Kivalo szavazo lesz.hehetheoriginal írta:Szegeny gyerek....Realista24 írta: Nagyeszu szülők a sulinal.
Ez csak látszat háború, egymás mellé lőnek direkt, csak hogy fogyjon a lőszer és menjen a hadiipar.

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 2., szerda 16:09
Kivalo szavazo lesz.hehetheoriginal írta:Szegeny gyerek....Realista24 írta: Nagyeszu szülők a sulinal.
Ez csak látszat háború, egymás mellé lőnek direkt, csak hogy fogyjon a lőszer és menjen a hadiipar.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 2., szerda 16:06
Szegeny gyerek....Realista24 írta: Nagyeszu szülők a sulinal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 2., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 2., szerda 15:46
Én először remélem hogy megkapom minél gyorsabban ha már "bennragadt" a Sberbanknál....Caraway írta:
Amugy valami gazdasagi szakerto mondja mar meg, hogy ilyenkor mit kene megis csinalni a penzunkkel?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 2., szerda 15:42
Azért van ott pár millió ember aki azért szeretne még Európába jönni / élni.cart írta: Mivel senkivel nem tudnak már kereskedni az oroszok fölösleges nekik dollár vagy eurót venni. Akár be is tilthatják a valuta kereskedést
HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 2., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 2., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 2., szerda 15:20
Attól hogy én mint sarki pénzváltós - logikusan, hisz be vagyok szarva - kurva nagy prémiumot kérek valamiért az árfolyam még nem lesz annyi. Plusz eleve nem egyik oldalát nézzük az árfolyamnak hanem a középárfolyamot.rikko írta: https://kazan.bankiros.ru/bank/akbars/currency
Продажа - eladás... Juró 160+
Ott nincs sarki kebabos akinél 155 ... Van a bank és a valutaváltó aki rendesen lehúz![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2022. március 2., szerda 15:19
https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQwferni írta: Nesztek bazdmeg
Társadalmi célú az.
Elmennek a picsába már tényleg.
Ezeknél nincsenek határok baszki.
Phej.
Lehet menni erre szavazni, hajrá.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 2., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 2., szerda 15:07
Menyasszonyom az egyik ottani bankban dolgozik és ő eléggé belsős kategóriába tartozik.Halfkey írta: Mi az hogy belsős info?![]()
A valuták egymáshoz viszonyított értéke gyakorlatilag percre pontosan lekövethető az interneten. Ebben a pillanatban 109 rubel a dollár, de volt ma majdnem 120 is. Háború előtt 75 volt, szóval komoly esés ez is. És természetesen, lesz ez még rosszabb is, de perpillanat nem 150.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 2., szerda 14:53
Szerintem egyre messzebb vannak a felek a megállapodástól.rikko írta: Szerintem napokon belül lesz döntés, mert a rubel nagyon elindult a lejtőn és ha így megy lefelé, akkor holnap / holnapután 200 rubel lesz a juró... Azt pedig nem fogják jó szemmel nézni már a gazdagok sem.
Jelenleg ( belsős infó) 150 a dollár és 160 az euró.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 2., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 2., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 2., szerda 12:22
Caraway írta: Amugy valami gazdasagi szakerto mondja mar meg, hogy ilyenkor mit kene megis csinalni a penzunkkel?
Nagyon komoly aremelkedesek lesznek minden szektorban par honapon belul, az emberek megtakaritott kis penze pedig szart se fog erni.
Lehet meg most kene 1-2 dolgot beszereznem(bringa, elektronikai eszkoz stb) mert nemsoka 20%ot emelkedik az aruk.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 2., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 2., szerda 11:37
Büszkén vettem egy éve, hogy 13k lófasz érte, most meg 10 alá mentRealista24 írta:OTP az egy nagyon jó ötlet szerintem is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 2., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 2., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. március 2., szerda 11:16
Amugy valami gazdasagi szakerto mondja mar meg, hogy ilyenkor mit kene megis csinalni a penzunkkel?Realista24 írta: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... zar-530331
Euró már felülről nyalja a 380-at...három napja azt mondtam, hogy szerintem 7-10 nap és a 400hoz lesz közel. Ne legyen igazam.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem