nana ne ferditsunk, balfasz covid gyoccer miattDavies szerintem nagy veszteség nekik a szívproblémák miatt.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 11:04
nana ne ferditsunk, balfasz covid gyoccer miattDavies szerintem nagy veszteség nekik a szívproblémák miatt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 10., csütörtök 11:02
Bayernt én nem érzem erősebbnek, bár nem sokat láttam idén őket. Davies szerintem nagy veszteség nekik a szívproblémák miatt. Lewa még a kicsik ellen jó statpadder, de nagy meccseken fogható, nem egy Bappé azért. Gnabry komoly játékosnak ígérkezett de megrekedt. Kimmich elit, azt nem vitatom, többiektől meg nem kell beszarni.hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok, de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
remelhetoleg kitart az elony a bajnoki cimig, beellben meg lesz ami lesz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 10:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 10., csütörtök 10:15
Most is megcopatta párszor a PSG-t, főleg amikor nem voltak sündisznó álláásban, csak aztán a kapu közelében jönnek a szokásos képtelenségei.hehetheoriginal írta: hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok, de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 10:00
ANDS írta: Érdekes dolgokat írsz.
Ronaldinho óta volt ott Ibrahimovics is.
Neymar.
Di Maria.
Ezek egyszerűen, ahogy egy barátom megjegyezte a “puding” francia bajnokságban játszanak, ami most látszódott. A második meccs második félidő közepére képesek összeomlani, ahogy a barca ellen 6:1- re, az MU ellen is kiestek, és tegnap is.
Messivel együtt.
Pochettinot meg sokan dicsérik, mekkora edző. Lehet, de szerintem Ancelotti nagyobb.
Amit a cserékről írsz, azzal nem értek egyet, szerintem sokkal jobb lett a csapat Rodrygoval elől, és sokkal veszélyesebb a kp a Cama- Fede duóval.
ERRŐL beszélek!!!ez a psg all time undorító brigád. Az egész csapat és kultúra bűzlik, láthatóan rossz fizikai állapotban levő sztárok, rossz keretösszetétel, játékosvezérelt klikkesedő hangulat, zéró kémia..minden el van baszva ami el lehet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 10., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 10., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 9:26
Nem kell ezt leszavazni, mert ezek a tények.hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok, de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 9:18
max kap egy körmöst, semmi extra ne aggodj. penz beszel, mint mindig. senki sem egyenlo, soha nem volt, soha nem lesz.Ha meg az arab agresszivitását nem bünteti meg az uefa akkor húzza le a rolót. Hát a stadionban a szurkolókat már kamerával figyelik, aki ennek a tizedét csinálja egy stadion környékén távolítják el...és ezt megengedni hogy ez a gyász a bírókat meg klub alkalmazottakat fenyítsen...2022ben...ebben a polkorrekt világban...ettől nem határolódik el a futball világ? Őt nem basszák ki a tisztségeiből ezért? Csak ha egy macskába belerúgsz? Egy arab mondhatja egy europainak hogy megöllek? Ez nem rasszizmus? Forditva se lenne? Gusztustalan nyomorék
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:15
Mindkét meccsen gyenge volt a psg. Első meccsen persze mi még inkább. De a psg, mint csapat mindkét meccsen leszerepelt. Mbappé egyedül vitte volna tovább a csapatot. Aki még büszke lehet magára, és engem meg is lepett hogy végre egy ilyen nagy párharcban hozza amit kell az Verratti volt. Voltak még jó egyéni teljesítmények itt ott néha, de csapatként rohadtul nem voltak jobbak. Úgyhogy a legnagyobb sztárjuk nélkül majd valamit ki kellene találni, hogy legalább a francia bajnokság meglegyen.Realista24 írta: Pochettino; “I can tell you what happened, clearly. The VAR allowed the first goal, I have no idea how. We were the better team.”
Gondolom telón nézte az első meccset.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 10., csütörtök 9:09
raul 4 ever írta: Én a 60valahanydik percnél mondtam magamban, amikor már húzták az időd 1-1nél, hogy "ki fogtok esni", ugyanazt eljátszották, mint emeryvel a barca ellen. Tipikus kispolgári hozzáállás: valahogy húzzuk ki. Hát nem.. Ez a Real Madrid fiúkák, itt nem..
De valahogy annyira kozmikus igazságtalanság lett volna, ha továbbmennek, hát 20 éve Dinho-n kívül Jerome Rothen volt az egyetlen valamirevaló játékos a psg-ben? Egy ilyen összevásárolt, koncepció nélküli újgazdag hányadék NEM GYŐZHET!!! És nem is..
A meccsről nem nagyon tudok mit mondani, 3 félidőn keresztül jobbak voltak, vagy max tegnap az elsőben volt egyenlő a párharc, de sok átütő erő a csapatban nem volt. Aztán kicsit minden mindegy alapon jött a Kroos-Cama csere, meg a bigfat0-t mutató Ase helyett Rodry, de igazából nem a cserék miatt vertük őket ki a bl-ből, hanem mert balfékek.. Összezuhant a kártyaváruk..
Ahol Alaba ilyen tűzben tartja a többieket![]()
![]()
Ahol Eder úgy tart rendet maga körül, hogy kb. akkor vehetett levegőt mellette bárki, ha engedte![]()
![]()
Ahol Modric lefutja leo-t, neymart, verratti-t![]()
![]()
Ahol BigBenz 15 perc alatt rúg mesterhármast![]()
![]()
Ott ilyen fejbengyenge emberek úgy el lesznek verve, mint a rongy..
Ahogy Faust írta: Poch megmutatta miért nem kell ide.. Nyeregben voltak végig, de 1-1-nél egyszerűen összef*sták magukat.. (Pedig eddig nagyon csíptem, de hát fel lett mosva a csapatával a Bernabeu)
Mégegyszer: az a csapat, amelyik sose adja fel, amelyik 15 perc alatt hármat ver az összeomló ellenfelének, megérdemel minden dicséretet!!
Imádom őket!!
Ezt kértem a Jézuskától is: verjük ki a psg-t csakazértis!!! Egyszerűen világi igazságtalanság lenne, ha egy ilyen minden fairplay szabályt kikerülő, csak arcokból álló, 0 kultúrával rendelkező csapat továbbjutna.
Persze, nem mindig győzhet a Real, de amit meg kellett mutatni, a legnagyobbak tegnap este ismét megmutatták!!
Vamoooooooooos!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 8:59
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. március 10., csütörtök 8:45
Jól mozgott a labda nélkülAnthony írta: Megtudtam, hogy sehol sem voltunk a meccs első 60 percében, a PSG dominált, Messi jól játszott, labda nélküli mozgásban és pressingben is sokkal jobb volt mint Mbappe. De mivel Mbappera van kihegyezve az egész PSG szegény Messi el van nyomva, nem tud kibontakozni.
De azért szerintem a 7 gól és a 11 gólpassz a farmerek ligájában (+ a labda nélküli mozgás) Mbappe árnyékában remélhetőleg minimum egy Aranylabda top3-at ér, de ha nincsen szemeteskuka a szívük helyén akkor meg kell nyernie!
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 10., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 10., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 10., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. március 10., csütörtök 8:07
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem