Politika
Re: Politika
Biztos az elmebeteg bűnöző Tomcat videoira kíváncsiak

-
én csak attól tartok, hogy putykó elkattan és tényleg rákurja az atomot az eura.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szokásos eu-s nem gondolkodok, csak csinálok valamit, mert trendi..Tjacks írta: Csak én érzem úgy hogy az EU is tolt egy all-int?![]()
Édesfaszom, hát mi ez az ukrán EU csatlakozás? Hogy jön ez most egyáltalán szóba még csak gondolati síkon is? Hangulatkeltésnek nagyon jó....
Ukrajna ilyen szintű erősítése kontraproduktív.. A ruszkik csak akkor állnak le, ha a minszki megegyezésből 1-2 dolgot elkezdenek végrehajtani. De amíg Ukrajna azt érzi, hogy a kis elesett seggüket pátyolgatja a fél világ, egy dekát nem fognak engedni.. Az elmozdíthatatlan tárgy esete a tudjuk milyen erővel..
Ez nem jó.
Ez sok..
(Kár, hogy senki nem hallgatta ott brüsszelben tomcat vidijét..) Nem gonosz démonok küzdenek angyalok ellen, az ukrán fél is sáros, nagyon, mocskosul, szügyig!! A saját népük (és még párszáz millió másik ember) sorsával packázik perpill a vezetés..
Ha egyik sem enged, ott nem lesz megoldás, csak további értelmetlen harcok..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csak én érzem úgy hogy az EU is tolt egy all-int?
Édesfaszom, hát mi ez az ukrán EU csatlakozás? Hogy jön ez most egyáltalán szóba még csak gondolati síkon is? Hangulatkeltésnek nagyon jó....

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
410 korul utaltam feb elejen asszem azota 450+ a fontRealista24 írta: Euró lassan 380 ft...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez gyakorlatilag ugyanaz a hír, mint az első - ahogy én értelmezem. Ez a Visegrád24 rakta ki twitteren. De ja, forrást illik mellérakni.
Facebook.reeed_ati írta:forrás?soadroli írta: BREAKING:
The European Parliament has accepted Ukraine's application to join the European Union.
A special admission procedure has begun.
It is a very important day in European history.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
forrás?soadroli írta: BREAKING:
The European Parliament has accepted Ukraine's application to join the European Union.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jah very important day… Doomsdaysoadroli írta: BREAKING:

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
BREAKING:

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Pont erre gondoltam én is, hogy biztos meg van a módja csak az utóélete kiszámíthatatlan.ziro4vr írta: A szűkebb környezete, az ex kgb-s haverok azért eléggé lojálisak hozzá szerintem, persze kérdés ez mennyire ideológiai lojalitás vagy mennyire csak fosnak és féltik az életüket. De a gazdasági elitet azért most csapkodják rendesen, őket nem biztos hogy meg tudja most nyugtatni az öreg, és az ő befolyásuk egy oroszország tekintetében nem kicsi.
Azt meg én sem kétlem hogy 2022ben ezt meg lehetne oldani még egy ennyire izolált személy esetében is, hogy kiiktatják, csak kiszámíthatatlan hogy mi történne utána. Túl sok az ismeretlen, már csak ha a kici kínai barátainkra gondolunk mondjuk akkor is.
De ezt itt sokan jobban tudják, én csak R24 meg Kerlon szerű kibic vagyok itt. Nem érthetek mindenhez mint hehe.![]()
Amik kikerültek videók/ képek tanácskozásaikról, arról nem az jön le, hogy mindenki teljes mellszélességgel egyetért azzal ami történik. Szóval az esély megvan, hogy megtagadják a parancsot ha pl atomra kerülne sor. Pláne ha látják, hogy egyébként el van veszve a háború
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Euró lassan 380 ft...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A szűkebb környezete, az ex kgb-s haverok azért eléggé lojálisak hozzá szerintem, persze kérdés ez mennyire ideológiai lojalitás vagy mennyire csak fosnak és féltik az életüket. De a gazdasági elitet azért most csapkodják rendesen, őket nem biztos hogy meg tudja most nyugtatni az öreg, és az ő befolyásuk egy oroszország tekintetében nem kicsi.
Azt meg én sem kétlem hogy 2022ben ezt meg lehetne oldani még egy ennyire izolált személy esetében is, hogy kiiktatják, csak kiszámíthatatlan hogy mi történne utána. Túl sok az ismeretlen, már csak ha a kici kínai barátainkra gondolunk mondjuk akkor is.
De ezt itt sokan jobban tudják, én csak R24 meg Kerlon szerű kibic vagyok itt. Nem érthetek mindenhez mint hehe.
De ezt itt sokan jobban tudják, én csak R24 meg Kerlon szerű kibic vagyok itt. Nem érthetek mindenhez mint hehe.

Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kérdés mi lesz ha eljut odáig. Mert nem hiszem, hogy azt mondja, hogy upsz ezt benéztük bocsi. Remélem az öt körülvevőknek helyén lesz az eszük.ziro4vr írta: Viszont arra elég, hogy a kis kopasz feje egyre jobban fő az öregnek, ezt már minden forrás lehozza. A szankciók, a számára nem megfelelő katonai teljesítmény, a fokozódó belső elégedetlenkedés..ahogy én látom közelít a vörös vonalhoz, ahonnan nem biztos hogy már lesz számára visszaút. Én nem szeretném megvárni hogy oda eljusson, mert az csúnya lesz.
U.i biztos vagyok benne, hogy az USA-nak nem egy terve van talonban arra az esetre ha Putyint likvidálni kellene. De ez újabb feszültséget szülne és nem valószínű, hogy megoldaná a helyzetet
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Viszont arra elég, hogy a kis kopasz feje egyre jobban fő az öregnek, ezt már minden forrás lehozza. A szankciók, a számára nem megfelelő katonai teljesítmény, a fokozódó belső elégedetlenkedés..ahogy én látom közelít a vörös vonalhoz, ahonnan nem biztos hogy már lesz számára visszaút. Én nem szeretném megvárni hogy oda eljusson, mert az csúnya lesz.
Nem illik.
- BlancoMark
Nem jelent semmit, Torokorszag jelentkezese az EU-ba 17 eve folyamatban van.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez tiszta, sztem mindenki ertette
Akkor is kivi vagyok mit mond putyko, biztos nem majuseggy fesztival lesz az eredmenye
Akkor is kivi vagyok mit mond putyko, biztos nem majuseggy fesztival lesz az eredmenye
thereisonly1ronaldo
Hehito angolul is értelmezzük a szöveget ne csak magyarul.
A jelentkezést befogadta a megfelelõ EU szerv, adminisztrálta, és az EU gondolkodik rajta. Nem Ukrajnát fogadtuk be tagnak, csak a jelentkezésüket
.
A jelentkezést befogadta a megfelelõ EU szerv, adminisztrálta, és az EU gondolkodik rajta. Nem Ukrajnát fogadtuk be tagnak, csak a jelentkezésüket

jó en qrva hülye vagyok ehhez most, eunak miért lesz jó hirtelen hogy ukrajna csatlakozna??