Nézzük:
Igazából a véleményem nem mérvadó,de azért leirom.
4.3.3
Az alapfelállás már kikerekitette a szemeimet,na nem khedira hiányzása miatt,hanem modric jobbon(soha még ott nem volt, a TH ben sem) és Dm balos belső.....rossz volt,nekem nem tetszett. DM egyébként jó középen,de feljebb,itt hátul nem.Alonso a bale passzán kivül szürke volt....mint a galambok.
A védelem,DL mindig jó,iker nem fog ide már beférni, a BL meccsekek védetése is egyfajta luxos,ott elég egy hiba és vége........ .Először ezt hittem DL benne van a lesgólban,de nem,jól helyezkedett,nem tudott mit tenni....de les volt.
Carvajal ma ultra gyenge volt,többször nullára verték,ez intő jel,hogy nyáron utána kell nézni egy klasszis jobb védőnek.
Pepe a 11es az övé volt.NIncs vita,elhúzta a pancser lábát,be kellett fújni.
Ramos jó volt,talán ő az aki méltányolható.
Coentrao értékelhetetlen,de meccs hiány miatt ez normális is lehet.
Marcelo élete legrosszabb meccsét hozta(kivéve a sevilla és navasos meccs).
Illarra.....hittem benne,szépen alakul a kölök....teszi a dolgát,,okos,megfontolt,higgadt.....a kedvenc játékos tipusom,én is ilyen voltam,csak a csirkeszar szinten.
Bale,gyenge volt,a két gólpassz alap egy ilyen játékosnál....ha ő formában van akkor minden meccsen életveszély a játéka,gól,gólpassz.....állandó őrület.....ő az aki veszélyesebb mint a kanyaró....de ma alig volt játékban,semmilyen támogatást nem kapott középről.....mint benz és CR sem.
A csapat ma ultra-űber szar volt......az ellenfél ha mindig ezt nyomná,akkor nem tök utolsók,hanem 4-ek. kb.
Ma a madrid hogy miért azt nem tudom,de alig égett......ezt nem lehet a BL-re fogni,mert alapvetően a BL eldőlt.Egy vereség is lazán belefér ott.
Nem is értem. Ha valaki tudja,az szóljon. merthogy nem az ellenfél tudása hozta ezt az biztos,különben ott lennének az élen. Ma mi mondtunk csődöt. Ha átléptük a félpályát,nem tudtunk 3 mp-nél tovább labdát tartani.
CR hozta a tudását,soha nem voltam egy Cr fan.de a blatter ügy miatt,ami egyébként jól mutatja a valóságot,mostantól neki fogok drukkolni....még hogy messi a jó fiú,minden apa álma,persze hogy az apja álma,mert ketten csaltak el több millió adót....
CR meg nem ilyen,adakozik annyit amennyit messi sem fog és ha messi ekkora ellenállásba ütközne mint cr már rég borult volna a bili mereven.
Ezt CA megint elkúrta,egy új felállás.....nem ment. De én hiszek benne továbbra is,egyszerűen látom hogy a keresés ide ez még.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.