flori írta:
hehetheoriginal írta:
ha nem csak üres szöveg, hanem tételesen le lesz vezetve pontrol pontra, bizonyitekkal alatamsztva, hogy miert kutyageci az uefa, akkor elobb utobb atfordul a dolog.
Nagyjából így. Pontosan ezért kapálozik ceferin is. A BL himnuszt mentsék át, aztán tőlem mehet.
Amúgy az új hírek szerint már teljesen nyitott lenne, nem lennének fix csapatok. Szóval új bl.
Igen, én is olvastam, hogy nyitott lenne. De ez jelenleg szerintem inkább annak szól, hogy az angolok nem fognak beleugrani a Szuperligába és valakikkel fel kellene tölteni a ligát.
Mivel az UEFA-nak ez sem fog tetszeni, ezért szerintem előfordulhat, hogy két nagy Európai bajnokság lesz párhuzamosan (egyik a három jelenlegi taggal plusz akinek ki van a fasza a korrupt Uefával (németek, esetleg olaszok) és a másik, akik lojálisak maradnak (PSG és szerintem az angolok se jönnének egyből át). BL és Szuperliga. A csapatok pedig eldönthetnék, hogy melyikben indulnának, de nem lenne átjárás. Remélem nem lesz egy ilyen szétszakadás, mint annak idején pl. Dartsban volt a PDC és a BBO között.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.