Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Azérr ha PSG szurkoló lennék vagy én lennék Nasser, rendesen nyitva lenne a bicska a zsebemben.
Látva Messi, Neymar, RAMOS, Wijnaldun hozzáállását az egész klubhoz.
Neymar első 2 éve még talán védhető volt, azóta viszont csak a teljes leépülés. Bizar sérülések szülinapok és a Riói karnevál idején. Felpuffadt arc, lanyha buzis foci. Mint egy drogos komolyan.
Messi... egyszerűen nem létezik. Fejben Barcelonában van.
Ramos meg. Hát egyszerűen imádom ezt a pofátlanságot. Tiszta sor, hogy csak a lóvét ment levenni. Teljesen nyilvánvaló mindenkinek.
Azért ennyire látványosan arconfosni egy klubot. Ráadásul ekkora nevektől. Gyakorlatilag mindegyik tol egy Bale-t. Csak Bale ezt 4 BL cím utan teszi, ahol 2szer a döntött. Szal inkább azt mondanám, hogy mindenki egyszerre tol egy Hazard-t szorozva kettővel, mert ők azért nagyobb játekosokként erkeztek, mint a belga Madridba.
Ezt így ennyire látvanyosan megtenni.
Hát vannak ott szurkolók azért vagy valami na.
Látva Messi, Neymar, RAMOS, Wijnaldun hozzáállását az egész klubhoz.
Neymar első 2 éve még talán védhető volt, azóta viszont csak a teljes leépülés. Bizar sérülések szülinapok és a Riói karnevál idején. Felpuffadt arc, lanyha buzis foci. Mint egy drogos komolyan.
Messi... egyszerűen nem létezik. Fejben Barcelonában van.
Ramos meg. Hát egyszerűen imádom ezt a pofátlanságot. Tiszta sor, hogy csak a lóvét ment levenni. Teljesen nyilvánvaló mindenkinek.
Azért ennyire látványosan arconfosni egy klubot. Ráadásul ekkora nevektől. Gyakorlatilag mindegyik tol egy Bale-t. Csak Bale ezt 4 BL cím utan teszi, ahol 2szer a döntött. Szal inkább azt mondanám, hogy mindenki egyszerre tol egy Hazard-t szorozva kettővel, mert ők azért nagyobb játekosokként erkeztek, mint a belga Madridba.
Ezt így ennyire látvanyosan megtenni.
Hát vannak ott szurkolók azért vagy valami na.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mint a snickers reklamban ahogy visit a csavo, hogy ehes, ez jut eszembeziro4vr írta:Itt a fórumon már nem lehet tudni, mintha 100 terhes nő kommunikálna olyan érzelmi hullámzások vannak.hehetheoriginal írta: sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Itt a fórumon már nem lehet tudni, mintha 100 terhes nő kommunikálna olyan érzelmi hullámzások vannak.hehetheoriginal írta: sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember![]()

Nem illik.
- Pad'em
4-ig szerintem idén is elmegyünk legalább
Jöhet simán egy Villarreal/Juve, Ajax, Atma/MU.
Hatalmas élmény volt ez a tegnapi, az az utolsó félóra, OMG. Ennyit jelent időben és jól cserélni, végre Carlo. Hát felmostuk velük a padlót, pedig nagyon nem így nézett ki a dolog előtte 150 percig. Ez a Camavinga Fede Modric hármas jöhet még jó sokszor.
Benzema & Modric édes istenem hanyadjára bizonyítják mekkora legendák.

Hatalmas élmény volt ez a tegnapi, az az utolsó félóra, OMG. Ennyit jelent időben és jól cserélni, végre Carlo. Hát felmostuk velük a padlót, pedig nagyon nem így nézett ki a dolog előtte 150 percig. Ez a Camavinga Fede Modric hármas jöhet még jó sokszor.
Benzema & Modric édes istenem hanyadjára bizonyítják mekkora legendák.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Atyaég. Az odavágón csúnyán szétfutottak minket, le lettünk focizva. Körte többször meccsben tartott minket.ANDS írta:A tegnapi fényében egy zseniálisan kivitelezett taktikus meccs volt az odavágó.Faust írta:
...
Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt....
Idegenben sikerült lehozni majdnem döntetlenre, egy 1 gólos hátrány simán vállalható.
Megszűnt az idegenben lőtt gól szabálya.
Minden elismerésem Ancelottié.
Az első félidőben ha Benzema fejese bemegy, akkor már korábban összezuhannak, és akkor újabb 6:1- es zakóval mentek volna haza. Így is kicsi kellett volna a 4:1- hez.
Dehogy, mondjuk ki, az odavago el lett kurva. Ahogy egyebkent a visszavago is a kezdovel, viszont idoben es jol cserelt, vitathatatlan.ANDS írta:A tegnapi fényében egy zseniálisan kivitelezett taktikus meccs volt az odavágó.Faust írta:
...
Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt....
Idegenben sikerült lehozni majdnem döntetlenre, egy 1 gólos hátrány simán vállalható.
Megszűnt az idegenben lőtt gól szabálya.
Minden elismerésem Ancelottié.
Az első félidőben ha Benzema fejese bemegy, akkor már korábban összezuhannak, és akkor újabb 6:1- es zakóval mentek volna haza. Így is kicsi kellett volna a 4:1- hez.
Nem tudom, kit kapunk, de szerintem beellben mostantol minden meccs ajandek, egyszeruen nem szabad a ckm-bol egynel tobbet kezdetni. Nagyon kellett a ket futobolond Modric melle. Ezt az asensiot meg nagyon gyorsan el kell adni, amig van sajtoja.
Tipikus alkoholista, drogfüggő feje van. Be van pöffedve, a focija meg eltűnt, egyedül a jo passzai maradtak meg, mert azt egyhelyből is jól lehet csinálni. Két év és abbahagyja, utána jöhet a kokainmámor.realbeckham írta:Ahogy én láttam eléggé meghizott a brazil feje, illetve rengeteget lassult. A sok streamelés. Annyi baj legyen. A story egyre jobb. Szeretném már látni a leakelt videokat az esetrol.Nika91127 írta:
Megnézném azt... az 50 kg-s partybrazil nekimegy a 2 méteres olasz digónak...![]()
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahogy én láttam eléggé meghizott a brazil feje, illetve rengeteget lassult. A sok streamelés. Annyi baj legyen. A story egyre jobb. Szeretném már látni a leakelt videokat az esetrol.Nika91127 írta:Megnézném azt... az 50 kg-s partybrazil nekimegy a 2 méteres olasz digónak...Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A többség tudtaRealista24 írta: Mi lesz a PSG ellen?
Győzelem és továbbjutás
51 - 59%
Kiesünk egy döntlennel
16 - 18%
Kettős vereséggel búcsúzunk
20 - 23%
![]()

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi lesz a PSG ellen?
Győzelem és továbbjutás
51 - 59%
Kiesünk egy döntlennel
16 - 18%
20 - 23%
Győzelem és továbbjutás
51 - 59%
Kiesünk egy döntlennel
16 - 18%
20 - 23%

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Christophe:
"A lefújás után kiértékeljük, hol a helye ennek a kiesésnek a PSG elleni remontadák hierarchiájában" – ez a mondat elhangzott a francia közvetítésben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
fuu de mocsok masnapos vagyok. nagy hangulat volt tegnap a stiflerben 1-2 psgs volt mindenki mas kb realnak szurkolt en ugy vettem ki amig eszleltem a kulvilagot

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Süti
Nagy provokátor, mint az apja.Realista24 írta:Gyerek első dolga reggel az összefoglaló megnézése volt, ha beírnám miket kiabáltFaust írta:
Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.![]()
Aztán mondta, hogy hány osztálytársa PSG drukker és már kapta is elő a Realos pólóját, hogy ma ő abban megy suliba![]()

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyerek első dolga reggel az összefoglaló megnézése volt, ha beírnám miket kiabáltFaust írta:Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.

Aztán mondta, hogy hány osztálytársa PSG drukker és már kapta is elő a Realos pólóját, hogy ma ő abban megy suliba

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erdemes megnezni, ahogy a sracok mar 1-1-nel hogy biztattak egymast a palyan, ahogy Militao spannolt mindenkit, ahogy Alaba ot felkaparta a padlorol, ahogy mindenki Modric nyakaba ugrott, mert tudjak, micsoda ertek, stb. Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt, nagyon durvan egyutt vannak a sracok, es jo latni, hogy a fiatalok is hasonlo szellemisegben jatszanak. A fociban mindent meg lehet venni vegtelen penzbol, ezen kivul. Tartom, hogy Europaban kevesek vagyunk, legalabbis oda-visszavago eseten egeszen biztos, de szivbol jelesre vizsgaztak ujfent, egyszeruen nem lehet leirni oket. Brutalis. Az mar csak hab lenne a tortan, ha Carlo gyakrabban lepne ki a kis buborekjabol. Szerintem a kovetkezo korben bucsuzunk, plane ha megint becsalnak valakit ellenunkRealista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak korán van még de én már láttam pár cikket. Valószínűleg a nap folyamán lesz még sok. Szegény kecskéi mit kaphattak mikor hazaért ez az idióta…

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Megnézném azt... az 50 kg-s partybrazil nekimegy a 2 méteres olasz digónak...Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
szerintem utóbbiDonát írta:Valahogy nem látom a mainstream médiában a híreket az esetről, hát mi a botrány, ha nem ez?? Most lehetne mondani, hogy akkora hatalmuk van, hogy nem engedik megírni, de azért csak nem katari kézben van a világ összes sajtóterméke. Képzeljük el, ha ugyanezt a Madrid réséről csinálta volna valaki, netalán Pérez!flori írta: Az UEFA is megerősítette kelafi akcióját, bekérték a felvételeket, amiket az egyik stábtag vett fel. All int nyomott a bohóc, így még az uefaból is kikerülhet.![]()
Mi menne a sajtóba??
Vagy annyira kiscsapat lenne a PSG, hogy nincs hírértéke a storynak?
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vér
úgy kellett szétszedni őket.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema