szörnyű baszki, konkrét lakónegyedeket, iskolákat lőnek porig

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 3., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. március 3., csütörtök 17:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 17:34
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. március 3., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 3., csütörtök 16:56
tess:'shutterisland írta: bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
anyameknak volt meg fel milla hatra a szemelyi kolcsonbol a sberbanknal, egyelore semmi infot nem adtak.
szerintetek mi varhato ilyen esetben ?
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. március 3., csütörtök 16:39
Itt vannak cikkek a témában:rashidm írta:Off topikban olvastam ezt a raifaissenes dolgot. Ez mi is akar lenni? Meg miert lesz neki cumi?ikelemen5 írta: Raiffaisen: Állítólag az ellenzék pont abból a bankból pénzeli a kampányát!!! Durva, ha ez igaz!!
Amúgy fogalmam sincs, de sok álhír mellett ez is elfér az interneten!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 16:27
Olvass vissza itt israshidm írta:Off topikban olvastam ezt a raifaissenes dolgot. Ez mi is akar lenni? Meg miert lesz neki cumi?ikelemen5 írta: Raiffaisen: Állítólag az ellenzék pont abból a bankból pénzeli a kampányát!!! Durva, ha ez igaz!!
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. március 3., csütörtök 16:27
Off topikban olvastam ezt a raifaissenes dolgot. Ez mi is akar lenni? Meg miert lesz neki cumi?ikelemen5 írta: Raiffaisen: Állítólag az ellenzék pont abból a bankból pénzeli a kampányát!!! Durva, ha ez igaz!!
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 3., csütörtök 15:56
Nem, az nem a raifasen penze, amibol megy a kampány, hanem a tied, meg a tied, meg a tobbi embere...ikelemen5 írta: Raiffaisen: Állítólag az ellenzék pont abból a bankból pénzeli a kampányát!!! Durva, ha ez igaz!!
![]()
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. március 3., csütörtök 15:42
Fizesse ugyanúgy és ugyanoda, ahova eddig, az aktuális követelésállományt rövid időn belül át fogja egy másik bank venni. A cég ettől még működik és a számlaszámok is érvényesek.'shutterisland írta: bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
anyameknak volt meg fel milla hatra a szemelyi kolcsonbol a sberbanknal, egyelore semmi infot nem adtak.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 3., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 3., csütörtök 15:36
Majd a takarékbanknak, vagy aki megveszi, visszatörlesztik.'shutterisland írta: bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 15:35
Majd átveszi valaki.'shutterisland írta: bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 3., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 3., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 15:05
Hát, most gondold el, ha minden dolgozó tudná, hogy két nap múlva nem lenne munkahelyeDupla D írta: Most kérdeztem a Rafiban dolgozó barátomat. Azt mondta ez kamu, de az ügyfelek folyamatosan hívogatják őket emiatt. A részvényesek járnak rosszul, mert nem lesz osztalék.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 3., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 14:58
Mondhatnám, hogy belsős infóHalfkey írta: Ezt hol látod?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem