Ezt áthoztam ide, mert csak a fele igazSierra írta:igen őt szándékosan nem is írtam. Casemiro nekem már max csereként lenne indokolt, de lassan Kroos is. Vicces azért hogy a 37 éves Modric az egyedüli aki még mindig hozza a szintet minden tekintetben.realistahuni írta: Casemiro sem hiányzott szvsz.
CKM egyszerre biztos nem elég már BL-ben az angolok ellen. Lehet Fede + Cama sem, de legalább dinamika több lesz.
Sajnos a CKM megfáradt. Ha megnézzük, hogy a duplázó csapat 5 éve nyert a Juve ellen BL-t. 5 évet öregedett azóta mindenki, az nagyon sok. All-time legjobb középpálya, szerintem ez kétségtelen, de hát az idő senkit nem kímél.

Case-n én nem egy általános leépülést látok, szerintem csak idén extra mód kijön, hogy előtte 2-3 éveken át tolt 4000+ perces szezonokat.. Szvsz csak "fáradt", de nem fogyott el még..
Az idő fogott rajtuk ez elvitathatatlan, de most már csak 11 bajnoki van, meg 2/4/5

Szerintem a legjobb hármas perpill a Case, Fede, Modric, kíváncsi vagyok Carlo visszatér-e a CMK-hoz, ha igen, akkor az idénre a harmadik feketepont, de ennél okosabbnak hiszem..