Értékeld a legutóbbi meccset
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azert ne tegyunk mar ugy, mintha a PSG az elso 60 percben lefocizott volna minket, vagy sorra dolgoztak volna ki a helyzeteket. Tobbet volt naluk a labda, de szinte semmi kockazatot nem vallaltak. Egy igazan veszelyes tamadojuk volt.
Azert meg nehogy mar mi kerjunk elnezest, hogy az utolso fel orara tudtunk behozni gyors jatekosokat, meg hogy az egesz csapat fizikalisan es mentalisan is eros volt.
Azert meg nehogy mar mi kerjunk elnezest, hogy az utolso fel orara tudtunk behozni gyors jatekosokat, meg hogy az egesz csapat fizikalisan es mentalisan is eros volt.
Az nem feltétlenül a másik fórum hibája, ha nem viselitek el néhányan, ha valaki kritizálja a Realt.
Ráadásul a szerencse, a gyenge csapat, a PSG dominált valid állítások.
Ráadásul a szerencse, a gyenge csapat, a PSG dominált valid állítások.
- Pad'em

Ezt a csapatot soha nem szabad leírni, ismét bebizonyosodott.
Ancelottit szidtam én is eleget, most végre a lehető legjobbkor nyúlt bele, reméljük viszi tovább ezt a felfogást. (És nem csak ha kiesésre állunk

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már a meccs elejénPad'em írta: Most vissza olvastam a megy a meccs topikot. Hát voltak hullámvölgyekAzért aki elment félidőben aludni, annak megnéztem volna a fejét reggel mikor csipás szemmel csekkolja az eredményt.
Plusz a forma, akinek R azt ígérted kiteszed ha továbbjutunk. Az megtörtént?
Hihetetlen volt, tényleg nem hiszem el. Többi fórumokon persze megy a nulla real, mákkal továbbmentünk megint blabla. Könnyű a rutint meg a csapatszellemet összemosni a szerencsével, meg arra fogni hogy a PSG balfasz. Domináltak zömében az igaz, az első meccsen nagyon csúnyán játszottunk, de olyan ordító helyzeteket nem puskáztak el egyik meccsen se. Az meg, hogy a mezőnyben jobbak voltak, arra max Pep meg Xavi veri.
Vmelyik nagy pofájú angol csapatot azért jó lenne kitenni a negyeddöntőben, mint tavaly a Poolt.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Most vissza olvastam a megy a meccs topikot. Hát voltak hullámvölgyek
Azért aki elment félidőben aludni, annak megnéztem volna a fejét reggel mikor csipás szemmel csekkolja az eredményt.
Hihetetlen volt, tényleg nem hiszem el. Többi fórumokon persze megy a nulla real, mákkal továbbmentünk megint blabla. Könnyű a rutint meg a csapatszellemet összemosni a szerencsével, meg arra fogni hogy a PSG balfasz. Domináltak zömében az igaz, az első meccsen nagyon csúnyán játszottunk, de olyan ordító helyzeteket nem puskáztak el egyik meccsen se. Az meg, hogy a mezőnyben jobbak voltak, arra max Pep meg Xavi veri.
Vmelyik nagy pofájú angol csapatot azért jó lenne kitenni a negyeddöntőben, mint tavaly a Poolt.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez a balkán vér, nem az eltartott kisujj. És ezért lesz mindig hamarabb lecserélbe a fiatalabb Kroos meg Casemiro mint ez a vén zseni.Berti írta:
Imádom ezt az embert![]()
Viszont mi a faszért kell ennyit kurvanyázzon azt nem értemMinden meccsen legalább 2 leolvasható a szájáról, meg valami botrány is volt régen hogy a közönséget vagy a bírót szidta, már nem is emlékszem.
A Benzi ölelés után viszont komoly csulát vágott a padlóra.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Extázisban volt

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Imádom ezt az emberthalamadrid írta: Modric goes crazy after winning against PSG:https://youtu.be/maOEO-TdSNk
Vótmá? Nincs kedvem visszanézni azt a 10+ oldalt.
"Rodry, puta madre"![]()
![]()
Szegény Lunin fejére rá van írva mi történik.
Kummanagy videó.

Viszont mi a faszért kell ennyit kurvanyázzon azt nem értem

A Benzi ölelés után viszont komoly csulát vágott a padlóra.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Modric goes crazy after winning against PSG:https://youtu.be/maOEO-TdSNk
"Rodry, puta madre"

Kummanagy videó.
"Rodry, puta madre"

Kummanagy videó.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ennyi. Jol megmondtad. Remelem latod, mennyi dislikeot kaptal, gondolom ezert vagy itt.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
A fordítás a PSG presszing feladásának, a védekezésbe a második félidőben már semmit bele nem tevő támadóhármasuknak és Donnarumma miatt jöhetett létre.
A továbbjutás ellenére kijött a két meccs alapján, hogy a nemzetközi szinten sehol nincs a mai fociban.
Chelseanél problémák vannak, lehet lesz lehetőség elhozni Tuchelt.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, ki is jött a stat.Realista24 írta:Egy dolog amúgy Pintus, de baszki, Karim meg Luka ketten 70 évesekSüti írta:
Nem, Pintus maradhat.![]()
![]()
Karim 2007-ben szerezte az első mesterhármasát, most 2022 vanMennyire odafigyelnek magukra...ezzel évekkel kitolva a karrierjüket.
És 15-20 év foci után, miután mindent megnyertek, többször, úgy örülnek mint a kisgyerekek, vagy mint mi itthon![]()
Félelmetes.
Modric futott a legtöbbet, 10,54km, aztán Karim Valverdével, 10,17km. A Realból.
Verratti 11,4, Neymar 10,31...mondjuk utóbbi lötyögött inkább, mint futott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Sracok nem kell ezt tulgondolni, a messineymarmbappeval felallo feneketlen penztarcaju csapatnak kifujtak az orrat a mi buszkesegeink a kiralyi garda!! Tokmindegy hogy mivan oda rairva, 2 golos hatranybol forditottak meghozza ugy hogy mi mentunk tovabb, psg 3-1 nel mar feladta de lehet 2 nel is hosszabitasra jatszottak en azt vettem le roluk, nemkell itt a duma, Real Madrid - Psg 3-2 , a vilag legnagyobb klubja ott a legjobb 8 ban. Es ez nemcsak egy gyozelem volt, lehet mbappenak is utolso pont hogy hozzank jojjon, haaland is remelem nezte a meccset. Megmutattuk a vilagnak hogy a lesajnalt Madrid Alive ahogy king karim mondta, engem az osszes tobbi nemerdekel a taktikta felallasok passzsavok stb, en az ilyenekert elek. Elvarazsol megbabonaz mintha berugnek olyan erzest valt ki belolem a csapat.imadok a real ak szurkolni!!

Nekik is a PSG-s meccsükre gondolsz?
Ezt jó hogy felhoztad, nekem eszembe sem jutott.
Az egy nagyon hasonló párharc volt. Ott is a PSG volt a jobb, az első meccsen lepresszingelték őket. Aztán Emery feldata az egészet és magára húzta a Barcát, akiknek azon a meccsen még minden be is jött.
Ezt jó hogy felhoztad, nekem eszembe sem jutott.
Az egy nagyon hasonló párharc volt. Ott is a PSG volt a jobb, az első meccsen lepresszingelték őket. Aztán Emery feldata az egészet és magára húzta a Barcát, akiknek azon a meccsen még minden be is jött.
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Barcánál is ilyesmi hangulat lehetett a ,,történelmi fordítás,, után, aztán jött a hideg zuhany a következő fordulóbanatesz írta: Tehát nem baj, hogy a párharc nagy részén ledominálták, mert a játékosok mentették a meccset a végén, maradjon
Szörnyű, hogy leírom, elismerem ami történt, és nem fanboykodok helyette.Annyira jó hogy már a madridisták közt is van ilyen...nem mi nyertünk bazdmeg, az ellenfél volt szar, csak amiatt nyertünk. Senkinek semmilyen érdeme, nehogy még az edzőt is vállon veregessük.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint, ahogy te gondolod, hogy történt, az nem ugyanaz.atesz írta: Tehát nem baj, hogy a párharc nagy részén ledominálták, mert a játékosok mentették a meccset a végén, maradjon
Szörnyű, hogy leírom, elismerem ami történt, és nem fanboykodok helyette.Annyira jó hogy már a madridisták közt is van ilyen...nem mi nyertünk bazdmeg, az ellenfél volt szar, csak amiatt nyertünk. Senkinek semmilyen érdeme, nehogy még az edzőt is vállon veregessük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tehát nem baj, hogy a párharc nagy részén ledominálták, mert a játékosok mentették a meccset a végén, maradjon 

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Még ha félig-meddig egyet is értek veled abban, hogy a nyáron le kéne váltani Carlo-t... Ha meglesz a bajnokság (és tudod mit? hurráoptimizmusban vagyok éppen --->) és/vagy a BL, nem lehet elküldeni, már csak a játékosok miatt sem, mert egyértelműen szeretik. Nem ilyen egyszerű ez. Vannak hibái szerintem is lenne min változtatni, de ettől még butaság lenne szélsőségekben gondolkodni. Amúgyis egyelőre minket cáfol. Hiába dominált a psg a párharc nagyobb részében, ha egyszer mi jutottunk tovább. Méghozzá nagyrészt azért, mert fejben durva erős ez a csapat. Ez az egyik fő erősségünk. Ha Carlo ezzel hozza a trófeákat, senki nem szólhat rá egy rossz szót sem!atesz írta:A második félidőre már semmi ellenállást nem mutatott a PSG védekezés közben. Mbappe, Messi, Neymar sétálgatott. A tizenhatos előtt hagyták a területet a játékosoknak.Sierra írta:
Szerintem meg inkább Camavinga és Valverde jelenléte volt a fordulópont.
Meg Rodrygo is hozott egy kis lendületet, még ha egy kis mulya hülyegyerek is.
a CKM-mel felálló csapat nincs nemzetközi szinten, de azért egy hasonló középpályás felállással lehet keresni valónk. Legalábbis én így láttam tegnap. Meg is lepődtem egyébként.
Nem a cseréken múlt, még ha sokan bele is akarják itt magyarázni, hogy Kroos itt a probléma, és hogy nem játszik Camavinga és Valverde.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tele van baromsággal az internet, és már itt is ezt kell olvasnom miattad.atesz írta: Neked mi bajod van?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annyira jó hogy már a madridisták közt is van ilyen...nem mi nyertünk bazdmeg, az ellenfél volt szar, csak amiatt nyertünk. Senkinek semmilyen érdeme, nehogy még az edzőt is vállon veregessük.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
A fordítás a PSG presszing feladásának, a védekezésbe a második félidőben már semmit bele nem tevő támadóhármasuknak és Donnarumma miatt jöhetett létre.
A továbbjutás ellenére kijött a két meccs alapján, hogy a nemzetközi szinten sehol nincs a mai fociban.
Chelseanél problémák vannak, lehet lesz lehetőség elhozni Tuchelt.
Ha Ancellotti nem lett volna, talán jobb lett volna, akkor simábban nyerünk, akkor hátrányba sem kerülünk. Minek örülünk? Hogy hátrányba voltunk? Onnan nem dicsőség nyerni...
Csodálkozom is hogy nem Perez volt tegnap az idegesebb elnök...hát mennyi hibája van ennek az olasznak?! Én azt mondom kapott gólonként cseréljünk le valakit. Mármint szerződésbontás...hát nehogymár eltűrjük!!!!4!4!4!44!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem meg ezen a meccsen pochettinorol erdemes beszelni, ha mar edzok.
ha a kapott gol utan, mikor megrezzent a csapat es a tieitek ujra elhittek, lehozza neymart es messit egy wijnaldum-di maria duoert, akkor lett volna boven eselyuk megfojtani a meccset.
nyilvan tudjuk neymar es messi kultuszat, es valoszinuleg gyorsan repult volna, ha nem valik be, de ezt be kellett volna vallalja a meccskep alapjan.
de ez a meccs megint csak ekes pelda, hogy csapatot csak ugy nem lehet venni.
sok helyen ossze vannak vasarolva a jatekosok, de pl egy city ezerszer inkabb csapat benyomasat kelti mint ez a random freak-show.
ha a kapott gol utan, mikor megrezzent a csapat es a tieitek ujra elhittek, lehozza neymart es messit egy wijnaldum-di maria duoert, akkor lett volna boven eselyuk megfojtani a meccset.
nyilvan tudjuk neymar es messi kultuszat, es valoszinuleg gyorsan repult volna, ha nem valik be, de ezt be kellett volna vallalja a meccskep alapjan.
de ez a meccs megint csak ekes pelda, hogy csapatot csak ugy nem lehet venni.
sok helyen ossze vannak vasarolva a jatekosok, de pl egy city ezerszer inkabb csapat benyomasat kelti mint ez a random freak-show.