Edző és vezetőség
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
Re: Edző és vezetőség
Szerintem a vezetőség "bukott egy szépet" Ha tavaly a pénzszerzésen kívül más lett volna a cél, mondjuk egy 4-es titulus/bajnoki cím megvédése, király kupa, bl, világkupa/ akkor hagyják Mou-val a csapatot felkészülni, a hiányposztokra/kp és jobboldal hátul,elöl/ időben igazolni. És előrébb tartanánk. Egy RM-nál ez lett volna egy igazi cél.Ezért őrülnek meg érte a világon. Bocs, de így látom.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
amúgy ilyenkor szeretem, hogy a realnak drukkolok, ezért vagyunk mi az úri klub, biztos vok benne, hogy mi felülemelkedünk ezen, nem fog perez vagy buitre visszapofázni a sajtón keresztül.cart írta:Nem tudom, hogy mer Mourinho magyarázni. Ki volt nyalva a segge, mindent megkapott amit akart, csak az eredményeket kellett volna szállítania. Inkább húzná meg magát, aztán kullogna el csendben.
hagyjuk, hadd főjön a levében edzőbá, belül ő is érzi, hogy bukott egy szépet.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szerintem vállalható volt ez a három év, sok szép és néhány keserű fejezettel. Ami csalódás volt számomra Mourinhóban, az, hogy nem tudott átlépni a saját árnyékán. Ha valóban ő a special one, elvárható, hogy igazodni tudjon a Real Madrid igényeihez és stílusához. Ő azonban csak egyféle utat ismer, egyféle sablont használ (bár azt nagyon magas szinten), és nem volt képes/hajlandó alkalmazkodni a Madridhoz, a Madridot próbálta a saját, máshol jól bevált elképzeléseihez igazítani.
A kishitűsége, a makacssága, és a saját kiskedvencei jelentették számára a legfőbb korlátot. Nem lesz könnyű utána, de erről ő maga is gondoskodott.
A kishitűsége, a makacssága, és a saját kiskedvencei jelentették számára a legfőbb korlátot. Nem lesz könnyű utána, de erről ő maga is gondoskodott.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
valahogy én is így vagyok ezzel. mindig is csipáztam mout, valahogy az összes csapatát képes volt motiválni és az összes játékosa megdöglött érte a pályán. a játékról alkotott elképzelésével sosem voltam kibékülve , de a sikerek mellette szóltak így én bizakodó voltam vele szemben mindig is hogy megnyeri nekünk a tizediket. így igaz hogy kénye-kedve szerint alakíthatta ki a csapatát, minden adott volt neki de mégsem tudott BL-t nyerni itt. kicsit talán nagyok az elvárások, de hát kitől várná az ember a BL-sikert ha nem tőle. tisztában volt vele ő is miért jött ide, ezáltal neki bukás ez a három év és parádézhat akárhogy a sajtó előtt , legbelül ő is tisztában van ezzel hogy itt bizony nem sikerült közel sem kiemelkedőt alkotnia.sokkal többet kellett volna letenni az asztalra, mindene megvolt hozzá.
Nem tudom, hogy mer Mourinho magyarázni. Ki volt nyalva a segge, mindent megkapott amit akart, csak az eredményeket kellett volna szállítania. Inkább húzná meg magát, aztán kullogna el csendben.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
foleg ha sikerul eladni abbol a negyesbol legalabb kettot.realistahuni írta: +1
Azzal lehet vigasztalódni a pártolóinak, hogy VdB után ő volt a legjobb, de még így is csalódás. Egyszerűen a játékunk és a felfogásunk annyira minősíthetetlenül rossz, hogy itt az ideje váltani.
Csak lesz egy olyan edző ahol a khöd összes tagja nem lesz alapember, már azzal is sokat nyerünk...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
+1mondhat akárki akármit, beletört az el uniconak a bicskája a real madridba. lehet okokat keresni, vádaskodni, magyarázni, de a végeredmény ugyanaz.
sokkal többet kellett volna letenni az asztalra, mindene megvolt hozzá.
Azzal lehet vigasztalódni a pártolóinak, hogy VdB után ő volt a legjobb, de még így is csalódás. Egyszerűen a játékunk és a felfogásunk annyira minősíthetetlenül rossz, hogy itt az ideje váltani.
Csak lesz egy olyan edző ahol a khöd összes tagja nem lesz alapember, már azzal is sokat nyerünk...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A 4 hónappal sajnos még mindig jobb az aránya, mint Unicumnak. Mou 3év után sem veszi észre, hogy bekkelni nem módi nálunk, és nem jó taktikR.M.C.F írta: Számomra megbukott akkor,amikor a hibáját 4 hónap után korrigálta csak,holott két hét után látható volt,nem jött be.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
És honnan szerzett volna szélsőt? Mert a keretben nem igen volt. Amikor Ő idejött, még nem az edző döntötte el, hogy kit vegyenek, és azt is mondta (emlékeim szerint), hogy a kezdőt sem mindig Ő rakta össze.R.M.C.F írta:Pellegrinit már szeptemberben kipofoztam volna ha elérem a fejét.......nyáron jött a kreatív sokat mozgó kpás szerkezetével és a 2 ékes játékkal........Ezzel az a probléma,mondtam is akkor már,hogy a villareal pl egy olyan csapat amely ki -ki meccseket vív,mi NEM....ellenünk felállt védelmek vannak,ahol ez a szélső nélküli szar nem fog menni........neki decemberig ez nem jutott az eszébe,és erőltette középen a présfocit,mivel guti nem tudta átpasszolni az ellenfél hasán a labdát sehogy sem.....láttam is gutin az elégedetlenséget.Számomra megbukott akkor,amikor a hibáját 4 hónap után korrigálta csak,holott két hét után látható volt,nem jött be.
De két ékre legalább lehetett volna ívelgetni.
Ja, és nem is volt 5-0.
- hehe
mondhat akárki akármit, beletört az el uniconak a bicskája a real madridba. lehet okokat keresni, vádaskodni, magyarázni, de a végeredmény ugyanaz.Gascoigne írta:Nso most éppen retardált papagáj módjára visszhangozza Mourinho mentegetőzését. Vicces, hogyan lett közellenségből megnemértett zseni abban a pillanatban, hogy biztossá vált a távozása.
sokkal többet kellett volna letenni az asztalra, mindene megvolt hozzá.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nso most éppen retardált papagáj módjára visszhangozza Mourinho mentegetőzését. Vicces, hogyan lett közellenségből megnemértett zseni abban a pillanatban, hogy biztossá vált a távozása.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pellegrinit már szeptemberben kipofoztam volna ha elérem a fejét.......nyáron jött a kreatív sokat mozgó kpás szerkezetével és a 2 ékes játékkal........
Ezzel az a probléma,mondtam is akkor már,hogy a villareal pl egy olyan csapat amely ki -ki meccseket vív,mi NEM....ellenünk felállt védelmek vannak,ahol ez a szélső nélküli szar nem fog menni........neki decemberig ez nem jutott az eszébe,és erőltette középen a présfocit,mivel guti nem tudta átpasszolni az ellenfél hasán a labdát sehogy sem.....láttam is gutin az elégedetlenséget.
Számomra megbukott akkor,amikor a hibáját 4 hónap után korrigálta csak,holott két hét után látható volt,nem jött be.
Ezzel az a probléma,mondtam is akkor már,hogy a villareal pl egy olyan csapat amely ki -ki meccseket vív,mi NEM....ellenünk felállt védelmek vannak,ahol ez a szélső nélküli szar nem fog menni........neki decemberig ez nem jutott az eszébe,és erőltette középen a présfocit,mivel guti nem tudta átpasszolni az ellenfél hasán a labdát sehogy sem.....láttam is gutin az elégedetlenséget.
Számomra megbukott akkor,amikor a hibáját 4 hónap után korrigálta csak,holott két hét után látható volt,nem jött be.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
de miért volt nála granero alapkezdő? a stílusa illett a csapatba, játszó kp-s kellett volna, granero leverte a lécet, de abban az évben már nem maradt pénz venni. pellegrinire meg türelem nem maradt.Tayo írta:nem hinném hogy ezen múlott az hogy a csapat abban az évben a kupából rögtön az első körben kiesett egy büfés csapat ellen, a bl-ben meg a 16 között elvérzett. tele volt hibákkal a chilei is , én egyáltalán nem siránkoztam érte. egy granero kb alapkezdő volt nála meg ilyenek, leverte a lécet.Hihetetlen kíváncsi vagyok arra, hogy mi lett volna, ha Pellegrini kapott volna ilyen szabad kezet, pénzt, és még 3 évet.
érdekes módon azért a villarreallal és a malagával is odacsapott az ember. semmivel nem kisebb tudású edző, mint murinnyó, sőt, sokkal szebb, élvezetesebb focit játszat, csak nem csöppent bele a jóba.

- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
nem hinném hogy ezen múlott az hogy a csapat abban az évben a kupából rögtön az első körben kiesett egy büfés csapat ellen, a bl-ben meg a 16 között elvérzett. tele volt hibákkal a chilei is , én egyáltalán nem siránkoztam érte. egy granero kb alapkezdő volt nála meg ilyenek, leverte a lécet.Hihetetlen kíváncsi vagyok arra, hogy mi lett volna, ha Pellegrini kapott volna ilyen szabad kezet, pénzt, és még 3 évet.
- realbeckham
+1, hasonlóan látom.Remy írta:Azért részben igaza van Mounak. Néhányan kicsit átestek már a ló túloldalra. Hiába a rengeteg hibája, a Realt visszahozta az elitbe, ahol már régóta nem voltunk. Nagyon mélyről kellett helyreállítani a csapatot, amit a tavalyi év végégig sikerült is fejlesztenie, de idén megállt a fejlődésben. Nagyon sokat köszönhetünk neki.
Hihetetlen kíváncsi vagyok arra, hogy mi lett volna, ha Pellegrini kapott volna ilyen szabad kezet, pénzt, és még 3 évet. Lehet, hogy.....
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért részben igaza van Mounak. Néhányan kicsit átestek már a ló túloldalra. Hiába a rengeteg hibája, a Realt visszahozta az elitbe, ahol már régóta nem voltunk. Nagyon mélyről kellett helyreállítani a csapatot, amit a tavalyi év végégig sikerült is fejlesztenie, de idén megállt a fejlődésben. Nagyon sokat köszönhetünk neki.
A fényezése saját magáról várható volt, ő ilyen.
A fényezése saját magáról várható volt, ő ilyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Úristen.realistahuni írta:BBeno írta:az a lényeg hogy elhiszitek hogy ancselottival minden szép lesz és más lesz. aranyosak.
josé a legnagyobb. és az is marad.
Aki a Real Madridban nem tud helytállni az soha nem lesz a legnagyobb. Beletört a bicskája az unikumnak, csak arra fogok emlékezni, hogy egy nagypofájú majom volt aki nézhetetlen, ötlettelen szart nyomatott, aki először a Real Madrid történetében edzőként teljhatalmat kapott minden téren, mégis a legtöbb igazolása bukás volt. Aki ugyan partiban volt a Barcával de azért csak mocorog a fejemben az az 5-0, amit nem tudtunk visszaadni, és a legfontosabb Clásicon a 3 év alatt, vagyis a BL-ben alulmaradtunk velük szemben. És akkor nem is beszéltem a beszari szaráról a Bayern ellen második évben. Az idei szezonunk meg úgy ahogy van bullshit, mehet a kupába.
Ez a sok negatívum, sosem fogja ellensúlyozni azt a rekordpontszámú bajnokságot meg azt az egy vagy két biszembaszom copadelreyt.
Bocsi az alpári stílusért, nem rég értem haza, és most jött ki belőlem az állat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realbeckham
Mivel Mou mellett őt is elküldték melegebb éghajlatra(ez a legenyhébb megfogalmazás) a szurkerek, nem hinném, hogy jövőre bármi köze lenne a csapathoz. Rendes fickó amúgy, de amióta itt van Mou, ő nem több, mint egy báb.Toti írta:karanka sorsáról vannak hírek?
karanka sorsáról vannak hírek?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
BBeno írta:az a lényeg hogy elhiszitek hogy ancselottival minden szép lesz és más lesz. aranyosak.
josé a legnagyobb. és az is marad.
Aki a Real Madridban nem tud helytállni az soha nem lesz a legnagyobb. Beletört a bicskája az unikumnak, csak arra fogok emlékezni, hogy egy nagypofájú majom volt aki nézhetetlen, ötlettelen szart nyomatott, aki először a Real Madrid történetében edzőként teljhatalmat kapott minden téren, mégis a legtöbb igazolása bukás volt. Aki ugyan partiban volt a Barcával de azért csak mocorog a fejemben az az 5-0, amit nem tudtunk visszaadni, és a legfontosabb Clásicon a 3 év alatt, vagyis a BL-ben alulmaradtunk velük szemben. És akkor nem is beszéltem a beszari szaráról a Bayern ellen második évben. Az idei szezonunk meg úgy ahogy van bullshit, mehet a kupába.
Ez a sok negatívum, sosem fogja ellensúlyozni azt a rekordpontszámú bajnokságot meg azt az egy vagy két biszembaszom copadelreyt.
Bocsi az alpári stílusért, nem rég értem haza, és most jött ki belőlem az állat.