szokásos féknyúz Lacitól. Miliatao nem lesz ma.Realista24 írta: Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 14., hétfő 11:39
szokásos féknyúz Lacitól. Miliatao nem lesz ma.Realista24 írta: Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 14., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 13., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 13., vasárnap 20:56
várható voltRealista24 írta:Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 13., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 13., vasárnap 20:46
Igazad van, bár ahogy már korábban is írták, Case mellett elvileg Militao és Mendy is kipontozódna egy sárga esetén. Ők talán pihenni fognak.raul 4 ever írta:Igaz, h perpill nem tűnik erősnek a Mallorca, de ha minden igaz Pintus letolatott a csapattal egy 2/3ik előszezont (december körül is volt vmi ilyen hír), hétfő után a klasszikus is csak vas. lesz..halamadrid írta: Szerintem többen is pihenhetnének, főleg a 32+ évesek és a dél-amerikaiak (na meg ugye akik kipontozódhatnak). Nacho simán beférne, a középpályára szinte bárki, a támadósorból meg legalább az egyik ászunk ülhetne. Nálam LV játszatása sem lenne kizárt (term. Carvajal helyén).
Egy Mallorca ellen, aki a legutóbbi 10 meccsén csak 6 pontot szerzett még akár a hideglábú Jovic is játszhatna. Nagy művészet kellene, hogy elcsesszük. Pont az ilyen meccseken kell pihentetni, de ha mégis szarul állnánk, majd beszállnak a nagyok.
Persze Carlo mesterünktől nem ez lenne a megszokott, de az őszi meccsen is pihent 2-3 nagyobb név és a hétközi dicső győzelem után is megérdemelnének egy kis pihenőt néhányan.
Csak az pihenjen, aki fáradt, aki bírja, tolja!
Mondjuk az igaz, hogy a középpályán bármelyik 3as (nyilván ha a CMK, Fede, Cama ötösből szemezünk) jó, ott tényleg mindegy, de én az erős kezdő mellett vagyok..
Ha a hülye válogatott meccseken szét lesznek hajtva a srácok, nem tudják most előre kipihenni.. Majd akkor kell taktikázni, ha megint 3 naponta jönnek a nehéz meccsek..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 13., vasárnap 19:49
Igaz, h perpill nem tűnik erősnek a Mallorca, de ha minden igaz Pintus letolatott a csapattal egy 2/3ik előszezont (december körül is volt vmi ilyen hír), hétfő után a klasszikus is csak vas. lesz..halamadrid írta: Szerintem többen is pihenhetnének, főleg a 32+ évesek és a dél-amerikaiak (na meg ugye akik kipontozódhatnak). Nacho simán beférne, a középpályára szinte bárki, a támadósorból meg legalább az egyik ászunk ülhetne. Nálam LV játszatása sem lenne kizárt (term. Carvajal helyén).
Egy Mallorca ellen, aki a legutóbbi 10 meccsén csak 6 pontot szerzett még akár a hideglábú Jovic is játszhatna. Nagy művészet kellene, hogy elcsesszük. Pont az ilyen meccseken kell pihentetni, de ha mégis szarul állnánk, majd beszállnak a nagyok.
Persze Carlo mesterünktől nem ez lenne a megszokott, de az őszi meccsen is pihent 2-3 nagyobb név és a hétközi dicső győzelem után is megérdemelnének egy kis pihenőt néhányan.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 13., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 13., vasárnap 18:14
Nacho elbírta a Neymar-MBappe-Messi hármast, akkor nemár hogy egy kitudja hányszof megbukott Traoret netudjon megfogni. Látva a psg elleni csapatot, engem az sem érdekelne ha pl Casemiro kipontozódna a meccsre, ugyanis idén a nélküle tudtunk focizni eddig.TheBull6 írta:+1ateeemadrid írta: Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
Én így Militaot pihentetnem, ő mindenképp kell.
De azért Mendy is jó lenne ha megmaradna a klasszikusra. Nacho nem biztos hogy elbír Adama-val.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 13., vasárnap 18:03
TheBull6 írta:+1ateeemadrid írta: Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
De azért Mendy is jó lenne ha megmaradna a klasszikusra. Nacho nem biztos hogy elbír Adama-val.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 11., péntek 14:01
+1ateeemadrid írta: Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 11., péntek 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 11., péntek 13:39
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. március 11., péntek 8:41
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 13:17
Ezt áthoztam ide, mert csak a fele igazSierra írta:igen őt szándékosan nem is írtam. Casemiro nekem már max csereként lenne indokolt, de lassan Kroos is. Vicces azért hogy a 37 éves Modric az egyedüli aki még mindig hozza a szintet minden tekintetben.realistahuni írta: Casemiro sem hiányzott szvsz.
CKM egyszerre biztos nem elég már BL-ben az angolok ellen. Lehet Fede + Cama sem, de legalább dinamika több lesz.
Sajnos a CKM megfáradt. Ha megnézzük, hogy a duplázó csapat 5 éve nyert a Juve ellen BL-t. 5 évet öregedett azóta mindenki, az nagyon sok. All-time legjobb középpálya, szerintem ez kétségtelen, de hát az idő senkit nem kímél.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 10., csütörtök 1:42
Ezt ugy majdnem telibe talaltadhehetheoriginal írta: olyan sablon alapkezdo lesz vázkezzel aszkenzioval meg krosz modriccsal, beszarsz![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 19:38
Elég szomorú a sérült Kroos, meg statikus Asensio. Rohadt mérges vagyok. Nem tanultunk a legutóbbi meccsből.Pad'em írta:| Real Madrid's XI:
Courtois;
Carvajal, Militão, Alaba, Nacho;
Valverde, Kroos, Modrić;
Asensio, Benzema, Viní Jr.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 9., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 9., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. március 9., szerda 12:11
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem