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szia! ÁNYK program, IGAZOL nyomtatvány ügyfélkapun beküldve. Más ötletem nincs.csababarca írta: Sziasztok.
Ötlet?