Vótmá? Nincs kedvem visszanézni azt a 10+ oldalt.
"Rodry, puta madre"

Szegény Lunin fejére rá van írva mi történik.
Kummanagy videó.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 10., csütörtök 15:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 14:44
Ennyi. Jol megmondtad. Remelem latod, mennyi dislikeot kaptal, gondolom ezert vagy itt.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
A fordítás a PSG presszing feladásának, a védekezésbe a második félidőben már semmit bele nem tevő támadóhármasuknak és Donnarumma miatt jöhetett létre.
A továbbjutás ellenére kijött a két meccs alapján, hogy a nemzetközi szinten sehol nincs a mai fociban.
Chelseanél problémák vannak, lehet lesz lehetőség elhozni Tuchelt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 14:43
Na, ki is jött a stat.Realista24 írta:Egy dolog amúgy Pintus, de baszki, Karim meg Luka ketten 70 évesekSüti írta:
Nem, Pintus maradhat.![]()
![]()
Karim 2007-ben szerezte az első mesterhármasát, most 2022 vanMennyire odafigyelnek magukra...ezzel évekkel kitolva a karrierjüket.
És 15-20 év foci után, miután mindent megnyertek, többször, úgy örülnek mint a kisgyerekek, vagy mint mi itthon![]()
Félelmetes.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. március 10., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. március 10., csütörtök 13:54
Barcánál is ilyesmi hangulat lehetett a ,,történelmi fordítás,, után, aztán jött a hideg zuhany a következő fordulóbanatesz írta: Tehát nem baj, hogy a párharc nagy részén ledominálták, mert a játékosok mentették a meccset a végén, maradjon
Szörnyű, hogy leírom, elismerem ami történt, és nem fanboykodok helyette.Annyira jó hogy már a madridisták közt is van ilyen...nem mi nyertünk bazdmeg, az ellenfél volt szar, csak amiatt nyertünk. Senkinek semmilyen érdeme, nehogy még az edzőt is vállon veregessük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 13:50
Mármint, ahogy te gondolod, hogy történt, az nem ugyanaz.atesz írta: Tehát nem baj, hogy a párharc nagy részén ledominálták, mert a játékosok mentették a meccset a végén, maradjon
Szörnyű, hogy leírom, elismerem ami történt, és nem fanboykodok helyette.Annyira jó hogy már a madridisták közt is van ilyen...nem mi nyertünk bazdmeg, az ellenfél volt szar, csak amiatt nyertünk. Senkinek semmilyen érdeme, nehogy még az edzőt is vállon veregessük.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. március 10., csütörtök 13:32
Még ha félig-meddig egyet is értek veled abban, hogy a nyáron le kéne váltani Carlo-t... Ha meglesz a bajnokság (és tudod mit? hurráoptimizmusban vagyok éppen --->) és/vagy a BL, nem lehet elküldeni, már csak a játékosok miatt sem, mert egyértelműen szeretik. Nem ilyen egyszerű ez. Vannak hibái szerintem is lenne min változtatni, de ettől még butaság lenne szélsőségekben gondolkodni. Amúgyis egyelőre minket cáfol. Hiába dominált a psg a párharc nagyobb részében, ha egyszer mi jutottunk tovább. Méghozzá nagyrészt azért, mert fejben durva erős ez a csapat. Ez az egyik fő erősségünk. Ha Carlo ezzel hozza a trófeákat, senki nem szólhat rá egy rossz szót sem!atesz írta:A második félidőre már semmi ellenállást nem mutatott a PSG védekezés közben. Mbappe, Messi, Neymar sétálgatott. A tizenhatos előtt hagyták a területet a játékosoknak.Sierra írta:
Szerintem meg inkább Camavinga és Valverde jelenléte volt a fordulópont.
Meg Rodrygo is hozott egy kis lendületet, még ha egy kis mulya hülyegyerek is.
a CKM-mel felálló csapat nincs nemzetközi szinten, de azért egy hasonló középpályás felállással lehet keresni valónk. Legalábbis én így láttam tegnap. Meg is lepődtem egyébként.
Nem a cseréken múlt, még ha sokan bele is akarják itt magyarázni, hogy Kroos itt a probléma, és hogy nem játszik Camavinga és Valverde.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 13:30
Tele van baromsággal az internet, és már itt is ezt kell olvasnom miattad.atesz írta: Neked mi bajod van?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 13:29
Annyira jó hogy már a madridisták közt is van ilyen...nem mi nyertünk bazdmeg, az ellenfél volt szar, csak amiatt nyertünk. Senkinek semmilyen érdeme, nehogy még az edzőt is vállon veregessük.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
A fordítás a PSG presszing feladásának, a védekezésbe a második félidőben már semmit bele nem tevő támadóhármasuknak és Donnarumma miatt jöhetett létre.
A továbbjutás ellenére kijött a két meccs alapján, hogy a nemzetközi szinten sehol nincs a mai fociban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 10., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 13:26
Na, a "mindig van lejjebb" tipikus esetét láthatjuk.atesz írta:A második félidőre már semmi ellenállást nem mutatott a PSG védekezés közben. Mbappe, Messi, Neymar sétálgatott. A tizenhatos előtt hagyták a területet a játékosoknak.Sierra írta:
a CKM-mel felálló csapat nincs nemzetközi szinten, de azért egy hasonló középpályás felállással lehet keresni valónk. Legalábbis én így láttam tegnap. Meg is lepődtem egyébként.
Nem a cseréken múlt, még ha sokan bele is akarják itt magyarázni, hogy Kroos itt a probléma, és hogy nem játszik Camavinga és Valverde.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 13:22
A második félidőre már semmi ellenállást nem mutatott a PSG védekezés közben. Mbappe, Messi, Neymar sétálgatott. A tizenhatos előtt hagyták a területet a játékosoknak.Sierra írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 13:21
Dehogy iróniatomi_b írta:Remélem ez csak irónia, mert ennyire nagy bajban nem lehetsz ott fent.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
Vannak persze hibái Carlonak, amit fel is szoktunk vetni elég gyakran, de azért az érdemeit ne vegyük már el.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. március 10., csütörtök 13:19
Remélem ez csak irónia, mert ennyire nagy bajban nem lehetsz ott fent.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 10., csütörtök 13:17
Volt 1 igazán jó, lélekemelő meccsünk tegnap.Sierra írta:JogosRealista24 írta:Attól még látja![]()
![]()
igen őt szándékosan nem is írtam. Casemiro nekem már max csereként lenne indokolt, de lassan Kroos is. Vicces azért hogy a 37 éves Modric az egyedüli aki még mindig hozza a szintet minden tekintetben.realistahuni írta: Casemiro sem hiányzott szvsz.
CKM egyszerre biztos nem elég már BL-ben az angolok ellen. Lehet Fede + Cama sem, de legalább dinamika több lesz.
Sajnos a CKM megfáradt. Ha megnézzük, hogy a duplázó csapat 5 éve nyert a Juve ellen BL-t. 5 évet öregedett azóta mindenki, az nagyon sok. All-time legjobb középpálya, szerintem ez kétségtelen, de hát az idő senkit nem kímél.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 10., csütörtök 13:11
Szerintem meg inkább Camavinga és Valverde jelenléte volt a fordulópont.atesz írta: Ancelottinak mennie kell.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 13:08
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem