___Samy___ írta: Az asszony egy hete kert szemelyesen tb igazolast, de meg nem kaptunk semmit. Szoval nem tudom mennyire relevans, hogy online igenyles eseten tobb ido, mire megkapod.
Megcsinálom online, ezért biztos nem megyek be Budapestre.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 11., péntek 11:04
___Samy___ írta: Az asszony egy hete kert szemelyesen tb igazolast, de meg nem kaptunk semmit. Szoval nem tudom mennyire relevans, hogy online igenyles eseten tobb ido, mire megkapod.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 11., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 11., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. március 11., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. március 11., péntek 8:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 10., csütörtök 17:04
En ez alapjan kertem fel eve: https://hiteltszeretnek.hu/csok-oep-iga ... keresztul/csababarca írta: Sziasztok.
Bank kér hitelhez valami OEP igazolást (gondolom a köztartozásmentességről), elvileg ügyfélkapun keresztül lehet ilyet igényelni, de sehol nem találom.
Ötlet?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 10., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 16:50
Lehet, csak 8 munkanap mire kikuldik, mar ha kikuldik.Pad'em írta:TB igazolás gondolom. Nekem az alábbi volt a menetrend: Teve utca, reggel 8, egy-két óra alatt meg van, helyben megkapodcsababarca írta: Sziasztok.
Bank kér hitelhez valami OEP igazolást (gondolom a köztartozásmentességről), elvileg ügyfélkapun keresztül lehet ilyet igényelni, de sehol nem találom.
Ötlet?Ja hogy ezt lehet online is, ne basszatok fel
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 16:47
TB igazolás gondolom. Nekem az alábbi volt a menetrend: Teve utca, reggel 8, egy-két óra alatt meg van, helyben megkapodcsababarca írta: Sziasztok.
Ötlet?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. március 10., csütörtök 16:14
Szia! ÁNYK program, IGAZOL nyomtatvány ügyfélkapun beküldve. Más ötletem nincs.csababarca írta: Sziasztok.
Ötlet?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 10., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. március 10., csütörtök 6:18
Tipikus spanyol étterem vagy kávézó érdekel akkor elmész egy faluba azt bemész az elsőbe,ha van még kérdésed írj pm-et!Remy írta:Jogos. Akartam írni, csak lemaradt.Realista24 írta:
Mallorca elég nagy.... ha szűkítés kört a kolléga biztos segít aki ott él.(nem meccsre megyünk.
)
Palma, Alcúdia, Valldemossa, Sóller,
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. március 9., szerda 21:34
SzombathelYHalfkey írta:Melyik környék ez?Nika91127 írta:
Telek van... jól fektettem be a babavárót, 8.5ért vettem, most azon a környéken 20 körül mennek a majd 1000 nmes telkek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 9., szerda 18:09
Berkshiresként mondta, mindig is Berkshires volt, az gyakorlatilag az õ cége (elõtte textileket gyártottakn:D). De ott nem az a sztori hogy alapot kezelnek rengeteg féle részvénnyel hanem hogy olyan cégbe fektet, aminek hisz az üzleti modelljében, és azt kvázi sosem adja el. Ha megnézed a cégeik komoly részét 100% ownolják.Süti írta:Berkshirenél azért ezzel vitatkozna a két öreg.ANDS írta:
Igaz.
Erről magyar nyelven is hallottam egy előadást, hogy hosszú távon senki nem tudta még megverni az SP 500 ETF hozamát.De igen, az egy safe bet hosszútávon.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 9., szerda 16:41
Berkshirenél azért ezzel vitatkozna a két öreg.ANDS írta:
Igaz.
Erről magyar nyelven is hallottam egy előadást, hogy hosszú távon senki nem tudta még megverni az SP 500 ETF hozamát.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. március 9., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 9., szerda 13:41
Írásban is +1.Halfkey írta: Minden egyes alapról az a véleményen hogy idejétmúlt, túlárazott befektetési konstrukció. Index fundokkal (etf) eléred ugyanazt a diverzifikációt, csak nem 2-3% kezelési költséget fizetsz hanem 0.07-0.4%ot. Warren Buffetnek volt errōl egy híres fogadása is, gyakorlatilag szinte egyetlen befektetõ aktívan kezelt alapja sem elõzte meg az SP500on alapuló ETFet hosszú távon.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 9., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 9., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 8., kedd 20:14
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem