meg oda kell vinni varane-t pogbat, beigerni a stadiont is bappenak, hogy maradjon.
ennyire egyertelmuen latni, hogy nem volt vezer a palyan, ilyen szintu meccsen, ez eleg kuriozum. markinnyosz a csk maga is hibat hibara, golpasszt golpasszra halmozva jatszott, ez olyan, mint hogy herri megajr akarja nekem megmondani, hogy hogy kell fotballozni.
edzo is, akar törcsi (tuchel), akar pokettinho teblabol az oldalvonalon, tokmindegy, amig messi nem hajlando visszazarni, kb 3 sprintre tellett tole 90 perc alatt. neymar full forman kivul, ha nem lesz jobb, akkor a vebe utan vissza is vonulnek a helyeben, nem kell ezt mar eroltetni.
dimaria nem jatszatasa nagy hiba volt, de sztem serult volt, huzta a labat a vegen.
teny, hogy labdatartasban, kreativitasban veszelyesek, de fejben sok sok eve valahogy gyengek, allandoan leegnek a tovabbjutas kuszoben.
ha ezek utan bappe nem jon el onnan, akkor maradhat is ott, messze kiemelkedik hozzaallasban es felfogasban is, nem kene elvesztegetnie a fiatalsagat. akar madrid, akar mashol, de en hulye lennek maradni, raadasul a klubvezetes is full kulturalatlan szegyent hoz mindenkire, csak mert nem jutott tovabb az osszevasarolt csapat, nem tudjak megemeszteni.
Ha meg az arab agresszivitását nem bünteti meg az uefa akkor húzza le a rolót. Hát a stadionban a szurkolókat már kamerával figyelik, aki ennek a tizedét csinálja egy stadion környékén távolítják el...és ezt megengedni hogy ez a gyász a bírókat meg klub alkalmazottakat fenyítsen...2022ben...ebben a polkorrekt világban...ettől nem határolódik el a futball világ? Őt nem basszák ki a tisztségeiből ezért? Csak ha egy macskába belerúgsz? Egy arab mondhatja egy europainak hogy megöllek? Ez nem rasszizmus? Forditva se lenne? Gusztustalan nyomorék
max kap egy körmöst, semmi extra ne aggodj. penz beszel, mint mindig. senki sem egyenlo, soha nem volt, soha nem lesz.
hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok

, de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
remelhetoleg kitart az elony a bajnoki cimig, beellben meg lesz ami lesz.