HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. március 10., csütörtök 17:55
Én meg úgy láttam, hogy a PSG nem bírta mentálisan eléggé. Ilyenkor látunk ilyesmi hibákat Marquinhos, Donnarumma szintű embereknél is, főleg, ha a mellény is nagyobb egy-két számmal a kelleténél. A kapus kicsit meg is érdemelte, mert végig vágta a flegma pofákat, a gólnál meg a labdát simán elrúghatta volna ötször. De nem, majd ő megmutatja Karimnak. Megmutatta. Azt, hogy mekkora balfasz tud lenni.
A PSG rendkívül kétarcú csapat volt mindig. Ebben bíztam. Képesek voltak nagy meccsekre, ha kijött a lépés, utána meg világraszóló betlikre, ha nem úgy alakult, és a nyomás is nagy volt. Nem tehetnek róla, nem kell a bajnokságukban hétről hétre öldöklő küzdelmeket vívni akár felpaprikázott kiscsapatokkal is. Nincsenek hozzászokva a sztárocskák, hogy az ellenfél vissza is tud lőni. Amúgy meg elemezgethetjük itt egyesével a gólokat, mint az idetévedt ellendrukker sporttárs, de azt ő is kihagyta, hogy az odavágón a kilencvenakárhány perces gólnál is megpattant a labda picit Valverdén, amúgy a colos lábbal védi. Ez egy ilyen játék kérem, lövésből lesz a gól. Arról meg már nem is beszélek, hogy a PSG támadójátéka egyes egyedül Mbappét jelentette, aranylaszti ide vagy oda, a másik két bohóc holnap reggelig sem rúgott volna gólt, egyik meccsen sem, mert megettük őket vacsorára. Kylian már más téma. Ő most egy más minőség. Remélem, a helyére került az ő fejében is most minden. Láthatja, minek lehet a részese, első számú sztárként, ha bírja majd a nyomást.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)