Ha ugyvesszuk mind3 banSierra írta: Hát pedig ma sem volt a helyzet magaslatán.De 2 gólban vastagon benne volt.
![]()

HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 10., csütörtök 6:59
Ha ugyvesszuk mind3 banSierra írta: Hát pedig ma sem volt a helyzet magaslatán.De 2 gólban vastagon benne volt.
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 0:22
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 9., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. március 9., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 9., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 22., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 20., vasárnap 15:06
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 19., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. február 17., csütörtök 13:01
A komolyt inkább szánalmasnak nevezném.p.csabi1 írta: Azért az egy kicsit elgondolkodtató amikor innen a Madridom népének egy jó nagy százaléka Ancelottit leszarozza meg leamatőrözi stb.
Komoly ami megy itt az elmúlt hetekbe az oldalon...![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 17., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 17., csütörtök 11:58
Akkor beteszem Rodrygo-t vagy Lucas-t jobb szélsőnek, Valverde-t meg Modric helyett. Próbálkozok, vagy valami. De mondom, nekem ez a bajom, hogy semmi próbálkozás nincs, abszolút nem eleme a játékunknak. És attól félek, hogy addig nem lesz, amíg Ancelotti lesz, legyen bárki elöl meg középen.kiserik írta: Egy alibiző Asensiot, aki a labda felé se mozog, hogy veszel rá, hogy űzze a védőt? Egy 36 éves Modrictól hogy várod el, hogy annyit rohanjon, mint egy 30 alatti játékos? Sokszor megfigyelhető, hogy Kroos fellép pressingelni, Karim tudja, hogy mit kell csinálni, de ő is 34, Vini még odalép, ha mutatják neki és ennyi. A többiek ilyen vagy olyan okok miatt nem vesznek benne részt. A pressingnek alapja lenne egy normális jobbszélső, és legalább Fede Modic helyén.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 17., csütörtök 11:48
Nézzétek meg más csapatok 25-ös kereteitp.csabi1 írta: Azért az egy kicsit elgondolkodtató amikor innen a Madridom népének egy jó nagy százaléka Ancelottit leszarozza meg leamatőrözi stb.
Komoly ami megy itt az elmúlt hetekbe az oldalon...![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 17., csütörtök 11:48
Egy alibiző Asensiot, aki a labda felé se mozog, hogy veszel rá, hogy űzze a védőt? Egy 36 éves Modrictól hogy várod el, hogy annyit rohanjon, mint egy 30 alatti játékos? Sokszor megfigyelhető, hogy Kroos fellép pressingelni, Karim tudja, hogy mit kell csinálni, de ő is 34, Vini még odalép, ha mutatják neki és ennyi. A többiek ilyen vagy olyan okok miatt nem vesznek benne részt. A pressingnek alapja lenne egy normális jobbszélső, és legalább Fede Modic helyén.M1Ö írta:De ezzel a kerettel is bele lehetne vinni 1-2 sémát, már csak a jövő év miatt is. Csak ilyen Ancelottinál nem lesz. Zidane pl próbálkozott vele, egész jól is ment. Nagyon kezdetleges, de nem lett volna reménytelen. Én se azt akarnám, hogy 7/24 erről szóljon minden, csak egy kicsit látnánk belőle. Ez nem megoldás, hogy bekkelünk és reménykedünk abban, hogy a kapusunk extrát hoz. Szervezett csapatmunkával lehetne alakítgatni, mint a bunkerezést pl. De ahogy írtam, ilyen úgy se lesz, mert Ancelottinak teljesen más a filozófiája.Realista24 írta: De nem hinném, hogy olyan bonyolult lenne megérteni, hogy ez a keret nem alkalmas gegenpressingre.
Persze egy-egy meccsre lehet ezt alkalmazni adott esetben, de ezt elvárni, ettől a kerettől, értelmetlen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 17., csütörtök 11:41
De ezzel a kerettel is bele lehetne vinni 1-2 sémát, már csak a jövő év miatt is. Csak ilyen Ancelottinál nem lesz. Zidane pl próbálkozott vele, egész jól is ment. Nagyon kezdetleges, de nem lett volna reménytelen. Én se azt akarnám, hogy 7/24 erről szóljon minden, csak egy kicsit látnánk belőle. Ez nem megoldás, hogy bekkelünk és reménykedünk abban, hogy a kapusunk extrát hoz. Szervezett csapatmunkával lehetne alakítgatni, mint a bunkerezést pl. De ahogy írtam, ilyen úgy se lesz, mert Ancelottinak teljesen más a filozófiája.Realista24 írta: De nem hinném, hogy olyan bonyolult lenne megérteni, hogy ez a keret nem alkalmas gegenpressingre.
Persze egy-egy meccsre lehet ezt alkalmazni adott esetben, de ezt elvárni, ettől a kerettől, értelmetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 10:32
De nem hinném, hogy olyan bonyolult lenne megérteni, hogy ez a keret nem alkalmas gegenpressingre.M1Ö írta:Mire ez a flegma stílus már megint? Hol figuráztam ki Ancelotti-t és vettem semmibe a papírjait? Mit nem lehet érteni azon, amit már 20adjára írok le? Nen azt írtam, hogy olyan balfasz, hogy ezt nem tudja megtanítani, hanem nem is akarja. Nem ez a filozófiája és ez nem tetszik, mert a gegenpressing felé megy el a foci. Ezt írtam, hogy ha ezt nem fogjuk megtanulni, akkor az ilyen típusú csapatok be fognak darálni izomból.raul 4 ever írta: Tehát Carlo kb. a tesco gazdaságos pro licensz könyvet vette meg, és abban már nem szerepel a presszing, mert túl hátul volt az abc-ben?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 17., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 17., csütörtök 9:37
Mire ez a flegma stílus már megint? Hol figuráztam ki Ancelotti-t és vettem semmibe a papírjait? Mit nem lehet érteni azon, amit már 20adjára írok le? Nen azt írtam, hogy olyan balfasz, hogy ezt nem tudja megtanítani, hanem nem is akarja. Nem ez a filozófiája és ez nem tetszik, mert a gegenpressing felé megy el a foci. Ezt írtam, hogy ha ezt nem fogjuk megtanulni, akkor az ilyen típusú csapatok be fognak darálni izomból.raul 4 ever írta: Tehát Carlo kb. a tesco gazdaságos pro licensz könyvet vette meg, és abban már nem szerepel a presszing, mert túl hátul volt az abc-ben?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 17., csütörtök 8:29
Elnézést, erre nem tudok mást írni, mint hogy: Ez olyan cukiiiiM1Ö írta: *De attól még gyakorolni edzéseken és plusz elemként megtanulni jó lenne.*
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 17., csütörtök 7:27
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem