Mi is szinkronnal néztük. Másra nem is volt lehetőség de leszartam mert nem akartam hogy valaki elspoilerezze nekem neten. Szerintem teljesen élvezhető igyis pedig ritkan nézek bármit szinkronnal.
Na de a film:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Alapból nagy elvárásaim voltak főleg miután a rendező közölte hogy nagyban inspirálta a hangulatot a Hetedik c. film. Nálam az nagy kedvenc.
És abszolut átjött az egész hangulata. Imádtam minden képkockáját.
Pattinson nagyon jó Bruce Wayne de még jobb Batman. Sebezhető volt és jók voltak ezek a belső monologok. Zoé Krawitz uralt minden jelenetet amiben szerepelt. Jó volt köztük a kémia.
Tetszett nagyon a nyomozásos rész ahogy lépésről lépésre halad Batman vagy az hogy éppen totál vakon van és hibázik. Nekem egyedül Riddle nem volt rémisztő. Maga a gyilkosságok parák voltak de amint lekerült az álarc nem jött át ez a "motiváció" meg hogy mennyire elmebeteg amugy.
Szerintem a lezárás is rendben volt. Nem volt giccses. Inkább szomorú hogy nemtud szabadulni ettől az élettől már pedig láthatóan lenne olyan nő aki passzolna hozzá de mégsem követi őt. Nekem bejött ez a keserédes vég.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az valami kattintás vadász dolog lehetett mert én csak annyit olvastam hogy a szinésznő próbált úgy viszonyulni a szerephez hogy biszexuális a karakterhalamadrid írta: Ha már Macskanő...
Még nem láttam a filmet, de belefutottam egy cikkcímbe(Batman 2022 spoiler):Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biszexuális lesz. Kurvajó
![]()