Az már a kicsi Viniről fog szólni. Figyeld meg. Hazaviszi Pelének a trófeát.hehetheoriginal írta: Azert nem volna bad öreg neymar durrantana vmit a veben

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 12., szombat 21:52
Az már a kicsi Viniről fog szólni. Figyeld meg. Hazaviszi Pelének a trófeát.hehetheoriginal írta: Azert nem volna bad öreg neymar durrantana vmit a veben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 12., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 12., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 12., szombat 21:37
Max pillanatnyi forma alapján.Babinho írta: A psg párharc előtt jött, hogy értékben megelőzte Neymart.
Párharc után kérdés... Tényleg jobb nála?bizonyította?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 12., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 12:59
Imadom Vinit, de kerlek ezt ne. Egy ilyen meccsen, ahol ennyi ideje volt atgondolni, hogyan talalja el a labdat, illett volna kaput talalnia minimum. Siman fole belsozte, elkurta, de szerencsere tett rola, hogy ne ezen muljon, minden tamadasban benne volt, es jo meccse volt. Ez az egy, ami nagyon felkurt, legkozelebb ezen mulhat egy meccs. Elni kell az ilyen lehetoseggelb3tman írta:Jobblabas jatekos, es a labda is eleg utemtelenul jott.ikelemen5 írta: És amikor 5 méterről ballal föléverte?![]()
De kellettek az elfutásai nagyon, mind a három gólban benne volt, ezt nehéz elvenni tőle.![]()
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 10., csütörtök 12:53
Jobblabas jatekos, es a labda is eleg utemtelenul jott.ikelemen5 írta: És amikor 5 méterről ballal föléverte?![]()
De kellettek az elfutásai nagyon, mind a három gólban benne volt, ezt nehéz elvenni tőle.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 11:51
Annal a helyzetnel arra gondoltam, hogy ha ezen mulik a gyozelem, biztosan szetbaszna az ideg es nem bocsatanam meg neki… aztan gyorsan tovabbleptem, hogy nem mulhat ezen a meccs, tuti lesz meg ziccerunk… es lett!ikelemen5 írta: És amikor 5 méterről ballal föléverte?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 10., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 11:22
Nincs ilyen vagyam, de el tudtam kepzelni, en majdnem lerugtam a tv-t a helyerolKerlon írta:szolj nyugodtan, ha ilyenre vagysz, felveszemRealAsensio írta: Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 7:09
Felesegem ketszer feluvoltott, hogy mi az istent csinal ez a szerencsetlen.RealAsensio írta: Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 10., csütörtök 7:03
szolj nyugodtan, ha ilyenre vagysz, felveszemRealAsensio írta: Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 10., csütörtök 6:59
Ha ugyvesszuk mind3 banSierra írta: Hát pedig ma sem volt a helyzet magaslatán.De 2 gólban vastagon benne volt.
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 0:22
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 9., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. március 9., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 9., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 22., kedd 22:28
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem