Legutóbb a Külön Falkát láttam, az egész jó volt. És akkor kb 5 évig megint nem nézek magyar filmetFaust írta: De basszus ez nem is kerdes. Felirat. Legszivesebben a magyar filmeket is felirattal neznem, akkor talan jobbnak tunnenek a “szineszek”.
Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek

De basszus ez nem is kerdes. Felirat. Legszivesebben a magyar filmeket is felirattal neznem, akkor talan jobbnak tunnenek a “szineszek”.
21:15 a feliratos verzió, ahol vagyok éppYazid írta: a batman filmnek nagyon gáz a szinkronja?
itt nyh.ázán csak este 8tól adják feliratosan (baxak meg) azt nem tudjuk bevállalni gyerkőc miatt
Máskor nem is lesz alkalmam sztem nagyon megnézni feliratosan.
Ér annyit a dolog vagy egy 19 kor kezdődő szinkronossal jobban járnék?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Batman
Mi is szinkronnal néztük. Másra nem is volt lehetőség de leszartam mert nem akartam hogy valaki elspoilerezze nekem neten. Szerintem teljesen élvezhető igyis pedig ritkan nézek bármit szinkronnal.
Na de a film:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Alapból nagy elvárásaim voltak főleg miután a rendező közölte hogy nagyban inspirálta a hangulatot a Hetedik c. film. Nálam az nagy kedvenc.
És abszolut átjött az egész hangulata. Imádtam minden képkockáját.
Pattinson nagyon jó Bruce Wayne de még jobb Batman. Sebezhető volt és jók voltak ezek a belső monologok. Zoé Krawitz uralt minden jelenetet amiben szerepelt. Jó volt köztük a kémia.
Tetszett nagyon a nyomozásos rész ahogy lépésről lépésre halad Batman vagy az hogy éppen totál vakon van és hibázik. Nekem egyedül Riddle nem volt rémisztő. Maga a gyilkosságok parák voltak de amint lekerült az álarc nem jött át ez a "motiváció" meg hogy mennyire elmebeteg amugy.
Szerintem a lezárás is rendben volt. Nem volt giccses. Inkább szomorú hogy nemtud szabadulni ettől az élettől már pedig láthatóan lenne olyan nő aki passzolna hozzá de mégsem követi őt. Nekem bejött ez a keserédes vég.
Mi is szinkronnal néztük. Másra nem is volt lehetőség de leszartam mert nem akartam hogy valaki elspoilerezze nekem neten. Szerintem teljesen élvezhető igyis pedig ritkan nézek bármit szinkronnal.
Na de a film:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Alapból nagy elvárásaim voltak főleg miután a rendező közölte hogy nagyban inspirálta a hangulatot a Hetedik c. film. Nálam az nagy kedvenc.
És abszolut átjött az egész hangulata. Imádtam minden képkockáját.
Pattinson nagyon jó Bruce Wayne de még jobb Batman. Sebezhető volt és jók voltak ezek a belső monologok. Zoé Krawitz uralt minden jelenetet amiben szerepelt. Jó volt köztük a kémia.
Tetszett nagyon a nyomozásos rész ahogy lépésről lépésre halad Batman vagy az hogy éppen totál vakon van és hibázik. Nekem egyedül Riddle nem volt rémisztő. Maga a gyilkosságok parák voltak de amint lekerült az álarc nem jött át ez a "motiváció" meg hogy mennyire elmebeteg amugy.
Szerintem a lezárás is rendben volt. Nem volt giccses. Inkább szomorú hogy nemtud szabadulni ettől az élettől már pedig láthatóan lenne olyan nő aki passzolna hozzá de mégsem követi őt. Nekem bejött ez a keserédes vég.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az valami kattintás vadász dolog lehetett mert én csak annyit olvastam hogy a szinésznő próbált úgy viszonyulni a szerephez hogy biszexuális a karakterhalamadrid írta: Ha már Macskanő...
Még nem láttam a filmet, de belefutottam egy cikkcímbe(Batman 2022 spoiler):Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biszexuális lesz. Kurvajó
![]()
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez a Batman film jó volt. Jó hangulatú, jók votlak az alakítások is, kicsit hosszú.
Valahol ott vége lehetett volna, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elönti a várost a víz. És nevetgélhettek volna a börtönben akkor. Jobban illett volna a filmhez az a befejezés, mint ez a mézes mázas.
Jó krimi volt.
10/8.
Valahol ott vége lehetett volna, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elönti a várost a víz. És nevetgélhettek volna a börtönben akkor. Jobban illett volna a filmhez az a befejezés, mint ez a mézes mázas.
Jó krimi volt.
10/8.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
a batman filmnek nagyon gáz a szinkronja?
itt nyh.ázán csak este 8tól adják feliratosan (baxak meg
) azt nem tudjuk bevállalni gyerkőc miatt
itt nyh.ázán csak este 8tól adják feliratosan (baxak meg
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha már Macskanő...
Még nem láttam a filmet, de belefutottam egy cikkcímbe
(Batman 2022 spoiler):Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biszexuális lesz. Kurvajó
Még nem láttam a filmet, de belefutottam egy cikkcímbe
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ti meg el.ziro4vr írta: a másik 3 kiment a felénél.![]()
![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Anno a macskanőt kezdtük haverommal és 3 másik emberrel a teremben, a másik 3 kiment a felénél.
Nem illik.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Természetesen az utóbbira gondoltamnmate írta:Hát kösz, én valahogy sosem gerjedtem arra, hogy bármelyik szintre eljussak egy csajjal egy redvás moziban, ahol előttem mindenféle aidses söpredék hányta tele popcornnal az ülésekethalamadrid írta:
Hiányozhatott a beszélgetőpartner![]()
![]()
Ha meg szó szerint értetted, film alatt nem pofázok (még csajjal sem), akármilyen gyenge... mármint a film.![]()
Előbbi eszembe sem jutott, de most sajnos elképzeltem
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- nmate
Hát kösz, én valahogy sosem gerjedtem arra, hogy bármelyik szintre eljussak egy csajjal egy redvás moziban, ahol előttem mindenféle aidses söpredék hányta tele popcornnal az ülésekethalamadrid írta:Hiányozhatott a beszélgetőpartnernmate írta: Voltam én is már üres teremben, csak jó szar filmenInkább éreztem kínzásnak.
![]()
Ha meg szó szerint értetted, film alatt nem pofázok (még csajjal sem), akármilyen gyenge... mármint a film.
- halamadrid
Hiányozhatott a beszélgetőpartnernmate írta: Voltam én is már üres teremben, csak jó szar filmenInkább éreztem kínzásnak.

- nmate
Voltam én is már üres teremben, csak jó szar filmen
Inkább éreztem kínzásnak.
Most utána is kellett járnom a címének, mert totál elfelejtettem: HHhH.
Most utána is kellett járnom a címének, mert totál elfelejtettem: HHhH.
- h3x0r
10 eve haverok mentek a dark knight rises filmre, viszont en 2-3 nappal korabban mar valakivel megneztem. Utana mentunk egyutt talan szulinapra. Eloszor ugy volt, hogy akkor en is beulok ujra, majd lattam, hogy az Andrew Garfieldes Pokembert akkor adjak utoljara, idoben pont belefert. Senki mas nem volt; a vegen a mozis srac kerdezte is, hogy talaltam jo helyet'shutterisland írta:errol eszembe jut, hogy 3x is voltam mar moziban egyedul a teremben.nmate írta: Megvárom én is a zombikat, ahogy Faust, aztán beülök majd egyre.
vagyis 2x azzal, akivel mentem, 1x hot egyedul az egesz teremben.
egyszer haverral az "oda az igazsagon" amirol cikket kellett irnia egy diakujsagba, egyszer a martfui remen, meg valami lego hulyesegen itt angliaban, na az eleg spontan volt mert volt egy ket oram amit el kellett ussek a varosban es -8 fok volt.
az elejen rohadt kinosnak ereztem de aztan baromira elveztem, hogy csak nekem vetitenek.![]()
Ures moziterem a legnagyobb kiralysag. Foleg, ha van veled egy leanyzo.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
errol eszembe jut, hogy 3x is voltam mar moziban egyedul a teremben.nmate írta: Megvárom én is a zombikat, ahogy Faust, aztán beülök majd egyre.
vagyis 2x azzal, akivel mentem, 1x hot egyedul az egesz teremben.
egyszer haverral az "oda az igazsagon" amirol cikket kellett irnia egy diakujsagba, egyszer a martfui remen, meg valami lego hulyesegen itt angliaban, na az eleg spontan volt mert volt egy ket oram amit el kellett ussek a varosban es -8 fok volt.
az elejen rohadt kinosnak ereztem de aztan baromira elveztem, hogy csak nekem vetitenek.
- nmate
Kösz, hogy eszembe juttattad. Jó volt, mondjuk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a rendőri rajrakapásnál nevettem, hogy 3 másodperc alatt elhagyták a helyszíntziro4vr írta: Megnéztem a Toxikómát, magyar szinten kifejezetten feszes és izgalmas film lett, le a kalappal. Mondjuk sajnos noár semennyire nem lett szabógyőzős, viszont aki csernust alakította hát le a kalappal.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Halál a Níluson
Az eleje unalmas volt, ahogy a könyvnek is.
A CGI bántotta a szememet, ahogy az oda nem illő természetfilm részletek is.
10/5
Emma Mackey továbbra is gyönyörű.
Az eleje unalmas volt, ahogy a könyvnek is.
A CGI bántotta a szememet, ahogy az oda nem illő természetfilm részletek is.
10/5
Emma Mackey továbbra is gyönyörű.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
Én sem jöttem izgalomba továbbra sem túlzottan. Megvárom én is a zombikat, ahogy Faust, aztán beülök majd egyre.