R24 örök, mint a szegénység.tubatibi írta:Húha. Oké, ha kiesünk, meg Te? Nekem deal.Realista24 írta:
Ha továbbmegyünk, akkor viszont te mész.

Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Asensionak esélye sem lesz lőni. Helyzetbe sem kerül. Alig fog labdához érni. Nem spanyol alsóházi csapat jön a Bernabéuba. A bajom, hogy Mbappé ideérkeztét is befolyásolja a meccs. Ha simán cu**ztatni fognak, lehet elmegy a kedve is.
Látom nem csak nekem nem tetszik, de hát ez van. Reméljük, hogy a hétvégiből maradt valami és nem arra játszunk, hogy a végén majd szerzünk egy gólt és hosszabbítás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Mire fel kontraznank, mikor nekunk kell az eredmeny utani menni? Asensio meg Kroos kezdetese nalam hiba, de bizom benne, hogy az oreg tudja mit csinal.chronic írta: Az öreget most én megértem.
1 gól a hátrányunk, nem ronthatunk rájuk, megpróbáljuk a Kroos-Modric kettőssel uralni majd a meccset, kell nekünk a labda.
Másik megoldás az lehet,hogy behúzódunk és kontrára játszunk,mint 14-ben a Bayern ellen a Bernabeuban, de ahhoz meg inkább Camavinga kellett volna a kp-ra és Rodrygo előre, meglátjuk, meg kell próbálni rájuk erőltetni az akaratunk,kérdés hogy ez a kp képes e még rá.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Húha. Oké, ha kiesünk, meg Te? Nekem deal.Realista24 írta:Ha továbbmegyünk, akkor viszont te mész.tubatibi írta: Na ez ennyi volt, hagyjuk a picsába az egészet, már félidőben vinni fognak..
Remélem szezon végén feláll...![]()
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Szerintem ha Camavinga kezdene Kroos helyett, nem lenne ilyen gyászos a hangulat. A múltkori meccs után betehette volna. Nagy lökés lett volna neki. Asensio pedig most tanul meg majd futni? Ha nem jönne be, legalább megpróbáltuk volna. Nem szégyen. De ha így ugyanaz lesz, mint a múltkor, az ciki lesz. Szurkolunk, nagyon is! Csak jó lett volna valami más, plusz, meglepő. Remélem Pintus mostanra időzített a formát. Hétvégén voltak jelek! Hala Madrid!füst írta: A vesztes mentalitás bölcsője ez a topik.![]()

Kurva gáz. Én meg fel vagyok spanolva.füst írta: A vesztes mentalitás bölcsője ez a topik.![]()
https://youtu.be/DokkQnaoyk4
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szerintem tovább megyünk. Legalábbis most ezt érzem. Aztán így is úgy is iszok ma este az fix
.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A vesztes mentalitás bölcsője ez a topik.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Először is, egs mindenkinek!!!! Én pesszimista vagyok, de úgy szurkolok mint kevesen! Úgyhogy hajrá, 3:1 ide

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2-3 gólt kapunk. Kérdés mennyit lövünk.hehetheoriginal írta: Fú gyerekek![]()
![]()
![]()
Lesz gond
Meglepődnénk, ha bármelyik pillanatban is továbbjutásra állnánk a meccsen. De tegyék oda magukat a srácok, hátha.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- zsírosdeszka
Semmit nem fogunk rájuk erőltetni. Uralni a meccset meg végképp nem. Abban reménykedem, hogy a háló nem fogja a hátunk felsérteni.chronic írta: Az öreget most én megértem.
1 gól a hátrányunk, nem ronthatunk rájuk, megpróbáljuk a Kroos-Modric kettőssel uralni majd a meccset, kell nekünk a labda.
Másik megoldás az lehet,hogy behúzódunk és kontrára játszunk,mint 14-ben a Bayern ellen a Bernabeuban, de ahhoz meg inkább Camavinga kellett volna a kp-ra és Rodrygo előre, meglátjuk, meg kell próbálni rájuk erőltetni az akaratunk,kérdés hogy ez a kp képes e még rá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha továbbmegyünk, akkor viszont te mész.tubatibi írta: Na ez ennyi volt, hagyjuk a picsába az egészet, már félidőben vinni fognak..
Remélem szezon végén feláll...![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az öreget most én megértem.
Na ez ennyi volt, hagyjuk a picsába az egészet, már félidőben vinni fognak..
Remélem szezon végén feláll...
Remélem szezon végén feláll...

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- zsírosdeszka
Csak nehogy az előjáték során túl sokat cumizzunk, utána már kedvünk se legyen f***ra húzni őket.gutihaz14 írta: én is arra gondolok hogy a 2. félidőben akarjuk megbaszni őket de lehet addigra már eldől a meccs

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én is arra gondolok hogy a 2. félidőben akarjuk megbaszni őket de lehet addigra már eldől a meccs
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Gyanitom a Pintus time a terv, 70. percben behozni a tempot es megbacni oket, csak hat addig ki kene birni kapott gol nelkul. Bappe jatszik?
- zsírosdeszka
Megint beszari kezdő. Pedig Camavingának nagy boost lett volna. Asensio megint.
Ez egy beszari kezdő.