nekem is bőven maradt frankom a tavalyi svájci út után, én eddig vártam, tovább nem fogok, most már visszaváltom. ha pesti vagy, akkor a deák tér mellett, a király utcában a mir étterem melletti váltót ajánlom, az országban az egyik legjobb árfolyamon dolgoznak ha frankról van szó.rikko írta: Azokhoz lenne egy kérdésem akik jobban benne vannak a témában.
A svájci Frank meddig mehet el ? Eléggé durva, hogy az oroszoknál tegnap már magasabban jegyezték, mint az eurót.
Azért is érdekes mert van némi frankom és érdemes - e kivárni!?
Válaszokat előre is köszönöm!

Politika
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Azokhoz lenne egy kérdésem akik jobban benne vannak a témában.
A svájci Frank meddig mehet el ? Eléggé durva, hogy az oroszoknál tegnap már magasabban jegyezték, mint az eurót.
Ha véget érne a háború, akkor visszakorrigálna 355-360 köré, ahogy elindul vissza, úgy kezdik venni majd és szerintem nem kevés és nem súlytalan szereplőnek van beragadva 360 környékén, a kicsiket meg ez a már 387 kilőtte. De hosszútávon ez várható, amit te írsz.Realista24 írta:Adom.nmate írta: Az a tippem (reményem), hogy majd kicsit visszabalanszol még, talán csak kezdeti pánik ez a mértékű romlás inkább... ha meg komolyabbra fordul még ennél is a háború, akkor meg ez lesz a kisebbik gondunk.
Annyi hogy sztem a 370-375 lesz az új 350.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ukránoknak pont egy ilyen ember kell. Jól jellemezve az ottani közeget. Követelés követelés hátán, visszafelé semmi. Nagyon rizikósnak találom a NATO vagy EU beli felvételüket.Tjacks írta: Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
Arra jó, mint egy jó Mourinho... Felpörgeti mentálisan a dolgokat, aztán hanyatlás... Ez lesz ott is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Adom.nmate írta: Az a tippem (reményem), hogy majd kicsit visszabalanszol még, talán csak kezdeti pánik ez a mértékű romlás inkább... ha meg komolyabbra fordul még ennél is a háború, akkor meg ez lesz a kisebbik gondunk.
Annyi hogy sztem a 370-375 lesz az új 350.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a tippem (reményem), hogy majd kicsit visszabalanszol még, talán csak kezdeti pánik ez a mértékű romlás inkább... ha meg komolyabbra fordul még ennél is a háború, akkor meg ez lesz a kisebbik gondunk.
Erre senki nem tudja a választ…melyikre látsz nagyobb esélyt? Vh vagy megegyezés? Ha előbbi, vegyél dollárt (de inkább aranyat), ha utóbbi, akkor Ft-ot tarts vagy vegyél.Babinho írta:Érdemes még most vajon dollárt venni? Lesz még ennél is szarabb a forint?KAG írta:
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?
Ft megy at kulfoldi valutaba vagy reszvenybe?
Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én euróban kapom a fizut.KAG írta:Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdemes még most vajon dollárt venni? Lesz még ennél is szarabb a forint?KAG írta:Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha már olyat akarnek aki nem vérbeli politikus, biztos találni jobbat.
Nem tudnék komolyan venni egy ilyen targyalopaetnert.
Nem tudnék komolyan venni egy ilyen targyalopaetnert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nekem alapvetően azzal nem lenne bajom hogy nem vérbeli politikusként került ilyen magas pozícióban ( idehaza is van egy párt aki szép bázist épített ki gúnyos humorizalassal, ez a társadalom válasza a hazug, szenny politikára) DE! :Realista24 írta:De most komolyan, mitől lenne normális?Tjacks írta: Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
Ez a faszi egy semmi, egy bohóc, aki pár éve még színész volt, meg legalja tancmusorban parádézott.
Kicsit most elhiszi magáról hogy majd ő megmondja az Eunak+natonak mit és hogyan kéne tenni, mert Ő úgy véli hogy Oroszország megfutamodna. Gyökér.
Tök jó hogy az Eu-s tüntetéseknek is őt kapcsolják, tüzeli a népet.
Magánemberként az a véleményem hogy: a háborúval csak mi egyszerü emberek szívunk majd - jobb esetben "csak" anyagilag, rosszabbat le se írom -, ezért rohadtul remélem hogy megállapodnak a felek.
Hiányzik a covid, eskü inkább hallgatnám azt a hisztit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most komolyan, mitől lenne normális?Tjacks írta: Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
Ez a faszi egy semmi, egy bohóc, aki pár éve még színész volt, meg legalja tancmusorban parádézott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
-
De lesz kenyér. És optimális esetben nyilván ez a tilalom nem jó, de azt hiszem 2022re elengedhetjük ezt a szót.sámat írta:És ez mégis kinek jó? A gazdáknak biztosan nem, a kenyér ára meg ettől nem lesz olcsóbb. Mondjuk jobb, mintha hatósági áras lenne ez isTjacks írta: Nah gabona export megtiltva, ez most gyors reakció a kormánytól.meglepődtem![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?KAG írta: [quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1158298">1158298</a> time=<a href="tel:1646426644">1646426644</a> user_id=56]387,5...
[/quote]Aranyba teszem
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
ZIDANE
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Lapátnyél.zsuninnyo írta: Tomegbe lonek eles fegyverrel, tuntetesen. USA provokalta ki ezt is, Ukrajna akart maganak bizniszt, es amugyis minek mentek oda.
Ja es nem bantanak civileket sem.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ikarus93
A dollár nagyon erősödik.
Lehet kellet volna váltanom dollárra egy pár hete.
Lehet kellet volna váltanom dollárra egy pár hete.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
És ez mégis kinek jó? A gazdáknak biztosan nem, a kenyér ára meg ettől nem lesz olcsóbb. Mondjuk jobb, mintha hatósági áras lenne ez isTjacks írta: Nah gabona export megtiltva, ez most gyors reakció a kormánytól.meglepődtem![]()

-
Na akkor most a Tordai Bence és társai találhatnak ki valami mást a kormány ellen. Az elején az volt, hogy mo nem támogatja a szankciót és miniputyin, majd utána jött az, hogy nem elég gyorsan (lol). Most már ezt se mondhatja.