HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 5., szombat 10:53
Én nem értem mi ez az állandó Asensio fóbia.
A gyereket 3,5 millióért vettük, és szép eredményeket mutat fel elsősorban a mentalitásának köszönhetően, másodsorban a rohadt jó bal lábának köszönhetően. Hasznos kerettag, aki idén is fontos pontokat hoz, gólokat szerez. Ugyanezt tette fiatalon is amikor megérkezett, egy BBC mellett. Oké kettévágta eddig az itteni karrierjèt a szalagszakadása…de onnan is milyen mentális erővel jött vissza? Egy ilyen sérülés elsüllyesztett már rengeteg játékost, többek közt Jesét is, de a brazil ronaldo sem volt már utána soha az a játékos mint előtte.
Én nem tudom másik mit vártak, hogy ő lesz majd az új ronaldo vagy nem tudom mi ez a nagy csalódás benne, de szerintem ha a sérülését elvesszük, azt a másfél évet, akkor szerintem hozza azt ami elvárható tőle a tehetsége alapján. Ő ennél nem több. Én nem tudom volt e tényleg 100as vételi ajánlat érte, én ezt inkább nem hiszem el azóta sem…a Liverpool senkiert nem adott még ennyi pénzt.
A másik kedvenc érvem hogy nagyképű…ez is mennyi játékosra rá lett már aggatva, bullshit.
Az nem az ő kritikája hogy Bale bezuhanása óta senki nem üti meg a mércét a jobbon. És nem miatta nem vettünk oda senkit évek óta, hanem mert a walesi gyökér eltartása leszopja a büdzsét…mariano és társaival…a COVID közepette.
Én értékelem Asensio eddigi idénybeli teljesítményét. És azt is respektálom, ahogy azt a sérülést leküzdötte. 2021 második felére ért oda, hogy már teljesen maga mögött hagyta. Azóta pedig jól játszik.