Rendben, köszi szépen az infót!Süti írta: Meg tudod venni, alapadatok kellenek csak (meccsjegy.mlsz.hu) Név, Szül hely+idő.
És úgy tudom, hogy nem kell se védettségi, pcr. stb. se, mert ez mától már nem előírás. Eddig beléptetésnél ellenőrizték.

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. március 7., hétfő 14:12
Rendben, köszi szépen az infót!Süti írta: Meg tudod venni, alapadatok kellenek csak (meccsjegy.mlsz.hu) Név, Szül hely+idő.
És úgy tudom, hogy nem kell se védettségi, pcr. stb. se, mert ez mától már nem előírás. Eddig beléptetésnél ellenőrizték.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 7., hétfő 12:33
Meg tudod venni, alapadatok kellenek csak (meccsjegy.mlsz.hu) Név, Szül hely+idő.filatáska írta:Valaki?filatáska írta: Sziasztok!Magyar válogatott meccsre szeretnénk menni Szerbia ellen március 24-én!
Jegyvásárlással kapcsolatban kérnék segítséget, információt.
4 jegy kellene. Nekem van magyarországi lakcímem, édesapámnak csak magyar igazolvány, továbbá 2 ismerősünknek szerbiai dokumentumok.
Én meg tudom venni mind a 4 jegyet?
Van -e valami feltétel a stadionba való belépéshez (védettségi, pcr stb.)?
Előre is köszi a segítséget!![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. március 7., hétfő 12:29
Valaki?filatáska írta: Sziasztok!Magyar válogatott meccsre szeretnénk menni Szerbia ellen március 24-én!
Jegyvásárlással kapcsolatban kérnék segítséget, információt.
4 jegy kellene. Nekem van magyarországi lakcímem, édesapámnak csak magyar igazolvány, továbbá 2 ismerősünknek szerbiai dokumentumok.
Én meg tudom venni mind a 4 jegyet?
Van -e valami feltétel a stadionba való belépéshez (védettségi, pcr stb.)?
Előre is köszi a segítséget!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 6., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. március 5., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. február 28., hétfő 19:21
KisKokó, Stopira és Nikolic voltak akkoriban a csapatnál. Megérdemli a Vidi a mostanit, elképesztő, hogy ennyi ideig hagyták a lila majmot garázdálkodni._Bushido_ írta:Azért nagyon kíváncsi lennék egy "vér-fradista" véleményére a csapat tavaszi, eddigi teljesítményéről.'shutterisland írta: ennek a fradinak a cserecsapata is dobogoert mehetne, erre mit ossze szenvednek.
csercseszov nagyon nem talalja meg a helyet.
Ahogy te is írtad, ezzel a kerettel, de még a cseresorral is bajnoki címért kéne menniük, de jelenleg a két falusi csapat bukdácsolásának köszönhetően vannak csak versenyben - mivel ők azért messze nem nagycsapatok, így hullámzó a teljesítményük. Emellett a paksnak volt rossz időszaka, így csöppet lemaradtak.
Emellett a Vidit nagyon sajnálom, idehaza ha választani kellene, nekik szurkolok (mármint a bajnoki címért való versenyfutásban), a régi, Souza féle vidi nagyon szerethető csapat volt, egymásért a végsőkig harcoló társak. Abból a csapatból ha jól tudom már csak Nego, Stopira páros maradt, talán Kovács István, de ő igencsak lepukkadt (nemtudom mire vár, el kéne igazolni, de elüldögél a padon?!). Salec belekezdett valamibe, kiszórni pár Kovács zoli által hozott selejtet, s újakat hozni. Viszont Zivzivadze elengedése úgy látszik kapufa volt, máris 2 meccsen 3 gólnál tart. Akkor úgy tűnik a Vidinél rosszul volt kezelve, UTE-nál megkapta a bizalmat, egyből él is vele.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 28., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. február 28., hétfő 19:04
Azért nagyon kíváncsi lennék egy "vér-fradista" véleményére a csapat tavaszi, eddigi teljesítményéről.'shutterisland írta: ennek a fradinak a cserecsapata is dobogoert mehetne, erre mit ossze szenvednek.
csercseszov nagyon nem talalja meg a helyet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 26., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 25., péntek 22:34
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 25., péntek 21:52
Megnéztem, hát nevetséges. Hogy lehet ilyet csinálni?ferni írta: Újabb példás médiatermék, lehet írni a cikket....
Szánalmas volt, hogy nem mondták, hogy köszi az interjút, 2 percig nézték ahogy sír.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 25., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 21., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 21., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 18., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 16., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. február 16., szerda 14:50
Miből gondoltad, hogy bár nyer valamit? 3 éve semmit nem nyertek, 5 éve közük nincs a bajnoksághoz.'shutterisland írta: nem vagyok kepben a basel keretevel, de gondolom kiegeszito embernek jon, mar a mainzban is elegge periferian kivulre kerult az utobbi 1-2 szezonban.
akartam irni, hogy legalabb egy trofeaja lesz, de iden meg ugy nez ki, hogy nem.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 14:47
Van előtte egy 23 éves, 8,5 milliós orosz, meg az az Esposito gyerek, aki korábban az Internél volt. Biztos, hogy csak kiegészítőnek vették.'shutterisland írta: nem vagyok kepben a basel keretevel, de gondolom kiegeszito embernek jon, mar a mainzban is elegge periferian kivulre kerult az utobbi 1-2 szezonban.
akartam irni, hogy legalabb egy trofeaja lesz, de iden meg ugy nez ki, hogy nem.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 16., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 0:17
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem