Poch feladta az első meccs letámadását, magára húzta a csapatot, jött Donnarumma bénázása és az első hármasuk 60 perc után sétálgatott labda nélkül.
Így sikerült továbbmenn. Nyilván így már arcosokodni kell

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 9., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 9., szerda 23:26
Láttad a jelenetet mikor a 2. félidőben Militao sérüléssel a földön feküdt? Alaba odament, végig biztatta, masszírozta a lábát... ez a csapatszellem! Nem gondoltam volna hogy a A Ramos-Varane után ilyen belső párosunk lesz...Torquemada írta: A pályán lévők közül ki nyújtott aranylabdás teljesítményt ?![]()
![]()
![]()
Mbappénél az a fej a végén... Döbbenet, csalódottság, minden.![]()
![]()
![]()
Drága barátom, tessék elgondolkodni azon, hogy Csapatban akarsz-e focizni, vagy bohócok közt sok pénzért. Az arabot én is megnéztem volna a brazil pincsikutyájával együtt. Kellett nektek újrahúzni a sorsolást, hogy kapnátok be.
Emberfeletti teljesítmények voltak, Carlo végre cserélt, és jól is nyúlt hozzá. Hamar lekapta a gyengébbeket most. Elképesztő, hogy egy Modric mit tud még adni a csapatnak. Karim mesterhármas a PSG ellen. Vinivel nem bírtak. A Militao-Alaba párt meg semmiért oda nem adnám..
Ez a csapat bármire képes, ha így felszívja magát. Elképesztő, milyen egyéniségek vannak itt. Elhitték, hogy sikerülhet, 0-2ről is. Mentek előre, és nem álltak be védekezni sem a végén. Ekkora meccset nagyon régen láttam, az eredményétől függetlenül is. Hazard meg Bale jegyzetelhet a padon. Elgondolkodhatnak rajta, hogy mit jelent ez a címer.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2022. március 9., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. március 9., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 9., szerda 23:24
Hogy a psg a futball rákfenéje. Ha 10 lesgóllal megyünk tovább akkor is igazságot szolgáltattunk.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
Kiváncsi leszek mekkora károgás lesz.![]()
De amúgy az tényleg... mivel magyarázható szabályosnak?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 9., szerda 23:23
Semmivel...Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 9., szerda 23:23
Hogyne. Karim belepett ele, semmi mas nem tortent.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
Kiváncsi leszek mekkora károgás lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 9., szerda 23:22
Leszarom amúgy, hogy mit gondolnak.Realista24 írta:Magyarázkodjon a fa.zom.Remy írta:
Már megy. Nálunk is a face csoportban.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 9., szerda 23:22
Laporta már kaparja is elő melegétkezési kuponokat.ANDS írta: Olvastam egy hirdetést.
“Bl győztes focicsapatot vennék. Angol bajnokságban szereplők előnyben.
Ugyanitt Messi- Neymar- MBappe támadóhármas féláron eladó!”
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 9., szerda 23:22
Szerencsére már az uefamadriddal nem lehet vádolni a csapatot.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
De amúgy az tényleg... mivel magyarázható szabályosnak? :![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 9., szerda 23:22
Mbappe-vel is komolytalan az egész.Babinho írta: Ez a psg jövőre akkora fail lesz Mbappe nélkül, majd néha ráérek rajtuk röhögni. Messi, neymar…a többi is egy tucat…soha nem nyernek semmit francián kívül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 9., szerda 23:21
Magyarázkodjon a fa.zom.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. március 9., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. március 9., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 9., szerda 23:19
Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 9., szerda 23:19
Ezt akartam én isFaust írta:Holnap oficial.Sierra írta: Amúgy ha MBappénak ez sem elég, hogy eldöntse hol akar játszani, akkor tényleg felesleges róla beszélni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 9., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. március 9., szerda 23:19
Úristen, very big!flori írta:
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 9., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 9., szerda 23:18
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem