azt leszarom sracok, majd irjatok meg emailben, heti egyszer ranezek a tabletre a copacabananSüti írta: Meg az is hogy megyünk a segundába.![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 11., péntek 12:47
azt leszarom sracok, majd irjatok meg emailben, heti egyszer ranezek a tabletre a copacabananSüti írta: Meg az is hogy megyünk a segundába.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 11., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 11., péntek 12:28
Mondjuk, ha ti edzősködtök, hehe a scout, akkor egyértelmű, hogy én vagyok a prezi.ziro4vr írta:Nagy hármas lenne, még az öreg R24et hívjuk, hogy legyen pár villogó actival reklám a bernabeu kijelzőjén is, aztán megvagyunk egy életre.hehetheoriginal írta:
szoritsatok nekem egy henyelo hugobossoltonyos cegesautos unlimitedrepjegy brazil marketre iranyulo scout pozit, kösz hello![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 11., péntek 12:22
Nagy hármas lenne, még az öreg R24et hívjuk, hogy legyen pár villogó actival reklám a bernabeu kijelzőjén is, aztán megvagyunk egy életre.hehetheoriginal írta:szoritsatok nekem egy henyelo hugobossoltonyos cegesautos unlimitedrepjegy brazil marketre iranyulo scout pozit, kösz helloKerlon írta: Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 11., péntek 11:21
együtt gyrosozna a sarkon HazarddalANDS írta:Kapnánk itt a forumon pár tiszteletjegyet a VIP páholybaKerlon írta: Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 11., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 11., péntek 8:44
szoritsatok nekem egy henyelo hugobossoltonyos cegesautos unlimitedrepjegy brazil marketre iranyulo scout pozit, kösz helloKerlon írta: Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 11., péntek 8:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 11., péntek 8:21
Szerintem az "akkor csinald jobban" a vilagon a legszarabb erv.ANDS írta: De tegyük fel, valamelyikünket felkérnék, üljön le a Real kispadjára egy szezonra.
Lenne itt bárki, aki ezt el is vállalná? És jobb eredményeket érne el a csapattal, mint Ancelotti?
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2022. március 11., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 11., péntek 7:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 11., péntek 1:00
En elvallalnam, es nyomnek egy akkora Ted Lassot mint a szar, majd miutan kiestunk felhoznam a csapatot a masodosztalybol egy sima 3. hellyel (amugyis tuti van ott vmi csori szertaros aki egy taktikai zseni es kisegitene)ANDS írta:Oké, egyetértek. De ha Ancelotti az edző, ő ezt miért nem lépte meg?h3x0r írta:
Hogy csak egy peldat mondjak, Valencia elleni bajnoki, 60. perc, 3-0ra megy a csapat, 4 nap mulva el clasico. Nem varok Benzema lecserelesevel a 89. percig, hanem azonnal lekapom, hogy kivetelesen pihenjen egy kicsit.
Ezer oka lehet, innen fogalmunk sincs. Valami oka biztosan van, és nem az, hogy bosszantsa a szurkolókat.
Gondolom, vagyunk ezzel a véleménnyel itt még páran a forumon.
De tegyük fel, valamelyikünket felkérnék, üljön le a Real kispadjára egy szezonra.
Lenne itt bárki, aki ezt el is vállalná? És jobb eredményeket érne el a csapattal, mint Ancelotti?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 10., csütörtök 21:46
Hogy csak egy peldat mondjak, Valencia elleni bajnoki, 60. perc, 3-0ra megy a csapat, 4 nap mulva el clasico. Nem varok Benzema lecserelesevel a 89. percig, hanem azonnal lekapom, hogy kivetelesen pihenjen egy kicsit.ANDS írta: Lehetne jobb a keret menedzselése, biztosan lehetne, de ki tudná jobban menedzselni?
És mit értünk jobb menedzselésen?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 10., csütörtök 16:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. március 10., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. március 10., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 10., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 10., csütörtök 15:06
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem