Valahol ott vége lehetett volna, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elönti a várost a víz. És nevetgélhettek volna a börtönben akkor. Jobban illett volna a filmhez az a befejezés, mint ez a mézes mázas.
Jó krimi volt.
10/8.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 4., péntek 9:02
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. március 3., csütörtök 7:06
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 2., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 2., szerda 11:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 2., szerda 11:24
Ti meg el.ziro4vr írta: a másik 3 kiment a felénél.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 2., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 2., szerda 10:58
Természetesen az utóbbira gondoltamnmate írta:Hát kösz, én valahogy sosem gerjedtem arra, hogy bármelyik szintre eljussak egy csajjal egy redvás moziban, ahol előttem mindenféle aidses söpredék hányta tele popcornnal az ülésekethalamadrid írta:
Hiányozhatott a beszélgetőpartner![]()
![]()
Ha meg szó szerint értetted, film alatt nem pofázok (még csajjal sem), akármilyen gyenge... mármint a film.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 2., szerda 9:41
Hát kösz, én valahogy sosem gerjedtem arra, hogy bármelyik szintre eljussak egy csajjal egy redvás moziban, ahol előttem mindenféle aidses söpredék hányta tele popcornnal az ülésekethalamadrid írta:Hiányozhatott a beszélgetőpartnernmate írta: Voltam én is már üres teremben, csak jó szar filmenInkább éreztem kínzásnak.
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 2., szerda 9:00
Hiányozhatott a beszélgetőpartnernmate írta: Voltam én is már üres teremben, csak jó szar filmenInkább éreztem kínzásnak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 2., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 2., szerda 8:20
10 eve haverok mentek a dark knight rises filmre, viszont en 2-3 nappal korabban mar valakivel megneztem. Utana mentunk egyutt talan szulinapra. Eloszor ugy volt, hogy akkor en is beulok ujra, majd lattam, hogy az Andrew Garfieldes Pokembert akkor adjak utoljara, idoben pont belefert. Senki mas nem volt; a vegen a mozis srac kerdezte is, hogy talaltam jo helyet'shutterisland írta:errol eszembe jut, hogy 3x is voltam mar moziban egyedul a teremben.nmate írta: Megvárom én is a zombikat, ahogy Faust, aztán beülök majd egyre.
vagyis 2x azzal, akivel mentem, 1x hot egyedul az egesz teremben.
egyszer haverral az "oda az igazsagon" amirol cikket kellett irnia egy diakujsagba, egyszer a martfui remen, meg valami lego hulyesegen itt angliaban, na az eleg spontan volt mert volt egy ket oram amit el kellett ussek a varosban es -8 fok volt.
az elejen rohadt kinosnak ereztem de aztan baromira elveztem, hogy csak nekem vetitenek.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 2., szerda 0:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 2., szerda 0:10
errol eszembe jut, hogy 3x is voltam mar moziban egyedul a teremben.nmate írta: Megvárom én is a zombikat, ahogy Faust, aztán beülök majd egyre.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 1., kedd 22:40
Kösz, hogy eszembe juttattad. Jó volt, mondjuk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a rendőri rajrakapásnál nevettem, hogy 3 másodperc alatt elhagyták a helyszíntziro4vr írta: Megnéztem a Toxikómát, magyar szinten kifejezetten feszes és izgalmas film lett, le a kalappal. Mondjuk sajnos noár semennyire nem lett szabógyőzős, viszont aki csernust alakította hát le a kalappal.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 1., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 1., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 1., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 1., kedd 13:05

HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 1., kedd 12:42
Nem keri ki a negyliteres kolat, meg nem vacsoraz elotte chilis babot.Faust írta:Es ez miert baj?'shutterisland írta: jo tudni, hogy 3 oras es en meg moziban nezem.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 1., kedd 12:39
Es ez miert baj?'shutterisland írta: jo tudni, hogy 3 oras es en meg moziban nezem.![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem