Órás, Ajándékboltgutihaz14 írta: Bpn ki hova viszi az orajat elemcserere? keresnek egy olcso helyet mert plazaba nincs kedvem vinni ketszer annyiert.
(06 1) 209 0710
https://maps.app.goo.gl/dCYtiQqwwfArjokx5
Én hozzájuk szoktam járni, aranyosak.
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2022. március 7., hétfő 23:26
Órás, Ajándékboltgutihaz14 írta: Bpn ki hova viszi az orajat elemcserere? keresnek egy olcso helyet mert plazaba nincs kedvem vinni ketszer annyiert.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 7., hétfő 23:23
Melyik környék ez?Nika91127 írta:Telek van... jól fektettem be a babavárót, 8.5ért vettem, most azon a környéken 20 körül mennek a majd 1000 nmes telkekFaust írta: Keszhazakat nezegettem en is, de a telek dragabb lenne kb.Orulet. Nincs valakinek bergyilkos ismerose? Csak a szemetlada aposomat kene jobb belatasra teriteni.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 7., hétfő 23:17
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. március 6., vasárnap 13:10
Telek van... jól fektettem be a babavárót, 8.5ért vettem, most azon a környéken 20 körül mennek a majd 1000 nmes telkekFaust írta: Keszhazakat nezegettem en is, de a telek dragabb lenne kb.Orulet. Nincs valakinek bergyilkos ismerose? Csak a szemetlada aposomat kene jobb belatasra teriteni.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 6., vasárnap 12:48
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 6., vasárnap 12:24
keszhazak.netPipita írta:
Utóbbira tudsz mondani konkrét cégeket, mintákat? Érdekelne a téma, lassan lehet aktuális lenne.
Előre is köszi.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 6., vasárnap 12:08
Utóbbira tudsz mondani konkrét cégeket, mintákat? Érdekelne a téma, lassan lehet aktuális lenne.Halfkey írta: Az is kérdés hogy saját építés, vagy "blokk" ház, amit sablon alapján kvázi készen visznek oda és csak összeszerelnek. Utóbbi tud olcsóbb lenni, előbbi szerintem is kb ugyanannyi mint a tégla.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 6., vasárnap 11:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 6., vasárnap 11:25
Amikor én kértem árajánlatokat akkor nem sok árelőnye volt a könnyűszerkezetesnek. Pár éve még egész más volt.Nika91127 írta: Sziasztok "Apacsoport" (ahogy a drága feleségem hívja a Madridom fórum OFF topikját)!
Érdekelnének vélemények a könnyűszerkezetes házakról. Lakik valaki ilyenben? Foglalkozik valaki ilyesmivel? Mi a cost-benefit része a dolognak? Mennyivel másak a költségek egy tégla házhoz képest?
Üdv. Nika
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. március 6., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 5., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 5., szombat 8:26
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 5., szombat 1:08
Írtam pu-tsámat írta:Jómagam viszonylag képben vagyok…közgáz és ingatlanközvetítő, az ingatlanpiac egy speciális szegmensével foglakozom, pü múlttal.KAG írta: Madridom népe!
Van köztünk valami pénzügyi/ingatlanos guru?
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. március 4., péntek 20:50
Jómagam viszonylag képben vagyok…közgáz és ingatlanközvetítő, az ingatlanpiac egy speciális szegmensével foglakozom, pü múlttal.KAG írta: Madridom népe!
Van köztünk valami pénzügyi/ingatlanos guru?
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 4., péntek 17:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 3., csütörtök 20:38
Na menj a. lol.hehetheoriginal írta: kozben steve kuldott magarol egy videot mondta tegyem ki offba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 15:43
Az én ismerősöm inkább a világ sötét oldalán mozog, mondjuk ígyferni írta:HupsziRealista24 írta:
Politika topic![]()
![]()
Pont eljöttem moziba, azt hallottam már a 3. Embertől is, gondoltam gyors beírom![]()
Tegnap hallottam először.
Én is két elég felső rétegbeli embertől hallottam, elég komoly kapcsolatokkal, egyik elég fidesz közeli most is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 3., csütörtök 15:34
HupsziRealista24 írta:Politika topicferni írta: Raiffeisen le fog térdelni pár napon belül, elég sok helyről hallottam, hátha valakinek van ott pénze.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 15:21
Politika topicferni írta: Raiffeisen le fog térdelni pár napon belül, elég sok helyről hallottam, hátha valakinek van ott pénze.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem