Szeretnem tudni kinek nem tetszik amit irtam. Gyere elo ne bujkálj, legyen benned emberhehetheoriginal írta:Ez mar regota megdolt, ukran legvedelmi cucc volt.kiserik írta: Most hallottam fél füllel a TV-ben, hogy a tank, ami direkt rahajtott egy civil személyautóra majd visszatolatott és tovább állt (kb mindenki látta a videót a háborús bűnösről) nagy valószínűséggel inkább ukrán volt. Az a típus az ukrán seregben rendszeresített az oroszok szinte nem használják, illetve akkor még nem is volt orosz tank Kijevben. Kíváncsi vagyok mi fog még kiderülni, de úgy látszik a nyugati propaganda gépezet nem volt túl alapos...
És még valami. Aki most nagyon ki van akadva, hogy háború van 2022-ben, az utána nézhetne a dolgoknak. Ukrajnában 2014 óta háború van. Ja, hogy egy állam a saját területén faji alapon öli a lakosságot az rendben van? Azok az orosz nemzetiségű civilek, akiket kelet Ukrajnában ölnek halomra 8 éve, azok nem számítanak? Sajnos ez a gyomorforgató a nyugati propagandában. Továbbra sem mentem fel az oroszokat és nem vagyok orosz parti, de azért na.
A kigyo sziget is megdolt, a mig29 ász tortenet is megdőlt, ra kene jonni, hogy szepen kerlel meg szó szerint szineszkedik zelenszkij a kamerák elott, de ott is van boven geci dolog a hatterben, nem csak az orosz oldalon.

Mit irtam, ami nem fedi a valosagot vagy erzekenyen erinti a kis lelkedet