Na jó, libabőr.soadroli írta: Obi-Wan Kenobi | Teaser Trailer
Olyan szinten nem hozott lázba egy ideje Star Wars, hogy elmondani nem tudom. Kiégtem teljesen.
De ez... 7. rész előzetesénél éreztem ezt utoljára.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 9., szerda 20:01
Na jó, libabőr.soadroli írta: Obi-Wan Kenobi | Teaser Trailer
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 9., szerda 14:47
Gondolom amik majd jönnek újonnan azok már azért 4k-ban lesznek mindig.atesz írta: Azért az elég meh, hogy csak a legújabb Warner filmeknél van 4k. A többi film és az összes sorozat csak HD.
Legalább lenne drágább csomag, mint a Netflixnél.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 8., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 8., kedd 15:44
Igen, az is. Elég jó kis "öregmotorosok" vannak fent. Van közte olyan is amit kb egy hétig töltöttem amikor asszonnyal újráztuk, mert senki sem seedelte....d.gergo írta:Én a Két pasi meg egy kicsinek örültem meg nagyon, el is kezdtem újraTheBull6 írta: Na kinél hasít már az HBO MAX?![]()
Fent van az Odaát, szóval végre be tudom majd fejezni azt a három évadot amivel el vagyok maradva.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. március 8., kedd 15:28
Én a Két pasi meg egy kicsinek örültem meg nagyon, el is kezdtem újraTheBull6 írta: Na kinél hasít már az HBO MAX?![]()
Fent van az Odaát, szóval végre be tudom majd fejezni azt a három évadot amivel el vagyok maradva.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 8., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2022. március 8., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 7., hétfő 23:54
Az hagyjan, de tobb lesz benne a , néger mint nem.Remy írta:Tehát... szar látvány, semmi epikus baszó harc, de sok séta és pofázás.soadroli írta: A live-action ‘GOD OF WAR’ series is in the works at Amazon Prime Video.![]()
Szerintem kurva nagy fail sorozatot csinálni belőle.
Na, de ha Rock lenne Kratos, áldásom rá.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 7., hétfő 23:38
remélem tele lesz majd a szivárvány minden színévelRemy írta: Tehát... szar látvány, semmi epikus baszó harc, de sok séta és pofázás.
Szerintem kurva nagy fail sorozatot csinálni belőle.

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 7., hétfő 23:34
Tehát... szar látvány, semmi epikus baszó harc, de sok séta és pofázás.soadroli írta: A live-action ‘GOD OF WAR’ series is in the works at Amazon Prime Video.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 7., hétfő 23:33

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 5., szombat 21:59
Melyik első évadról van szó? Tele van rebootolva, gondolom nem a 70es évekbelit nézted.gunner írta: Valaki nézte/nézi a Doctor Who-t? Végig ilyen gagyinak tűnő lesz a megvalósítás, mint az első évadban? A story jó lenne, a karakterek is elmennek, de ez az egész köntös furának tűnik neke.
HozzászólásSzerző: gunner » 2022. március 2., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. február 28., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 11:03
Mifele kerdes ez 2022ben?el magico írta:Hol nézted meg? Netflixen nincs fent (és nincs is semmi hivatalos infó a megjelenésről), a BBC-hez meg csak angolok férnek hozzásoadroli írta: Peaky Blinders S06E01 a boltokban![]()
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 28., hétfő 10:48
Hol nézted meg? Netflixen nincs fent (és nincs is semmi hivatalos infó a megjelenésről), a BBC-hez meg csak angolok férnek hozzásoadroli írta: Peaky Blinders S06E01 a boltokban![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 10:34
Majd szolj ha kinn az egesz evad, addig nem nyulok hozzásoadroli írta: Peaky Blinders S06E01 a boltokban![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 28., hétfő 10:30

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 23., szerda 10:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem