Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 10., csütörtök 11:52

Azérr ha PSG szurkoló lennék vagy én lennék Nasser, rendesen nyitva lenne a bicska a zsebemben.
Látva Messi, Neymar, RAMOS, Wijnaldun hozzáállását az egész klubhoz.
Neymar első 2 éve még talán védhető volt, azóta viszont csak a teljes leépülés. Bizar sérülések szülinapok és a Riói karnevál idején. Felpuffadt arc, lanyha buzis foci. Mint egy drogos komolyan.
Messi... egyszerűen nem létezik. Fejben Barcelonában van.

Ramos meg. Hát egyszerűen imádom ezt a pofátlanságot. Tiszta sor, hogy csak a lóvét ment levenni. Teljesen nyilvánvaló mindenkinek.
Azért ennyire látványosan arconfosni egy klubot. Ráadásul ekkora nevektől. Gyakorlatilag mindegyik tol egy Bale-t. Csak Bale ezt 4 BL cím utan teszi, ahol 2szer a döntött. Szal inkább azt mondanám, hogy mindenki egyszerre tol egy Hazard-t szorozva kettővel, mert ők azért nagyobb játekosokként erkeztek, mint a belga Madridba.
Ezt így ennyire látvanyosan megtenni.

Hát vannak ott szurkolók azért vagy valami na.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 10:25

ziro4vr írta:
hehetheoriginal írta: sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember :lol:
Itt a fórumon már nem lehet tudni, mintha 100 terhes nő kommunikálna olyan érzelmi hullámzások vannak. :lol:
mint a snickers reklamban ahogy visit a csavo, hogy ehes, ez jut eszembe
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 9:52

hehetheoriginal írta: sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember :lol:
Itt a fórumon már nem lehet tudni, mintha 100 terhes nő kommunikálna olyan érzelmi hullámzások vannak. :lol:
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 9:52

4-ig szerintem idén is elmegyünk legalább :) Jöhet simán egy Villarreal/Juve, Ajax, Atma/MU.

Hatalmas élmény volt ez a tegnapi, az az utolsó félóra, OMG. Ennyit jelent időben és jól cserélni, végre Carlo. Hát felmostuk velük a padlót, pedig nagyon nem így nézett ki a dolog előtte 150 percig. Ez a Camavinga Fede Modric hármas jöhet még jó sokszor.

Benzema & Modric édes istenem hanyadjára bizonyítják mekkora legendák. :sziv:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 9:48

sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember :lol:
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 10., csütörtök 9:46

ANDS írta:
Faust írta:
...
Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt....
A tegnapi fényében egy zseniálisan kivitelezett taktikus meccs volt az odavágó.
Idegenben sikerült lehozni majdnem döntetlenre, egy 1 gólos hátrány simán vállalható.

Megszűnt az idegenben lőtt gól szabálya.

Minden elismerésem Ancelottié.

Az első félidőben ha Benzema fejese bemegy, akkor már korábban összezuhannak, és akkor újabb 6:1- es zakóval mentek volna haza. Így is kicsi kellett volna a 4:1- hez.
Atyaég. Az odavágón csúnyán szétfutottak minket, le lettünk focizva. Körte többször meccsben tartott minket.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 9:44

ANDS írta:
Faust írta:
...
Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt....
A tegnapi fényében egy zseniálisan kivitelezett taktikus meccs volt az odavágó.
Idegenben sikerült lehozni majdnem döntetlenre, egy 1 gólos hátrány simán vállalható.

Megszűnt az idegenben lőtt gól szabálya.

Minden elismerésem Ancelottié.

Az első félidőben ha Benzema fejese bemegy, akkor már korábban összezuhannak, és akkor újabb 6:1- es zakóval mentek volna haza. Így is kicsi kellett volna a 4:1- hez.
Dehogy, mondjuk ki, az odavago el lett kurva. Ahogy egyebkent a visszavago is a kezdovel, viszont idoben es jol cserelt, vitathatatlan.

Nem tudom, kit kapunk, de szerintem beellben mostantol minden meccs ajandek, egyszeruen nem szabad a ckm-bol egynel tobbet kezdetni. Nagyon kellett a ket futobolond Modric melle. Ezt az asensiot meg nagyon gyorsan el kell adni, amig van sajtoja.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:18

realbeckham írta:
Nika91127 írta:

Megnézném azt... az 50 kg-s partybrazil nekimegy a 2 méteres olasz digónak...
Ahogy én láttam eléggé meghizott a brazil feje, illetve rengeteget lassult. A sok streamelés. Annyi baj legyen. A story egyre jobb. Szeretném már látni a leakelt videokat az esetrol. :shifty:
Tipikus alkoholista, drogfüggő feje van. Be van pöffedve, a focija meg eltűnt, egyedül a jo passzai maradtak meg, mert azt egyhelyből is jól lehet csinálni. Két év és abbahagyja, utána jöhet a kokainmámor.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. március 10., csütörtök 9:14

Nika91127 írta:
Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vér :lol: úgy kellett szétszedni őket.
Ahogy én láttam eléggé meghizott a brazil feje, illetve rengeteget lassult. A sok streamelés. Annyi baj legyen. A story egyre jobb. Szeretném már látni a leakelt videokat az esetrol. :shifty:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 9:08

Realista24 írta: Mi lesz a PSG ellen?

Győzelem és továbbjutás
51 - 59%
Kiesünk egy döntlennel
16 - 18%
Kettős vereséggel búcsúzunk
20 - 23%

:coffee:
A többség tudta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , mit "izész"? :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 9:01

Mi lesz a PSG ellen?

Győzelem és továbbjutás
51 - 59%
Kiesünk egy döntlennel
16 - 18%
Kettős vereséggel búcsúzunk
20 - 23%

:coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 10., csütörtök 8:15

Christophe:
"A lefújás után kiértékeljük, hol a helye ennek a kiesésnek a PSG elleni remontadák hierarchiájában" – ez a mondat elhangzott a francia közvetítésben.
:lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 10., csütörtök 8:10

fuu de mocsok masnapos vagyok. nagy hangulat volt tegnap a stiflerben 1-2 psgs volt mindenki mas kb realnak szurkolt en ugy vettem ki amig eszleltem a kulvilagot :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 8:02

Realista24 írta:
Faust írta:

Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.
Gyerek első dolga reggel az összefoglaló megnézése volt, ha beírnám miket kiabált :lol:
Aztán mondta, hogy hány osztálytársa PSG drukker és már kapta is elő a Realos pólóját, hogy ma ő abban megy suliba :lol:
Nagy provokátor, mint az apja. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 7:36

Faust írta:
Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vér :lol: úgy kellett szétszedni őket.
Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.
Gyerek első dolga reggel az összefoglaló megnézése volt, ha beírnám miket kiabált :lol:
Aztán mondta, hogy hány osztálytársa PSG drukker és már kapta is elő a Realos pólóját, hogy ma ő abban megy suliba :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 7:33

Erdemes megnezni, ahogy a sracok mar 1-1-nel hogy biztattak egymast a palyan, ahogy Militao spannolt mindenkit, ahogy Alaba ot felkaparta a padlorol, ahogy mindenki Modric nyakaba ugrott, mert tudjak, micsoda ertek, stb. Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt, nagyon durvan egyutt vannak a sracok, es jo latni, hogy a fiatalok is hasonlo szellemisegben jatszanak. A fociban mindent meg lehet venni vegtelen penzbol, ezen kivul. Tartom, hogy Europaban kevesek vagyunk, legalabbis oda-visszavago eseten egeszen biztos, de szivbol jelesre vizsgaztak ujfent, egyszeruen nem lehet leirni oket. Brutalis. Az mar csak hab lenne a tortan, ha Carlo gyakrabban lepne ki a kis buborekjabol. Szerintem a kovetkezo korben bucsuzunk, plane ha megint becsalnak valakit ellenunk :mrgreen: de nekem ez a tegnapi majdnem felert egy BL gyozelemmel. Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 10., csütörtök 7:31

Csak korán van még de én már láttam pár cikket. Valószínűleg a nap folyamán lesz még sok. Szegény kecskéi mit kaphattak mikor hazaért ez az idióta… :(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. március 10., csütörtök 7:30

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. március 10., csütörtök 7:24

Donát írta:
flori írta: Az UEFA is megerősítette kelafi akcióját, bekérték a felvételeket, amiket az egyik stábtag vett fel. All int nyomott a bohóc, így még az uefaból is kikerülhet. :lol:
Valahogy nem látom a mainstream médiában a híreket az esetről, hát mi a botrány, ha nem ez?? Most lehetne mondani, hogy akkora hatalmuk van, hogy nem engedik megírni, de azért csak nem katari kézben van a világ összes sajtóterméke. Képzeljük el, ha ugyanezt a Madrid réséről csinálta volna valaki, netalán Pérez! :D Mi menne a sajtóba?? :roll: Vagy annyira kiscsapat lenne a PSG, hogy nincs hírértéke a storynak? :smile:
szerintem utóbbi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hideg ráz még mostis a fiuktól, egyszerüen imádom őket, és igen, ezért áll a Real Madrid mindenki felett, mi egy nagy múltú klub vagyunk, nem egy ujgazdag szedett vetett társaság, ahh szavakat nem találok. ahogy bezin mondta REAL IS ALIVE!!!!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 7:24

A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vér :lol: úgy kellett szétszedni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: