Erre senki nem tudja a választ…melyikre látsz nagyobb esélyt? Vh vagy megegyezés? Ha előbbi, vegyél dollárt (de inkább aranyat), ha utóbbi, akkor Ft-ot tarts vagy vegyél.Babinho írta:Érdemes még most vajon dollárt venni? Lesz még ennél is szarabb a forint?KAG írta:
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?
Ft megy at kulfoldi valutaba vagy reszvenybe?
Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?

Politika
Re: Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én euróban kapom a fizut.KAG írta:Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdemes még most vajon dollárt venni? Lesz még ennél is szarabb a forint?KAG írta:Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
Revolutra valaki mer most pénzt tolni, ott átváltani?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha már olyat akarnek aki nem vérbeli politikus, biztos találni jobbat.
Nem tudnék komolyan venni egy ilyen targyalopaetnert.
Nem tudnék komolyan venni egy ilyen targyalopaetnert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nekem alapvetően azzal nem lenne bajom hogy nem vérbeli politikusként került ilyen magas pozícióban ( idehaza is van egy párt aki szép bázist épített ki gúnyos humorizalassal, ez a társadalom válasza a hazug, szenny politikára) DE! :Realista24 írta:De most komolyan, mitől lenne normális?Tjacks írta: Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
Ez a faszi egy semmi, egy bohóc, aki pár éve még színész volt, meg legalja tancmusorban parádézott.
Kicsit most elhiszi magáról hogy majd ő megmondja az Eunak+natonak mit és hogyan kéne tenni, mert Ő úgy véli hogy Oroszország megfutamodna. Gyökér.
Tök jó hogy az Eu-s tüntetéseknek is őt kapcsolják, tüzeli a népet.
Magánemberként az a véleményem hogy: a háborúval csak mi egyszerü emberek szívunk majd - jobb esetben "csak" anyagilag, rosszabbat le se írom -, ezért rohadtul remélem hogy megállapodnak a felek.
Hiányzik a covid, eskü inkább hallgatnám azt a hisztit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most komolyan, mitől lenne normális?Tjacks írta: Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
Ez a faszi egy semmi, egy bohóc, aki pár éve még színész volt, meg legalja tancmusorban parádézott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Zelenszkij is kezd megbolondulni, kivan akadva hogy a NATO nem megy bele a repülési tilalomba.
-
De lesz kenyér. És optimális esetben nyilván ez a tilalom nem jó, de azt hiszem 2022re elengedhetjük ezt a szót.sámat írta:És ez mégis kinek jó? A gazdáknak biztosan nem, a kenyér ára meg ettől nem lesz olcsóbb. Mondjuk jobb, mintha hatósági áras lenne ez isTjacks írta: Nah gabona export megtiltva, ez most gyors reakció a kormánytól.meglepődtem![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?KAG írta: [quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1158298">1158298</a> time=<a href="tel:1646426644">1646426644</a> user_id=56]387,5...
[/quote]Aranyba teszem
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ti egyebkent csinaltok valamit ezzel?Realista24 írta:387,5...
ZIDANE
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Lapátnyél.zsuninnyo írta: Tomegbe lonek eles fegyverrel, tuntetesen. USA provokalta ki ezt is, Ukrajna akart maganak bizniszt, es amugyis minek mentek oda.
Ja es nem bantanak civileket sem.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ikarus93
A dollár nagyon erősödik.
Lehet kellet volna váltanom dollárra egy pár hete.
Lehet kellet volna váltanom dollárra egy pár hete.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
És ez mégis kinek jó? A gazdáknak biztosan nem, a kenyér ára meg ettől nem lesz olcsóbb. Mondjuk jobb, mintha hatósági áras lenne ez isTjacks írta: Nah gabona export megtiltva, ez most gyors reakció a kormánytól.meglepődtem![]()

-
Na akkor most a Tordai Bence és társai találhatnak ki valami mást a kormány ellen. Az elején az volt, hogy mo nem támogatja a szankciót és miniputyin, majd utána jött az, hogy nem elég gyorsan (lol). Most már ezt se mondhatja.

-
Nah gabona export megtiltva, ez most gyors reakció a kormánytól.meglepődtem

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
387,5...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tomegbe lonek eles fegyverrel, tuntetesen. USA provokalta ki ezt is, Ukrajna akart maganak bizniszt, es amugyis minek mentek oda.
Plusz a legnagyobb magyar cégek mint az OTP vagy a Richter komolyan jelen vannak az orosz és ukrán piacon. Valamint az Orbán által kiépített együttműködések sebezhetobbe teszik a gazdasagot.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Egyik szemem sír a másik nevet. Én €-ban kapom a fizut, és otthon tervezünk építkezni. Viszont a látom ahogy a szüleim fizuja értéktelenedik el. Szerencsére összetartóak vagyunk segítünk egymásnak, de nem mindenkinek van nyugati rokona.
Közben kaptam hírt orosz kollégáktól - félnek, hogy nem lesz étel a boltokban. Illetve tegnap pár órán keresztül volt egy olyan paragrafus az új orosz rendeletben, hogy mindenki aki a nyugati szankciókat betartja büntethetővé válik. Ergo az összes Európai/ Amerikai cég orosz leányvállalatának/ irodájának vezetőjét - akiknek adott estben beleszólásuk sincs - néhány órán keresztül több év börtön fenyegette.
Közben kaptam hírt orosz kollégáktól - félnek, hogy nem lesz étel a boltokban. Illetve tegnap pár órán keresztül volt egy olyan paragrafus az új orosz rendeletben, hogy mindenki aki a nyugati szankciókat betartja büntethetővé válik. Ergo az összes Európai/ Amerikai cég orosz leányvállalatának/ irodájának vezetőjét - akiknek adott estben beleszólásuk sincs - néhány órán keresztül több év börtön fenyegette.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a lengyel zloty is hasonló mértékben gyengült a háború kirobbanása óta, a cseh korona is, de a mai jegybanki intervenció után erősödésbe kapcsolt és elszakadt a másik kettőtől (általában a forint-zloty-cseh korona hármast szokták összehasonlítani a régiós devizák közül)Anthony írta:Lehet hogy forint az. A magyar sajtó szeret mindent forintban megadni, sosem értettem ezt.Realista24 írta:
Igen, olvastam én is cikket/elemzést, hogy mióta spórolhat erre Putykó. De ezzel a számmal még nem találkoztam...szoktam mondani, ennyi pénz nem is létezik.
Viszont a félretett pénzük egy része is külföldön van tudtommal, pl aranyban, ahhoz sem nagyon férnek hozzá.
De itt sajnos mindenki súlyosan veszít anyagilag is, nem csak az oroszok.
A forint miért zuhan ennyire? Más kelet európai valuták nem állnak épp ilyen szarul, vagy igen?
a kamatemelésnek én már nem látom sok értelmét, hasznát, a piac nem a jegybanki lépéseket árazza, hanem a háborút, itt egy 5-8%os kamatemelés is lepkefing lenne, csak az intervenció lehet közvetlen és azonnali hatású
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker