Facebook.reeed_ati írta:forrás?soadroli írta: BREAKING:
The European Parliament has accepted Ukraine's application to join the European Union.
A special admission procedure has begun.
It is a very important day in European history.

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 1., kedd 14:31
Facebook.reeed_ati írta:forrás?soadroli írta: BREAKING:
The European Parliament has accepted Ukraine's application to join the European Union.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 1., kedd 14:27
forrás?soadroli írta: BREAKING:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 1., kedd 14:24
Jah very important day… Doomsdaysoadroli írta: BREAKING:
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 1., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. március 1., kedd 14:07
Pont erre gondoltam én is, hogy biztos meg van a módja csak az utóélete kiszámíthatatlan.ziro4vr írta: A szűkebb környezete, az ex kgb-s haverok azért eléggé lojálisak hozzá szerintem, persze kérdés ez mennyire ideológiai lojalitás vagy mennyire csak fosnak és féltik az életüket. De a gazdasági elitet azért most csapkodják rendesen, őket nem biztos hogy meg tudja most nyugtatni az öreg, és az ő befolyásuk egy oroszország tekintetében nem kicsi.
Azt meg én sem kétlem hogy 2022ben ezt meg lehetne oldani még egy ennyire izolált személy esetében is, hogy kiiktatják, csak kiszámíthatatlan hogy mi történne utána. Túl sok az ismeretlen, már csak ha a kici kínai barátainkra gondolunk mondjuk akkor is.
De ezt itt sokan jobban tudják, én csak R24 meg Kerlon szerű kibic vagyok itt. Nem érthetek mindenhez mint hehe.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 1., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. március 1., kedd 13:46
Kérdés mi lesz ha eljut odáig. Mert nem hiszem, hogy azt mondja, hogy upsz ezt benéztük bocsi. Remélem az öt körülvevőknek helyén lesz az eszük.ziro4vr írta: Viszont arra elég, hogy a kis kopasz feje egyre jobban fő az öregnek, ezt már minden forrás lehozza. A szankciók, a számára nem megfelelő katonai teljesítmény, a fokozódó belső elégedetlenkedés..ahogy én látom közelít a vörös vonalhoz, ahonnan nem biztos hogy már lesz számára visszaút. Én nem szeretném megvárni hogy oda eljusson, mert az csúnya lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 1., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. március 1., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 1., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. március 1., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 13:17
Ha ez igy van, akkor brace yourselvessoadroli írta: The application for Ukraine's membership in the EU under the accelerated procedure has been accepted, registered and is under consideration.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 1., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 1., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 1., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. március 1., kedd 11:34
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem