Sztem ha Camavinga Fede Rodrygo és Vini is kezd, akkor egy jó masszív letamadassal meglephetjuk őket az elején, onnan meg már nyitott lehet az egész.
Persze a realitás továbbra sem ez.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 9., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 9., szerda 7:42
Mindenhol kelleni fog a dinamika, meg hetvegen is jot ment a brazil. Nalam Asensio meg mindig hasznosabb cserekent.KAG írta: Kezdő nálam is ez lenne, de Ase>Rodry.
Rodryba jobb a mezőny, de ha felállunk egy Cama + Fede duóval, akkor szerintem kevésbé kell már Rodrygo extra dinamikája.
Sokkal többet adna, hogy Asensioba mostanság jobban benne van a gól.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 9., szerda 7:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 8., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 8., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. március 8., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 8., kedd 14:36
Abszolút az első opció inkább. Ha Kroos nem totál100%, szvsz többre megyünk vele, ha padon kezd.ateeemadrid írta: Én most jobban örülnék egy Cama Fede Luka 3asnak,minthogy egy összedrótozott, utóbbi időben kicsit maga alatt teljesítő Kroos kezdjen.
Vagy esetleg 4kp,és Benz Vini elől, csak az úgy kicsit beszari.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 8., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 8., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 8., kedd 12:50
A marcanal asszontak, hogy ha Kroos nem lesz kezdo, Modric jatszik majd ott, elotte meg Fede es Cama. Nekem tetszene.Tjacks írta: Modric 1 meccs erejéig nem mehetne a védelem elé irányítani? Xabi Alonso-s szerepkörben?rohadt nehéz ezt eldönteni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 8., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 6., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 6., vasárnap 13:57
Véleményem szerint nem lesz választásunk és a következő kezdőt tudjuk felküldeni:Pad'em írta: @miguelitocope:
× It's very difficult for Kroos to reach the game vs PSG.
× Valverde trained with the group today. He's fully recovered.
× Marcelo suffered a blow to his thigh yesterday.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 6., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. március 5., szombat 10:29
En kivancsisagbol raneztem az utolso fordulokra, hát elég necces jónéhány. Szerintem bőven fogunk pontokat hullajtani.ANDS írta: Tegyük fel, ma este győz a Real Madrid a Sociedad ellen.... akkor lesz 8 pont előny a Sevilla előtt, 12/15 pont a Barcelona előtt.
Szerintem akkor szinte zsebében érezheti a bajnoki címet, 11 fordulóval a vége előtt.
A hátralevő 11 meccsből elég lenne 6- ot megnyerni, belefér simán akár 4 döntetlen is.
Pintus munkássága talán ad annyit a gálakezdő állapotához, hogy a bajnoki cím összejön.
De mi lesz az utolsó 3 fordulóban, ha addigra is megmarad ez a 8-12 pont előny? Kapnak vajon kezdőként lehetőséget a fiatalok?
Miguel, Arribas, Blanco, Cama, Peter, Ceballos, Jovic?
És mi lesz utána, a következő szezonban? Nekilát Ancelotti a középpálya megfiatalításának?
Kihasználná vajon, ha lenne 3-4 tét nélküli meccs a bajnokságban, és kísérletezhetne más felállással, más taktikával?
Vagy megköszönné a szezon végén a lehetőséget a csapatnak, a vezetőségnek, a szurkolóknak, és a bajnki címmel megkoronázva pályafutását visszavonulna?
(A bajnoki címet még nem nyerte meg a csapattal, a spanyol kupát, szuperkupát, bl- t már igen)...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 4., péntek 21:08
Ez hitelesebbPad'em írta:Öregszem. Ez a Carlo interjú kimaradt, tegnap meg annyira írták, hogy off Antonio, hogy nem hittem, hogy mára változott a helyzet.Realista24 írta:
Csalódtam benned hogy tegnapi híreket hoztál.![]()
@MrAncelotti: "Kroos and Valverde will be available for PSG, it's a small problem for Toni.![]()
De azért, hogy bevédjem magam - ez friss:
Kroos' injury is NOT serious. But as of today, it is "impossible" to know if he will play vs PSG. @MarioCortegana
Na![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 4., péntek 20:14
Öregszem. Ez a Carlo interjú kimaradt, tegnap meg annyira írták, hogy off Antonio, hogy nem hittem, hogy mára változott a helyzet.Realista24 írta:Csalódtam benned hogy tegnapi híreket hoztál.Pad'em írta:
Tegnap még azt írták, hogy nincs esély, hogy ott legyen. Akkor meglátjuk.
Nem kérdés, hogy Carlo beteszi az összedrótozott 30% os Kroost is, úgyhogy remélem nem vállalja majd Toni ha nem 100%-os. Tavaly is jól beszoptuk, hogy ZZ betette lazán a roki Ramost a Chelsea elleni visszavágóra. Nem is volt benne köszönet.![]()
@MrAncelotti: "Kroos and Valverde will be available for PSG, it's a small problem for Toni.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. március 4., péntek 19:59
Az öreg akkor is ezt mondaná,ha Toni a jobb lábát a bal kezében hozná ki egy lábon ugrándozva.Realista24 írta: @MrAncelotti: "Kroos and Valverde will be available for PSG, it's a small problem for Toni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 4., péntek 19:41
Csalódtam benned hogy tegnapi híreket hoztál.Pad'em írta:Tegnap még azt írták, hogy nincs esély, hogy ott legyen. Akkor meglátjuk.Realista24 írta:
Azt írják hogy Kroos mindenképpen ott akar lenni.
Nem kérdés, hogy Carlo beteszi az összedrótozott 30% os Kroost is, úgyhogy remélem nem vállalja majd Toni ha nem 100%-os. Tavaly is jól beszoptuk, hogy ZZ betette lazán a roki Ramost a Chelsea elleni visszavágóra. Nem is volt benne köszönet.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 4., péntek 19:10
Tegnap még azt írták, hogy nincs esély, hogy ott legyen. Akkor meglátjuk.Realista24 írta:Azt írják hogy Kroos mindenképpen ott akar lenni.Pad'em írta:
Kroos nem lesz.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem