Ingyen jöhetne, közèpen és a jobb oldalt is bevethető
Lenne egy jó csere mind a két pozícióra
2 évre mondjuk
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 3., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. március 3., csütörtök 14:42
Huu emlekszem gyerekkent Robinhot mindig teletexten olvastam,hogy mikor igazoljuk le.flori írta:Realista24 írta: Agnelli 1830tól beszél.
Eskü sokkal jobb volt régen, volt két hír a teletexten, aztán a sztár sportból megtudtad, ha igazoltunk valakit.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 3., csütörtök 14:39
Agnelli this afternoon did not (and does not) intend to make any announcement about the Super League. The three clubs will continue working on the project and Agnelli will address the current issues in football.Realista24 írta: Agnelli 1830tól beszél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 14:36
The 10 clubs that will announce the return of the Super League today:Faust írta: Ja, ezt irtam valamelyik nap en is, csak rossz topikba.Erthetetlen az idozites ujfent, plane annak tukreben, hogy az elozo menet konkretan a bajnoki cimunkbe kerult.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 3., csütörtök 14:08
Ez is mutatja, hogy egy utolso kutya barcas vagy, ō akarom mondani, kulonbozik a velemenyunk'shutterisland írta: hehere sem sokszor toltam meg upvote-ot.![]()
ez a second league szerintem is meredek, megha ertheto is a szandek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 3., csütörtök 14:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 3., csütörtök 14:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 3., csütörtök 13:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 3., csütörtök 13:09
Ez az EL alternatívája gondolom.hehetheoriginal írta:ez kuka, ki akar oda másodosztalyba menni tiszta szégyen lenne- Second league of 20 members
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 3., csütörtök 13:07
ez kuka, ki akar oda másodosztalyba menni tiszta szégyen lenne- Second league of 20 members
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 3., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 3., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. március 3., csütörtök 12:33
az új stadionunk mellett ez lehet élete projektje az öregnek, remélem van még annyi ereje, hogy végig vigye. Drukkolok, hogy elsöpörje az undorító uefat, a BL himnusz az egyetlen hiányolható dolog az egészből.Realista24 írta: Megkezdődött a második menet.
Szuperliga vs UEFA
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 3., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 2., szerda 13:15
Igen, én is olvastam, hogy nyitott lenne. De ez jelenleg szerintem inkább annak szól, hogy az angolok nem fognak beleugrani a Szuperligába és valakikkel fel kellene tölteni a ligát.flori írta:Nagyjából így. Pontosan ezért kapálozik ceferin is. A BL himnuszt mentsék át, aztán tőlem mehet.hehetheoriginal írta:
ha nem csak üres szöveg, hanem tételesen le lesz vezetve pontrol pontra, bizonyitekkal alatamsztva, hogy miert kutyageci az uefa, akkor elobb utobb atfordul a dolog.![]()
Amúgy az új hírek szerint már teljesen nyitott lenne, nem lennének fix csapatok. Szóval új bl.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 2., szerda 13:05
Nagyjából így. Pontosan ezért kapálozik ceferin is. A BL himnuszt mentsék át, aztán tőlem mehet.hehetheoriginal írta:ha nem csak üres szöveg, hanem tételesen le lesz vezetve pontrol pontra, bizonyitekkal alatamsztva, hogy miert kutyageci az uefa, akkor elobb utobb atfordul a dolog.Anthony írta: Olyan hírek jönnek hogy holnap megint lesz valami Szuperliga próbálkozás - bejelentés.
Akkor megint kapjuk a gyűlöletcunamit a nyakunkba?![]()
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. március 2., szerda 12:57
Az időzítés borzalmas, ezt Pereznek is látnia kell.Anthony írta: Olyan hírek jönnek hogy holnap megint lesz valami Szuperliga próbálkozás - bejelentés.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 2., szerda 12:31
ha nem csak üres szöveg, hanem tételesen le lesz vezetve pontrol pontra, bizonyitekkal alatamsztva, hogy miert kutyageci az uefa, akkor elobb utobb atfordul a dolog.Anthony írta: Olyan hírek jönnek hogy holnap megint lesz valami Szuperliga próbálkozás - bejelentés.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem