Volt 1 igazán jó, lélekemelő meccsünk tegnap.Sierra írta:JogosRealista24 írta:Attól még látja![]()
![]()
igen őt szándékosan nem is írtam. Casemiro nekem már max csereként lenne indokolt, de lassan Kroos is. Vicces azért hogy a 37 éves Modric az egyedüli aki még mindig hozza a szintet minden tekintetben.realistahuni írta: Casemiro sem hiányzott szvsz.
CKM egyszerre biztos nem elég már BL-ben az angolok ellen. Lehet Fede + Cama sem, de legalább dinamika több lesz.
Sajnos a CKM megfáradt. Ha megnézzük, hogy a duplázó csapat 5 éve nyert a Juve ellen BL-t. 5 évet öregedett azóta mindenki, az nagyon sok. All-time legjobb középpálya, szerintem ez kétségtelen, de hát az idő senkit nem kímél.
Casemironak is vannak bőven extra meccsei még, ahogy camanak+valverdenek is vannak/lesznek pocsék meccsei.
Cáfoljon rám a mester, de szerintem ugyanúgy a ckmet fogjuk csapatni, maximum elkezd egy picivel hamarabb rotálni.
Carvajal tegnap megint megmutatta igazi énjét:
- rohadt nagy mentés volt amikor Messi indította volna Neymart, ha nem sikerül kb begyalogol a brazil a kapuig.
- második félidőben egy szimpla labdát sikerült olyan szarul hazaguritania hogy majdnem mbappe-é lett.
Alig van olyan meccse ahol nem követ el 2-3 hajmeresztő hibát.
Benzema: megelőzte Raúlt bl gólokban.
Soha a büdös életbe nem gondoltam volna hogy idáig eljut, továbbra is szeretném kiemelni hogy úgy sikerült ennyi gólig eljutni hogy hosszú évekig CR alá dolgozott.