Igen elkezdtek bombazni, es bombaztak napokon at. Engem a porig resz erdekelne, mert szerintem mashogy ertjuk a "porig" kifejezest.Swineherd írta:Március 20-án kezdték bombázni, aztán áprilisban rohanták le.zsuninnyo írta:
Bocsanat, nem vagyok tul jo tortenelembol, mikor is bombaztak porig Bagdadot? (nem mellesleg, a bombazas utan azt is biraltak szepen, hogy nem volt a legokosabb huzas)
Bírálták, hát hogyne. Meg az egyes becslések szerinti 1 millió civil áldozat miatt, amit ottlétük alatt összehoztak, jó sok embert elítéltek háborús bűnök miatt.
Miért is támadták meg őket? Ja, hogy hazudtak? Jól megcibálták a felelősöket.
Az is "jó" volt, amikor beléptettek minket a NATO-ba, hogy aztán Újvidéket és a Délvidék többi részét bombázhassák. De hát azért is úgy bírálták őket, hogy nemigaz...
A hozzaszolasod tobbi resze pedig pusztan felteteleken alapul (en special osszesen par szazezer halottrol hallottam). De, alapvetoen hianyosak az ismereteim errol (ahogy latom neked is).
Es tovabbra sem ertheto, ez hogy jon ide. Mert most az oroszokat szakcionaljak? Csunya gonosz nyugat? Pfuj. Bezzeg az USA-t meg nem? Totalisan erthetetlen a gondolatmenet, mert semmi koze nincs a kettonek egymashoz.
szerk: "egyes becslesek" = lehozta az m1 (ez a szint)