Politika
Re: Politika
Ami nagyjából megvéd ettől az az inflációkövető állampapír.
Amivel keresni lehet, én januárban vettem Euro alapú részvényeket mert nagyon szépen mutatott a 355 forint, arra most már késő szerintem, és a háború bizonytalan pillanat.
Kriptonak az kurva jót fog tenni ha nem tiltják be az oroszokkal való kereskedést, míg ugye a SWIFT betiltotta. Ha ez hosszú távon fennmaradna, akkor el tudok képzelni nagy céges tranzakciókat rajta keresztül, ami nyilván jót tenne az árfolyamnak. A nehézség az, hogy azt nehezen tudom elképzelni hogy sokáig fennmarad ez a jelenlegi helyzet (vagyis annyira baj van orosz és nyugat között hogy SWIFT ne legyen, de annyira nincs baj hogy kizárják egymást ők és a Nyugat a gazdaság más részeiből - már most látjuk a mai híreken hogy az energiafront is beszállt).
Szóval én most hagynék kpt (kell a tartalék ha beüt a szar, még akkor is ha veszít az értékéből), nagy pénzt állampapírba, kockázati pénzt kriptoba raknám. Illetve a kockázati pénz egy részéből én elkezdek nemsokára OTPt venni, ahhoz képest nagyon megütötték amekkora náluk az ukrán-orosz kitettség.
Ha pedig valaki aktívan csinálja, annak most megéri shortolni és daytradelni, hatalmasak az árfolyamingadozások.
Amivel keresni lehet, én januárban vettem Euro alapú részvényeket mert nagyon szépen mutatott a 355 forint, arra most már késő szerintem, és a háború bizonytalan pillanat.
Kriptonak az kurva jót fog tenni ha nem tiltják be az oroszokkal való kereskedést, míg ugye a SWIFT betiltotta. Ha ez hosszú távon fennmaradna, akkor el tudok képzelni nagy céges tranzakciókat rajta keresztül, ami nyilván jót tenne az árfolyamnak. A nehézség az, hogy azt nehezen tudom elképzelni hogy sokáig fennmarad ez a jelenlegi helyzet (vagyis annyira baj van orosz és nyugat között hogy SWIFT ne legyen, de annyira nincs baj hogy kizárják egymást ők és a Nyugat a gazdaság más részeiből - már most látjuk a mai híreken hogy az energiafront is beszállt).
Szóval én most hagynék kpt (kell a tartalék ha beüt a szar, még akkor is ha veszít az értékéből), nagy pénzt állampapírba, kockázati pénzt kriptoba raknám. Illetve a kockázati pénz egy részéből én elkezdek nemsokára OTPt venni, ahhoz képest nagyon megütötték amekkora náluk az ukrán-orosz kitettség.
Ha pedig valaki aktívan csinálja, annak most megéri shortolni és daytradelni, hatalmasak az árfolyamingadozások.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy valami gazdasagi szakerto mondja mar meg, hogy ilyenkor mit kene megis csinalni a penzunkkel?Realista24 írta: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... zar-530331
Euró már felülről nyalja a 380-at...három napja azt mondtam, hogy szerintem 7-10 nap és a 400hoz lesz közel. Ne legyen igazam.
Nagyon komoly aremelkedesek lesznek minden szektorban par honapon belul, az emberek megtakaritott kis penze pedig szart se fog erni.
Lehet meg most kene 1-2 dolgot beszereznem(bringa, elektronikai eszkoz stb) mert nemsoka 20%ot emelkedik az aruk.

Majd mindjart jonnek paran megmagyarazni miert jo ez igy.

Nesztek bazdmeg
Társadalmi célú az.
Elmennek a picsába már tényleg.
Ezeknél nincsenek határok baszki.
Phej.
Lehet menni erre szavazni, hajrá.
Társadalmi célú az.
Elmennek a picsába már tényleg.
Ezeknél nincsenek határok baszki.
Phej.
Lehet menni erre szavazni, hajrá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... zar-530331
Euró már felülről nyalja a 380-at...három napja azt mondtam, hogy szerintem 7-10 nap és a 400hoz lesz közel. Ne legyen igazam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Elvileg az, hogy akinek folyamatban van a csatlakozása, az már hozzáférhet a kárenyhítési alapbhoz, így tudának segíteni a helyreállításban.node írta: Azt én sem értem, hogy ennek mi most a jelentősége azon kívül, hogy hátha jobban felidegesítik Putyint.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ó, az én kis falum már nem csak az uborkáról meg a népitáncról/zenéről lesz híres...
Nem gondoltam volna, hogy ezt a sztorit a telex is lehozza.
Alapból azért érdekes sztori, mert bűnmegelőzésre pályáztak, mikor az én lassan 33 évem alatt egy biciklit nem loptak el nálunk...
Ami meg még viccesebb, hogy újra fog indulni és újra simán nyerni fog.

Alapból azért érdekes sztori, mert bűnmegelőzésre pályáztak, mikor az én lassan 33 évem alatt egy biciklit nem loptak el nálunk...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Azt én sem értem, hogy ennek mi most a jelentősége azon kívül, hogy hátha jobban felidegesítik Putyint.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Szerintem félreértitek. Az EU *befogadta* az ukrán csatlakozási kérelmet. Nem arról van szó, hogy felveszik tagállamnak, hanem megfontolják, hogy elindítsák-e tagfelvételi eljárást. Látogassatok el az EU oldalára (https://www.consilium.europa.eu/hu/poli ... largement/), és ott láthattok egy ilyen táblázatot:Tjacks írta: Csak én érzem úgy hogy az EU is tolt egy all-int?![]()
Édesfaszom, hát mi ez az ukrán EU csatlakozás? Hogy jön ez most egyáltalán szóba még csak gondolati síkon is? Hangulatkeltésnek nagyon jó....
Az aktuális helyzet
Folyamatban lévő csatlakozási tárgyalások
Szerbia – 2014 januárja óta
Montenegró – 2012 júniusa óta
Törökország – 2005 októbere óta
Határozatok a csatlakozási tárgyalások megkezdéséről
Albánia – tagjelölt ország 2014 júniusa óta
Észak-macedón Köztársaság – tagjelölt ország 2005 decembere óta
Potenciális tagjelöltek
Bosznia-Hercegovina – az ország 2016 februárjában nyújtotta be csatlakozási kérelmét
Koszovó* – a stabilizációs és társulási megállapodás 2016 áprilisában lépett hatályba
pont a háború kezdete előtti napon lőtte fel az utolsó vidinyóját mert elvonóra megy.KAG írta:Ez a forma még él amúgy?soadroli írta:
ő már akkor tudta hogy jön a 3. csilágháború![]()
Ha igen, hogy??![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akkor a lényeg átment..gutihaz14 írta:bartosnak is vannak legalább olyan gondolataicart írta: Biztos az elmebeteg bűnöző Tomcat videoira kíváncsiak![]()
![]()
Soha a büdös életben nem fogom mentegetni a ruszkikat (amellett, hogy utálom őket), hisz ők léptek egy idegen országba, ők lőnek lakóházakba, ők fenyegetnek atommal, ők az agresszorok..
De nem lehet ebben a szituban nem kritizálni a nyugat lépéseit sem (mert ők meg szépen zárójelbe teszik az ukránok szarjait), mert rosszul lépnek ők is a sakktáblán.. -> és a rossz döntéseik, most katalizátorok egy olyan tűzre, amiben egy 20-25 évig tengődő, fullkorrupt ország ég mellettünk..
A háborúnak véget kell érnie, minden egyes perc amíg tart, értelmetlen áldozatokkal jár!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a forma még él amúgy?soadroli írta:ő már akkor tudta hogy jön a 3. csilágháborúgutihaz14 írta: bartosnak is vannak legalább olyan gondolatai![]()
![]()
Ha igen, hogy??

ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Last September, Yuriy Vernydub led his FC Sheriff to a famous victory over Real Madrid in the Champions League.
He has now returned to Ukraine and joined the army to help defend his country.
He has now returned to Ukraine and joined the army to help defend his country.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ő már akkor tudta hogy jön a 3. csilágháborúgutihaz14 írta: bartosnak is vannak legalább olyan gondolatai![]()

bartosnak is vannak legalább olyan gondolataicart írta: Biztos az elmebeteg bűnöző Tomcat videoira kíváncsiak![]()

valamelyik univerzumban:

Biztos az elmebeteg bűnöző Tomcat videoira kíváncsiak

-
én csak attól tartok, hogy putykó elkattan és tényleg rákurja az atomot az eura.