az a baj, hogy megint osszekukaztak a mienkenel jobb, agilisabb, gyorsabb es kreativabb tamadokat, valahogy ki kene huzni az elso helyen meg 10 meccsig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 18:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 28., hétfő 18:10
Koeman idején és megvolt a mezőnyfölényük csak nímand támadóik voltak. Most meg van 3 értelmesebb arc, aztán rúgják a gólokat.Süti írta: Nem tudom, Koemanhoz képest léptek előre, de ez egy fulltarcsi Bilbao volt. Én megvárnám az első komoly ellenfelet a nuevo iniestákkal...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 28., hétfő 10:18
Azok Ti vagytok spanyolhonban jelenleg, szóval max abból a meccsből lehet majd kiindulni.Süti írta: Nem tudom, Koemanhoz képest léptek előre, de ez egy fulltarcsi Bilbao volt. Én megvárnám az első komoly ellenfelet a nuevo iniestákkal...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 28., hétfő 10:12
ehhez kellene az edző is, de ezzel elkéstünk. Fede és Cama nem tudja ugyan azt játszani amit a fénykorában a CKM, főleg h Casemiro a leggyengébb de neki nincs helyettese. Olyan szakaszában vagyunk a szezonnak amikor már késő új dolgokat próbálgatni, ez megint ellett szúrva, a szokásos CA-ZZ iskola legnagyobb hibája. Innentől igazából túl kell élni és kihozni a szezonból a legtöbbet, aki eddig nem játszott az már nem is fogkodo írta: Tul vannak fujva szokasos barca modra ezek a gyerekek, bar megertem Xavit is hiszen ilyen kijelentésekkel tudja boostolni oket. Inkább azzal van a baj aki ezt komolyan is veszi az erintetteken kivul.
Egyik sem az a hatalmas szenzáció aminek be vannak mutatva, de mennek mint a mergezett eger. Raengedi xavi oket a fáradt ckmre akkor atelhetunk hasonló problémát mint parizsban. Nekünk is el kellene kezdeni használni a motivált fiatalokat a padrol, camavingat es fedet (meg talan Ceballost bar o sztem nem sokaig lesz itt), kulonben lekessuk a csatlakozast.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 28., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 28., hétfő 10:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 28., hétfő 9:37
Faszt. Iniesta az old pedri. Aranylabda.halamadrid írta: Úgybizony. Visca EL Barca!
https://images.app.goo.gl/r8sVvBoNGSM3uGc27
(a 16/17-es változat jobb volt, de ez is megteszi)
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 28., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 28., hétfő 8:16
Realista24 írta: Xavi: “There are great players like Luka Modrić or Kevin De Bruyne but at the level of pure talent Pedri is the best in the world."
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 28., hétfő 8:16
Pedri > Gavi > Nico > bárki másRealista24 írta: Xavi: “There are great players like Luka Modrić or Kevin De Bruyne but at the level of pure talent Pedri is the best in the world."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 28., hétfő 8:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 23., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 23., szerda 9:05
Lehet nem lesz elég a M'Bappé-Haaland duó, hogy jövőre lenyomjuk a Ferran Torres fémjelezte BarcátFerran Torres: "Haaland és Mbappé? Úgy gondolom, fel tudom venni velük a versenyt. Érzem, hogy mire vagyok képes."
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 21., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 21., hétfő 16:18
Mert ha távozik esetleg az téged igazol?Süti írta: Azt gondolod hogy ha esetleg távozik az téged igazol?Rendben, térjünk vissza rá nyáron.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 21., hétfő 15:18
Tizenketten maradnánk a fórumon.pheco írta:De meg akkor is amikor 20+ eve nem latott melysegben vannakRealista24 írta: A szomszéd nője, izé fűje, mindig zöldebb.Remelem soha nem kerul ra sor, de megneznem mi lenne a hasonlo Real drukkerekkel, ha mi csusznank le ennyire.
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. február 21., hétfő 14:57
De meg akkor is amikor 20+ eve nem latott melysegben vannakRealista24 írta: A szomszéd nője, izé fűje, mindig zöldebb.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 21., hétfő 14:47
Ezt ugye nem gondolod komolyan?ANDS írta:A spanyul szuperkupa győzelem miért semmi?zsírosdeszka írta:
Semmit nem húztunk be eddig. Annyira biztosra megyünk, hogy elengedtünk úgy érzem minden mást. A kupát és szerintem a BL-t is el fogjuk. Én valahogy nem leszek maradéktalanul elégedett, ha kizúgunk a BL-ből ILYEN "játékkal". Persze nem akarok 8 gólt, mint a Barca, de azért ennél tudnánk többet is.
Nem egy bl, de azért mégiscsak egy trófea.
A bajnoki cím még meglehet.
Az edző helyett én a stadion közönségét cserélném le. Nem véletlenül lett bajnok a csapat abban az évben, amikor zárt kapuk mögött mentek a meccsek tavasszal. Nem lehetett fujjolni, fütyülni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 21., hétfő 13:58
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem