A java még hátra van.géza írta: 5 nap.
350.000 menekult.
6000 halott.
Mindezt egy ex-kgbs pszichopata agymenese miatt.

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 1., kedd 10:54
A java még hátra van.géza írta: 5 nap.
350.000 menekult.
6000 halott.
Mindezt egy ex-kgbs pszichopata agymenese miatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 1., kedd 10:52
Anno voltunk tűzszerészekkel bemutatón. Robbant gránát is, meg a végén valami 3 kilo robbanóanyag, amit egy traktorgumi alá helyeztek. Mi kb 200 méterre álltunk a robbanástól.ferni írta: https://imgur.com/gallery/80oyydp
https://imgur.com/gallery/js5MYGz
Csak hogy mit pusztít egy bomba az utcán, kemény.
Ugyanaz az az eset, 2 oldalról.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 1., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 1., kedd 10:24
Kb ide kapcsolódik, és fontos cikk:nmate írta:Az a bajom ezzel is, hogy megint nem lehet bebizonyítani, igaz-e.kierkegaard írta: https://444.hu/2022/02/28/milyen-csomag ... GH0uIiNSSs![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 1., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 1., kedd 10:01
Persze, megszívták, csak szárnyas huszárok bevetésével (mert a MIG 29-esek pont annyit érnek) kb. semmire nem mennek katonailag, a háború kiszélesedését viszont elősegítik.csababarca írta: Mondjuk ők eléggé megszívták a történelem során a földrajzi pozíciójuk miatt. Mint mi is.
Most is félnek mint a kutya, kellemes dolog lehet mikor fehéroroszok màr eleve a szomszédod, és most mèg az oroszok is azok lesznek lehet.
Persze az ukránokat is utálják alapesetben (volhina pl), ők se nagyo tudják melyik kezükbe harapjanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 1., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 1., kedd 9:01
Az a bajom ezzel is, hogy megint nem lehet bebizonyítani, igaz-e.kierkegaard írta: https://444.hu/2022/02/28/milyen-csomag ... GH0uIiNSSs
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 1., kedd 9:00
Mondjuk ők eléggé megszívták a történelem során a földrajzi pozíciójuk miatt. Mint mi is.Swineherd írta: A lengyelek meg most akarnak elégtételt venni az összes történelmi sérelmükért...
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 1., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 8:36
Akartam irni, hogy ha mindenki az igazat keresi 1000 evre visszamenoleg, mindenki kurvara meg van sertodve es idegbajos, a sok venember nem tudja elengedni a múltat, akkor ez lesz belole.Swineherd írta: A lengyelek meg most akarnak elégtételt venni az összes történelmi sérelmükért...
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 1., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 1., kedd 8:21
Hiába vagyunk a szomszédban, még a végén itt leszünk a legjobb helyen___Samy___ írta: Kanada es Ausztralia is fegyvereket kuld az ukranoknak. Akkor mar tenyleg csak Uj-Zeland marad.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 1., kedd 8:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 8:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 7:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 1., kedd 7:13
Mert ha információ hiányában bármilyen rossz döntést hozol, akkor csak magaddal szúrsz ki. Nem csak háború, COVID esetén van ez így.Donát írta:Nem nézek ilyen videókat, már akkor sem néztem, amikor az Isis idején jöttek a gusztustalanságok, de ez be volt integrálva a Tomcat videóba.Realista24 írta: Nem a videóra reagáltam, hanem arra hogy az sztem nem megoldás hogy nem olvasol híreket a témában, mert lehúz.
Ezért írom hogy van aki megteheti, van aki nem. Itt jön képbe a gyerek.
Ilyen videókat én sem nézek.
Azt nem értettem, hogy miért a gyerek függvénye, hogy megteheted-e, hogy tájékozatlan maradj?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. március 1., kedd 6:55
Nem nézek ilyen videókat, már akkor sem néztem, amikor az Isis idején jöttek a gusztustalanságok, de ez be volt integrálva a Tomcat videóba.Realista24 írta: Nem a videóra reagáltam, hanem arra hogy az sztem nem megoldás hogy nem olvasol híreket a témában, mert lehúz.
Ezért írom hogy van aki megteheti, van aki nem. Itt jön képbe a gyerek.
Ilyen videókat én sem nézek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 6:48
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem