Nem kell átírnia, hiszen csak a fideszes magyarok, magyarok.gutihaz14 írta:írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. március 6., vasárnap 12:59
Nem kell átírnia, hiszen csak a fideszes magyarok, magyarok.gutihaz14 írta:írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 6., vasárnap 12:50
Impozáns névsor.sander írta:Kina, India, Pakisztán, Iraq, Szíria, Egyesült Arab Emirátusok, Irán, Venezuela, Brazilia.gutihaz14 írta:
írd át fideszesekre és akkor igaz is
Elég sok fideszes van a világban.
HozzászólásSzerző: sander » 2022. március 6., vasárnap 12:48
Kina, India, Pakisztán, Iraq, Szíria, Egyesült Arab Emirátusok, Irán, Venezuela, Brazilia.gutihaz14 írta:írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
Szerintem nincs olyan értelmes ember a földön aki ne itélné el azt ha ártatlanok meghalnak egy háborúba.M1Ö írta: Nem az lett volna a lényeg, hogy mkst bezárni kéne vagy kiiktatni. Hanem, hogy szerintem borzasztó szomorú, hogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett. Nem is tudom mi jó szó erre... De pont ez volt a magyar jeti e heti egyik témája, hogy a Fidesz milyen sikeresen irányt váltott és már nem az oroszok az ellenség, hanem nyugat. Ezért gondoltam, hogy Fideszes oldal. Lényeg a lényeg engem elszomorít. Alapból a pártállás, de főleg, hogy ezek szerint semmi emberség nincs bennük az ártatlan halottakért...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 6., vasárnap 11:54
írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 6., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 6., vasárnap 11:45
Ez is kötelező tananyag kéne hogy legyen, meg az új magyar jeti rész is:
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 6., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 6., vasárnap 11:08
Nem bezárni kell. Kiiktatni.M1Ö írta: Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 6., vasárnap 11:07
persze hogy az.M1Ö írta: Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 6., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 6., vasárnap 6:20
Erről tudsz küldeni linket?kiserik írta: Most hallottam fél füllel a TV-ben, hogy a tank, ami direkt rahajtott egy civil személyautóra majd visszatolatott és tovább állt (kb mindenki látta a videót a háborús bűnösről) nagy valószínűséggel inkább ukrán volt. Az a típus az ukrán seregben rendszeresített az oroszok szinte nem használják, illetve akkor még nem is volt orosz tank Kijevben. Kíváncsi vagyok mi fog még kiderülni, de úgy látszik a nyugati propaganda gépezet nem volt túl alapos...
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 6., vasárnap 1:43
Valoszinuleg, te sosem fogod megerteni mirol beszelnek azok, akik nem osztjak a nezeteidet. Sajnalom. A gyulolettel kapcsolatban eleg tanulsagos az Amerikai Historia X. Az tokeletesen leirja, az egesznek miert nincs ertelme, es miert kene elfeledni a serelmeket.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYvrTbSiVM
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
HozzászólásSzerző: node » 2022. március 5., szombat 23:33
Amikor ma hallottam a híreket az orosz filmek kizárásáról, azokra a filmrendezőkre gondoltam, akik jó emberek. Ők is ugyanúgy az agresszió áldozatai, ahogy mi. (…) Ami a szemünk előtt történik, borzasztó, de arra kérek mindenkit, hogy ne zuhanjunk bele az őrületbe. Nem szabad az útlevelük alapján megítélnünk az embereket, csak a tetteik alapján ítélkezhetünk felettük. Az útlevél csak azt mutatja meg, hol születtünk, a tettek határozzák meg, milyen emberek vagyunk.
HozzászólásSzerző: node » 2022. március 5., szombat 23:18
Túl sok benned a gyűlölet, ez nagyon ritkán vezet jóra. Ha a személyes tragédia váltotta ki, érdemes elmenni terápiára, sokat segíthet. Komolyan mondom; nem trollkodásból, hanem segítő szándékkal.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYvrTbSiVM
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 5., szombat 22:06
Értjük egymást, nyugodtság van.hehetheoriginal írta:Nem nagypapadat venembereztem le, gondolom o csak elszenvedoje volt a tortenteknek.Tjacks írta:
Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.
Ellentetben a buzi putyinnal, aki age of empirest jatszik eloben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 5., szombat 21:54
Nem nagypapadat venembereztem le, gondolom o csak elszenvedoje volt a tortenteknek.Tjacks írta:Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.hehetheoriginal írta:
Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.
De a venember most visszahozta, traumat es gyuloletet okozva egy par ujabb generacionak.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 5., szombat 21:12
Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.hehetheoriginal írta:Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.Tjacks írta:
Biztos egyszerű elengedni kamaszként egy világháborút, 30 évesen 56ot, a megszállást mindent.
A mi generációnk lófaszt nem élt meg ilyet, a monitor előtt ülve írjuk a nagy okosságokat.![]()
De a venember most visszahozta, traumat es gyuloletet okozva egy par ujabb generacionak.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 5., szombat 21:04
Teljesen adom, ebbol adodik a kurva sok problemahehetheoriginal írta:Ezt kene mar elengedni, ezt kene mar megerteni, a sok venember a regmult fajdalmaival, ami ujra es ujra gyuloletet szul. Sosem lepunk igy elore, csak ha ezek kihalnak es nem terjed at az uj generaciora a faszsagTjacks írta:
Nagyapám ha élne és most meghallaná hogy a ruszkik mit csinálnak görcsbe rándulna a gyomra az emlékektől. 20-30as generációban nagyon mély nyomokat hagyott a szovjet nép.
Zsigerből gyűlölik őket.
A lényeg hogy nem vagy leereszkedő.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 5., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 5., szombat 20:55
Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.Tjacks írta:Biztos egyszerű elengedni kamaszként egy világháborút, 30 évesen 56ot, a megszállást mindent.hehetheoriginal írta:
Ezt kene mar elengedni, ezt kene mar megerteni, a sok venember a regmult fajdalmaival, ami ujra es ujra gyuloletet szul. Sosem lepunk igy elore, csak ha ezek kihalnak es nem terjed at az uj generaciora a faszsag
A mi generációnk lófaszt nem élt meg ilyet, a monitor előtt ülve írjuk a nagy okosságokat.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem